Dobré dopoledne, očekáváme miminko, naše první a já se rozhoduji jaký kočárek koupit. Trávím hodně času se psem na loukách a v lese a nerada bych to měnila po narození dítěte. jaký kočárek byste doporučili a kam pro něj Ostrava, Frýdek-Místek?
Easy walker třeba:o)) Máme ho a spokojenost. Určitě doporučuji koukat po kočárku s většími nafukovacími kolečky.
Měla jsem Peg Perego GT3..... Je sice o něco těžší, ale prostorný a naprosto úžasný! Do terénu za mě nejlepší kočár 🙂
Za mne Easy Walker quatro.... Je supr!
Za mne TFK Joggster III. Kupovaný, používaný v terénu již s druhým mimčem a fakt super. Používám jak do lesa, tak na hory do sněhu a nemám problém🙂 FAkt super kočárek a dosud není ani vyšisovaný! 🙂 A to jej používám 3 roky a 4 měsíce s měsíční pauzou ;)
Za mne kočárek Bumbleride Indie, lehoučký, dobře ovladatelný.
my máme casuaplay S4. Jsme na horách pořád a jezdí se dobře. Kdybych si ale teď mohla vybrat, zkusila bych taky to PegPerego GT3. Je tam vyšší cena, ale má ho kámoška u druhého dítěte a je spokojená. Jen pro info, já dávala za S4ku jen 12 000.- za nový, se vším všudy. Proto jsme ho tehdy koupili.
aktiálně přemýšlím o Hartan Racer GTS, ale nevím jestli je na S Moravě kamenný ochod, kde ych se na něj mohla podívat a osahat si ho. Kam na kočárky v okolí Frýdku, Ostravy?
Opet doporucuji inglesina magnum...
@vercik83 a nemanipuluje se s nim hure v terenu,kdyz ma ctyri pevna kola?
A vozily jste v nich od miminka nebo jste mely nejdrive kocarek s korbou a pozdeji dokoupily sportak. Jsem s vyberem bezradna☹
Hlavně ne Tako a jemu podobné...
@hribecekbeztecek
Konkrétní značku neporadím (my měli téměř historický:D), ale do terénu rozhodně 4 pevná kola, za sebou (ne jiný rozchod předních a zadních). A kola čím větší tím lepší. Píšu z vlastní zkušenosti, sjezdili jsme kde co, kolikrát i téměř neschůdné cesty.
@hribecekbeztecek Hartan je skvěla volba. Brácha se na něj byl divat v Brne a myslím že je i ve Zlině. ....
I´coo peak air.
řeším nyní úplně to samé... nakonec ale vítězí myšlenka, že koupíme dvojkombinaci nejspíše asi tako apod. "na parádu" do města, na krásné cesty apod. a do lesa se psem kde jsem též denně budu vytahovat kočárek ještě po mě, 25 let starou kvalitku se čtyřmi velkými nafukovacími koly a korbičkou až pro roční dítko. Parádu nenadělá, ale veverky v lese určitě odpustí
B.O.B Utility Sport - 100% terénní zvíře, ten projede všude, kam se vejde. Distributor sídlí u Ostravy.
TFK mam tez ctvrtym rokem - ale hlavne na brusle, beh a chodim s nim i po stezkach mezi polema, loukama... No, ale na mala mimca doporucuju satek nebo pozdeji nositko 😉 My mame ani ne rocni fenu NO a kdyz mam jit s dvema detma a s ni (je to fakt jeste posuk), tak si hodim ml. na zada a jdeme 😎
šátek či nosítko, (nejen) do terénu značka ideál 😎
Taky doporučuju Inglesinu Magnum. Korbu jsme neměli, měli jsme přímo Magnum s hygienickou vložkou, vypadá to jako by to byla korba, ale je to rozhodně lehčí. Vozila jsem v něm i nákupy a tak, super kočárek. Odvozí i naše 3. dítě...
TFK X3 je neprosto super. Zatím jezdíme s korbou a už se těšíme na sporťák 🙂.
@sammaelka No podle mne ne Takko a jemu podobné už jen kvůli ceně. Levný kočár asi pořádný terén nedá tak dobře jako kočárek značky co se na to přímo zaměřuje.
