Kočárky ABC Design, máte zkušenost?

hribecekbeztecek
23. led 2015

Jake mate zkusenosti s kocarky abc design. Ve vyberu mam viper a turbo 4s.

kroncha
23. led 2015

Ahoj. My mame 15 měs. Abc Viper 4s a nemenili bychom. Je na tom kocaru videt kus nemecky poctivy prace. Ani jedna závada,proste pohoda. Doporucuji. Jen ta taška na kočár tam drzi na houby ale treba si to nejak vychytate. 100krat lepší resit tasku nez debilni polsky kočáry u kterejch pak zensky brecej ze jim to vrze....hlavne ze ušetřili 😀
Kolecka se nafukuji na 2 bary coz znamená vetsi komfort jizdy.
Jeeeeee ja uz bych zase chtela vyjet s tim hlubokym......je nadhernej....no nic jeste rok si pockam 🙂

berynka
24. led 2015

Taky máme ještě Viper 4s a jsme spokojení. Kvalitní kovová konstrukce, poměrně velká hluboká korba, teleskopická rukojeť, velký košík.
Máme verzi 2012 a tam je u sportovní části užší sedačka a většinou je součástí kočárku jen nánožník.

anetax
24. led 2015

Mám viper 3S a neměnila bych, je po 2 dětech a kromě vybledlé barvy na tmavě hnědém lemu (mám barvu toffe) nemá žádnou závadu a to ho tedy vůbec nešetříme. Do auta jsme si pořídili ještě sporťák samozřejmě ABC design s velkými měkkými koly a obřím košíkem a ten je taky bezva, bytelnej,lehoučkej jako golfky,složí se na placku a na poobědový spinkání na výletě nebo u babi super. V letošní kolekci mají naprosto úžasné barvy a kombinace (ve starší kolekci byli spíš univerzální a usedlejší barvy oproti ,,polsku" ale kočár musí podle mě hlavně dobře posloužit). Pokud něco ještě ušetřím na další mimi si pořídím 4S v barvě šedý melír s koženými doplňky,úplně jsem se do něj zamilovala, bohužel neprodávají jen sedačku na můj stávající podvozek :(.

lrg
24. led 2015

Měli jsme Cobru a po pár měsících začala blbnout areatce a kolečka nezatáčela. Při reklamaci jsme dostali vyjádření, že jsme ho nevhodně používali, přitom jsme z Prahy, takže jezdil jen po chodníku a dcera měla při narození 2kg, takže nevím, co jsme s ním dělali špatně 🙂 Nechali jsme ho opravit a rychle se ho zbavili, ale neodsuzuju značku, asi jsme měli jen smůlu na špatný kus.

ma_ia
24. led 2015

Měla jsem Viper 4s 2012, trojkombinaci (vajíčko, korba, sporťák), kočár byl skvělý a jen nerada jsem se ho zbavovala - prodala jsem ho, když jsem dceru přešoupla do golfek. Byla jsem moc spokojená, nikdy nebyly žádné závady, nic. Za mě doporučuju určitě🙂

bambullkaa
24. led 2015

@kroncha Promiň, nezlob se na mě, ale já mám polské Tako a za celých dva a půl roku se nám s kočárkem nic nestalo, taška (uchycení) je daleko líp řešené než u ABC Design a ani nám nevrže. Navíc kočárky Tako se prodávají v Německu pod zn. Knorr-Baby a věř, že by si němci na trh nepřipustili nějaký šmejd.
Taky je to o tom, jak se ke kočárku člověk chová. Když se člověk bude ke kočárku chovat jako pr**e tak je jasný, že i ten nejlepší kočárek na světě se porouchá.

miruskapivonka
26. led 2015

ABC Design doporučuji, jsou to pěkné německé kočárky, pohodlné, krásně se s nimi jezdí a jsou kvalitní.. navíc jsou vzhledem ke kvalitě levné.

batul
26. led 2015

Mám viper 4s a doporučila bych ho dál, pro naše dítě je bohužel malá korba, v 6ti měsících už se tam nevleze, takže odkládáme a vytáhneme až sporťák. Dobře se s ním manipuluje, vejde v pohodě do kufru auta.

bobulinka74
26. led 2015

Měli jsme Viper 4S a naprostá spokojenost.

hribecekbeztecek
autor
26. led 2015

Jé vaše odpovědi se mi líbí. 🙂 po dvou měsících hledání jsem snad konečně narazila na to co chci. A nevíte náhodou kde se na ně dá zajet podívat v okolí Frýkdu-Místku? Ostrava, Nový Jičín, ValMez?

@batul myslíte, že ho nacpu i do peugeot 206?

bobulinka74
26. led 2015

@hribecekbeztecek My jsme kupovali v Ostravě v SAMBABY.