Máte někdo nějaký z těchto kočárků? Jak jste s nimi ne/spokojené? A mohla byste mi některá změřit vnitřní rozměry hluboké korby (to, co se uvádí na netu, je podle mě rozměr vnější) a taky délku lehu a vnitřní šířku zádové opěrky u sporťáku? Nikde jsem to (asi jako vždycky) nenašla a čas se krátí... Děkuju 🙂
Díky 🙂 Já mám právě po synovi Libertu a ta má 20kg a je to na mě fakt moc, tak dumám nad něčím lehčím. Liberta je totiž dobrá jen jako hlubokej kočár do terénu a že houpe. Jinak (pro mě) totálně nepraktická. Tak doufám, že nakonec něco najdu a nebudu se s ní muset znova tahat :D
Mela jsem adamex barletta ale ne retro. Hluboka verze byla super vc sirokeho vybaveni. Ovsem sportak byl hruznej. Zadova operka se sekala, takze kdyz me dite uslo v sede, tak jsem ji zvladla vzbudit nez jsem to dala dolu. Pan rikal ale at to dovezeme a ze to da dohromady. No nikam jsme to nevezli. Je to stejne tezkej velkej kram. My koupili pak Valco snap 4 sport. V podstate to obdobne maj vsechny kamosky okolo. Nikdo ten sportak z dvojkombinace nedokaze pouzivat dlouho. Priste uz bych koupila nejakej jetej hlubokej, to se za teh par mesicu neznici a pak kvalitni sportak. Kdyby me to nekdo poradil na zacatku, mohla jsem usetrit 😂 ale jako hlubokej byl fakt super. Pouziju ho na druhe zas. Mame ho ve sklepe zabaleny tak bohuzel nezmerim.