Ahojte maminky, už to tu sice bylo diskutované, ale nic aktuálního ani přesného mi z toho nevzešlo ☹ Začala jsem s manželem uvažovat o kočárku v Polsku. Máte některá z vás tipy na konkrétní obchody s širokým výběrem kočárků? Případně i zkušenosti s reklamacemi. Děkuji moc 🙂
@madinina Děkuji moc za názor 🙂 No já kde se ohlédnu, tak jsou reklamace s kolečky...To je hrůza ☹ A ve kterém obchodě jste byla? Já teď koukám, že v Ostravě, co mám tak ještě nejblíž jsou asi jen dva obchody s kočárky a buď předražené nebo nehezké... Chtěla jsem se podívat na kočárek Baby design Lupo, ale mají ho vyprodaný...což možná i o něčem svědčí, ale to mi moc nepomůže ☹ Máte nějaký tip tady v okolí Havířova, Ostravy, Karviné, apod. na kočárky?
Ja jsem byla přímo v Cieszyne. Na tech recenzich psali hlavne o tom, ze se pak i kolecka staceji na jednu stranu, odbrzduji se, mnohdy samovolne vypadavalo... Me to prijde, ze designove pekne, ale bezpecnost a provedeni nic moc. Budu nakonec kupovat starsi cam, velmi zachovaly a co se tyce provedeni, nelze srovnat... Je to znatelny rozdil. Jo a jeste jedna vec se mi hodne nelibila, sportak se zacvakaval prilis vysoko, byl usazen v mistech jako korbicka, ale vysoko... A strasne malinkaty prostor... Nejak se mi to nezda... Mrknete na kocarky.pl. Ja bych se nechala jako zena asi uchlacholit vzhledem, ale manzel se sel koukat se mnou a to i na ten starsi a vubec se mu ty polske nezdaly... A to ziji v pohranici a mam s polskymi vecmi jinak dobre zkusenosti 🙂
Ja jsem z Tesina a polsky kocar bych nekoupila. Jsou kraaasne, tot vse. Proc jich je asi tolik k mani pouzitych " jeste 1,5r v zaruce atd" hluboky jeste, do sportaku se vam vetsi dite nevleze uz v roce a to nemluvim o kvalite, Mam Jane a Cam a kdo nepoznal vanu, tomu staci necky....Oba mam pouzite a jak jizdni vlastnosti, tak skladani, materialy atd uplne jinde. Btw Cam mam k prodeji 🙂
@sara84
švargová měla drahý gesslein z nemecka přes 30 tisíc a druhé dítě už nedovozil 😀
prostě je to kus od kusu, levný kočárek z Polska může vydržet toho stokrát více než drahá německá kvalita
určitě kup, náš polský kočárek za 9 tisíc trojkombinace vozí už 3 . miminko
a bydlíme na horách, dávali jsme mu pořádně zabrat - lesy, louky, pole, hory sněhu a vozila jsem v něm 19 měsíců první dceru, 12 měsíců druhou dceru a ted už 6 měsíců vozí miminko kamarádky 🙂
jo a je fakt ze polských kočárku je hodne ale to je proto ze prostě u nas 90% kočárku je prave z polska 🙂 vždycky jsem mela polák a bez problemu..
i nejrebomovanejsi znacky vyrabi kocarky v Polsku, obzvlste po nas trh, staci si to zjistit. Samozrejme, ze.od.kocrku za 8 tis. clovek musi cekat neco jneho nez od kocarku za 30. My mame polsky kocarek Prampol Solam Leather and Linnen kupovany v Cesku, stal necelych 8 tis. a nemenila bych! Je srovnately a v leccem i lepsi nez kamaradcin Easywalker za 25 tis. Jsme ohromne spokojeni a brzy nam bude vozit druhe dite. Nic jsme nikdy reklamovat nemuseli, jen dvakrat jsme pichli, tak nova duse, ale jinak bozi. Za ty penizky!
kočárek jsme kupovali v Polsku pro první mimčo, je to 4,5roku....trojkombinace, byla jsem moc spokojená, velký plus je že má velkou korbičku, stál, myslím, 7tis, v pohodě vydržel i pro druhý 😉
Ja mam polske tako monodi. Koupila jsem starsi, zazraky jsem necekala...ale za me teda super. Libi se mi vzhledove, chtela jsem velkou korbu, at v ni mala vydrzi celou zimu, ted ma osm mesicu a porad tam ma rezervu, korbicka polohovaci, takze uz malou posadim a kouka si ven...nemela jsem problemy s koleckama, zvladl veskery teren...
