Ahoj, nemáte někdo zkušenost s kočárkem Zopa Cyrrus Air? Chci do budoucna pořídit druhý skladnější a lehčí kočár, než mám teď. Sháním něco, co občas zvládne nějakou polní cestu. Ale převážně budu používat do města. Také mě zaujala cena kočárku. Bohužel jsem nikde nenašla moc recenze. Tak budu ráda za zhodnocení, jestli má cenu kupovat nebo ne.
@kulisek_28 Tak je to prý novinka z léta. Včera jsem se na něj byla koukat ve funbaby. Není to nic extra, jako jsou jiné značky, ale myslím, že by bohatě stačil. No ještě uvidím, zda ho časem pořídím😊
Ahoj, také mě zaujal kočárek zopa, chtěla jsem se zeptat, jestli jsi ho nakonec koupila?
Ahoj , tak my zopa cyrrus air máme za 2500 z Fun baby a jsme nadšeni 🙂
Hoooodne podobný Valco trend 4 sport
Velký
Rukojeť nejde polohovat,ale o brzdu taky nezakopavame.ja mám 169cm a manžel 175 a krásně nám sedí
Polohování je taky jak u Valco
Nánožník teplý , zapínání na druky, což je lepší jak na suchý zip 🙂
Potěší i kelímek na pití a pláštěnka ,která se dole u nožiček krásně připne 🙂
Boudicka je hezky veliká a i když je připínání zevnitř na suchý zip, tak to drží hezky 🙂
Madlo u dítěte je kožené ,ale koženka jde sundat 🙂 ležící plocha je 83cm a když je zima a dáte nánožník a boudičku dolů , tak dítě nejde vůbec vidět 🙂 to jsem taky dala fotku.
Kolečka nafukovací, nafoukli jsme na benzině a jezdí hezky.kos velký , nákup jde protáhnout do koše i pod nožkami 🙂 celkově za ty peníze dávám tak 97%
Doplňky jsme koupili na Pinkie , batoh super prostorný a podložku a fusak od sensillo a fusak teda parádní.jde zapnout až k hlavičce ,tak v zimě je tam dcera zakuklena.
Je to celoroční fusak s waflovou podšívkou , vyvatovaný
Dobrý den, před pár dny jsme kočárek taky pořídili, ale hned při první procházce v něm začalo rachotit od předních koleček jak je tam ta pružinka a nevím jestli to tak má dělat nebo ne. Je mi jasné, že nebude úplně tichý, ale jela jsem pouze po starší silnici a po nerovném chodníku a stačilo mi to. Nedovedu si představit menší terén. Jsem z toho zklamaná 😏 mohla bych vás poprosit o video jak sním jedete na procházce? Předem děkuji
Omlouvám se, zkušenost nemám, ale vzhledově vypadá moc hezky 🙂