Kočárek Xlander Runner vs. Hauck Runner? Či něco jiného za přijatelné ceny?

kaja2016
4. bře 2021

Dnes v 18:36 •

Prosim, nemate nekdo zkusenost s kocarkem x-lander runner trojkolka a hauck runner? Jeden drazsi, druhy levnejsi. Ma ten drazsi nejake vyhody? Popr.doporuci nekdo nejaky sikovny jiny, ktery se da koupit treba i bazarovy a jeste vydrzi? Ja potrebuju neco na beh, le i normalne do mesta ( coz ted uplne casto nevyuziju), ale i do prirody - tak to uplne taky nevim, jestli ta trikolka dobre prejede po sterku, prez koren a podobne. Moc dekuju za jakoukoliv radu. Max do 10tisic.

jirovapa
4. bře 2021

@kaja2016 mám zkušenost s kočárkem X-lander Run a byla jsem moc spokojená 😁. Zvládl opravdu vše, stabilní kočárek, který zvládne projet i vysoké kořeny v lese apod. Jízda například ve sněhu a břečce úplně v pohodě oproti jiným kočárkům. Jen mi ve městě vadilo, že nemá otočné přední kolo, ale je jasné, že kdyby ho měl, tak nebude tak perfektně sedět na nerovnostech. My jsme ho měli jako kočárek do terénu a na zimu. Ve městě jsem používala lehčí a menší golfový kočárek 🙂.

jjasmina
5. bře 2021

Hauck runner 2 2021 black mi teď přišel, tak uvidíme, budou strašně podobný, paní mi rovněž tento vychvalila, že je bezva do terénu. Tak uvidíme, zatím je v krabici, chci ho až se otepli, nekupovala jsem nanoznik k tomu

carolinca88
5. bře 2021

@kaja2016 za tu cenu je krásný bazarovy s příslušenstvím baby jogger summit x3, mám ho a je boží. Nebo pak nějaký od TFK. Mám otočné kolo, do města super, na běh a terén aretuji a slouží nám přes 2 roky 👍

purplerain
5. bře 2021

Z těchto dvou bych volila X-Lander. Ale kdybych hledala kočár na běhání a zároveň dobře ovladatelný do města, dívala bych se po Baby Jogger Summit, TFK Joggster, Thule (všechny tři klidně bazarové, jsou to kvalitní značky). U toho xlandera by mi do města vadilo neotočné kolečko. A ještě X-Lander ani Thule nejsou3moc prostorné kočárky.

ada22
5. bře 2021

Ten hauck nebude za ty peníze špatný, ale dle fotek vypadá, že je spíše pro menší děti. A otázka jak pevná bude aretace předního kola. Aby ti pak kolečko nelítalo při běhu. X lander x run jsem měla ještě ve verzi těch nevzhledných šikmých kol a jezdilo se s ním super. Dokonce jsem si ho pak u druhého dítěte koupila znovu. Jak měl ta šikmá kola, tak zatáčení nebyl problém. Jediné mínus nešlo s ním couvat. Po sklopení rukojeti zabral v poměrně málo místa. Pro děti byl pohodlný. Myslím, že pak jsem k němu měla ještě nějakou clonu, ale možná v novější verzi již dořešili. Pak jsem měla B.O.B revolution, ale ten není do města úplně praktický protože je celkem dlouhy, ale na sport a terén byl také super. Hlavně ta velká stříška a obrovský koš. U kočárku na běhání bych hlavně koukala na váhu.

kaja2016
autor
7. bře 2021

@jjasmina Nebojis se te cerne barvy? Libi se mi na nem ty reflexni prvky, ale bojim se na leto, celodenni vylet, porad zvazuji.

jjasmina
7. bře 2021

@kaja2016 trochu jo, ale jina barva nebude, dnes jsem byla drandit ve strmém kopci s kamením a dobrý.Snad vydrží ty prochajdy.

kaja2016
autor
7. bře 2021

@jjasmina Oni maji prave jeste typ z roku 2020. Prijde mi, ze tam neni skoro zadna vyrazna zmena. A ten je takovy sedy. Svetle.

kaja2016
autor
7. bře 2021

@jjasmina A o 1000Kc s kuponem levnejsi.

kaja2016
autor
7. bře 2021

@purplerain Diky za tipy, divala jsem se na ten jogger a tfk a prijdou me hodne uz sportovni. Jako ja jsem s prvni odjezdila vsechny vylety i po lesnich stezkach s mutsy evo, takze asi nejsem narocna😂 Ten baby jogger se da do tech 5000Kc sehnat, ale druhe dva jsem nenasla. Hledam neco takovyho univerzalniho asi s cim by se dalo jit i zabehat. A neni ten joggster poruchovy? Zase vyhoda noveho kocarku je zaruka. Oprava se pak nemusi vyplatit.

carolinca88
7. bře 2021

@kaja2016 baby jogger má doživotní záruku na rám 😊kámoška měla tfk a praskla jí tyč mezi kolama 😃🙈.

kaja2016
autor
7. bře 2021

@carolinca88 Aha. No to se hodi!!

purplerain
7. bře 2021

@kaja2016 tak jestli něco univerzálnějšího, tak Baby Jogger City Elite. Ale nemá ruční brzdu pro pribrzdovani za běhu (i když v Německu se dá sehnat i s ní a bazarové taky, když budeš mít štěstí). Já Elite mám a jsem spokojená. Bydlím na vesnici a terén v pohodě, běh na asfaltovém okruhu ( v mém případě spíš klus) také zvládl a do města jsem si pořídila City Mini 4, ale stejně nakonec jezdím i do města s Elite.