Je teda tezsi, ale ja lehky kocar nepotrebovala, nikam ho netaham..a kdyz jsem videla, jak nektere holky s temi drahymi znackovymi kocarky musi davat mimca do sportaku uz ve ctyrech mesicich, tak jsem si gratulovala k dobre koupi.
A jak tu nekdo zminil, ze se prodavaji pouzivane kratce jeste v zaruce...presne toho jsem se obavala, ze ho pani prede mnou prodavala a byl pouzivany jen par mesicu, ze je s nim neco spatne... Ale nebylo nic spatne, jen snad pak kazda druha maminka, jak ditko sedi, prechazi na lehke golfky nebo kocar podobneho typu. I ja si je ted poridila a jen z jedineho duvodu, skladnost do auta. A to je u vsech trojkombinaci, musi se rozkladat zvlast korba, podvozek, zabere to dost mista v aute...takze na cesty mam lehoucky skladny kocarek a tak za mesic koupila bo dva jakmile mala vyroste z vajicka, tak kocarek prodam a necham jen golfky a sportak z trojkombinace ani nepouziju, tak jak ho nepouzila pani prede mnou.
Taky mám polský kočár Adbor Bartolino. Veliká prostotná korbička. Malá tam i pase apři svých 75cm v necelých 8m má ještě trochu místa. Sice častým skládáním do auta máme trochu vyšisovanou korbičku a kolečka jedou trochu šejdrem ale stačí to vycentrovat a tradá dál. A co bych taky chtěla ta 8 že? 😀. Sporťák odzkoušený zatím nemám a kočár jsme sehnali kousek u opavy. Na přání bez doplatku máme i vyšší kolečka
Mám Tako Laret, myslím, že to je Polsko. Je to perfektní kočár, neměla jsem s tím žádné problémy akorát jsem píchla kolo, ale to je terénem u nás. Máme ho bazárkový, ale prakticky nový. Velká korba, stabilní podvozek a sporťák je naprosto skvělý. Žlutý. Kupovaný byl původně přes e-shop z Ostravy. Z Polska mám nejen kočár ale i většinu stavebního materiálu v domě, vanu, dlažby, podlahy apod. Nesrovnatelná je cena i kvalita, oboje v pozitivním, zato ty české zmetky aby pohledal... Ale to jen tak na obranu Polska. Tam jsem se snad ještě nikdy nesekla.
Tak my mame, bohužel,tu špatnou zkušenost. Polský výrobek a měli jsme hodně vad, které při reklamaci neuznali....a nebylo to špatným zacházením. Z diskuze o stejném kočárku ale vím,že jsem byla jediná,všechny ostatní s ním byly spokojené....takže jsme nejspíš měli vadný kus.....bohuzel
My jsme kupovali v Budejicich v kamennem obchode ( Bejbycentrum), ktery ma i e-shop, kocarek ROAN Marita.Je to polska znacka, ale zatim jsme s nim spokojeni, hlavne pro nas bylo dulezite, ze ma velkou korbu. Snad bude tak fajn slouzit i nadale, male je teprve 9 tydnu..
Take jsem mela levny polsky kocar a nestezuji si. Kolecka super, zvladly vse, korba pristorna, je cervencovy a do sportaku sel v dubnu, kdy mi v kocaru stal a vypadal jak ta herecka z Titanicu 🙂 ze byl tezsi mi nevadilo, naopak, byl stabilni a perfektne ovladatelny. Mela jsem z nej obavy a nakonec jsem si ho nechala na pripadne druhe dite, neni vysisovany, v pohode. Sportak byl trochu uzsi,ale do dvou let tam mel pohodli.
My máme polský kočárek Baby Design Lupo Comfort 2015 koupený u nás v SAM BABY a jsme naprosto spokojení. Pořizovací cena 9.400,- (sporťák + korba).
Holky, děkuji moooc za užitečné rady a zkušenosti 🙂 To jsem potřebovala 🙂
Včera jsem se v PL byla podivat, sice je to vše krásné, je k tomu spousta vychytávek, co mají ale i kočárky u nás. Jen co jsme odcházeli, přišla paní reklamovat konstrukci a kolečka. Nejlevnější trojkombinaci mají přes 9 tis a nejdražší přes 13. Samozřejme hovořím o mnou navštíveném obchode. Následne jsem si četla recenze na značky, které nabízeli a hrůza. Problémy s kolečky, stabilitou atd. Odcházela jsem celkem nadšená, ale pouze vzhledem. Jinak vlastní zkušenost nemám...