@nany123 , @irca86 , @konidana šátek bych chtěla, ale asi ho v něm moc dlouho neunesu 😀 tak si chci dobře vybrat kočár. Švagrová jich nakoupila celkem snad pět během dvou let. A proto si to chci dobře rozmyslet.
Jsem z Beskyd. Tady je to samý les a kopec, na to potřebuju dobrý ternní tank, ale tak aby se dal nejlépe použít i na návštěvu babiček 🙂 Já osobně mám v plánu s ním brouzdat místní kopce (Ondřejník, a snad i Lysá)
Inglesina magnum. Jednoznačně nejlepší kočár, co jsem měla (teď mám jsem TFK joggster, dříve X-lander) Strašně moc lituju, že jsem tu Inglesinu poslala do světa 😒
@hribecekbeztecek jinak teda obě maminky, co si ode mě kupovaly Inglesinu (měla jsem postupně dvě) předtím měly tříkolku typu TFK, Herkules nebo co já vím co. Obě říkaly, že se s tím nedá v lese jezdit 🙂
Ale jestli chceš kočár pro opravdu hodně náročný terén, tak určitě 16 palcová kola! Míň se pak nadřeš.
@hribecekbeztecek nemam zkusenost s Hartanem, ale co jsem videla na netu obrazky, tak ten bych do terenu nebrala. Mozna zdani klame.
Mela jsem moznost zkusit Tako Captiva Mustang a budu-li mit druhy dite, tak nejsis do takoveho typu pujdu, nebo jeste Camarello. My jsme zase ze Sumavy 🙂 do terenu bych volila hlavne velka kola s moznosti aretace a poradny odpruzeni.
@hribecekbeztecek prave ze se s min v terenu manipuluje mnohem lepe.zkousela jsem kamaradcin 3kolak a des bes. Hodne jezdim po lese, mezich, polich, rozbahnenych čestach, apod a bezva, i jak peruje, ty trikolaky neperujou vubec tusim. V praze taky super a dost ho vidim na ulicich, v malych kramech manupulace horsi, ale da se, ale moc nakupovat nejezdim. Mam kombinovany kocarek a jeste ho ve sportovni verzi nepouzivame, takze bohuzel neporadim zda je lepsi koupit napred hlubokej. Ale jako hlubokej mi magnum dostacuje. Kamaradka v nem vozi druhe dite a je spokojena moc v terenu( a je to držák, kupovala ho z druhe ruky takze odvozil uz 4deti avypada bezva). Ja ho mam taky po dvou detech a jedine co je ze se musi promazavat vic. Kukni na bazarky, ja koupila za 3000 na bazosi.
Jo a na to ze to je troch tank tak se ovlada vcelku snadno.
Ahoj, konkrétně ti neporadím který kočárek koupit, ale můžu ti doporučit prodejnu Fun Baby v Ostravě Vítkovicích.. Byli sme tam teď v neděli a můžu říct, že sem byla velmi spokojená! Za prvé sem jsme neodešli s prázdnou - máme objednaný kočárek. Navíc paní prodavačky jsou opravdu moc příjemné a mají svatou trpělivost 🙂 Všechno předvedou a poradí - takže bych se nebála zajít tam aspoň kouknout a poptat se 🙂
@hribecekbeztecek Ja myslim, ze se toho satku/nositka bojis uplne zbytecne. Neni problem si ho pujcit bud v obchode nebo se urcite nejaka dobra duse najde (napr. i skupina na FCB Nosime deti), ktera Ti ho predvede a pujci. Ja do vylozene terenu jsem fakt nic lepsiho neobjevila. Nosim doted dvouletaka. Muz je z podhuri Jeseniku, takze to tam mame prochozeny. Loni jsme byli 2x v Beskydech a bez nositka ani ranu. Treba na Pustevny atd. jsme brali kocar´+nositko.
Jinak souhlasim, ze urcite nafukovaci kola (16" a vice). Myslim, ze takovy Chariot by byl pro Vas jak delany, jen na navstevy k babi to asi moc neni 😀 Obavam se, ze takovy kocar neni. Mrkni jeste sem: http://www.mypram.com/de/mountain-buggy/mountai...
Inglesinu jsem mela, ale ze bych s ni nekde litala vylozene po horach, to asi neee..
Peg perego GT3.