Kočárek v dvojkombinaci. Máte zkušenost?

miskahyb
10. kvě 2023

Ahoj holky, dnes začal hon na kočárek a musím říct, že je to pěkně náročný 🫣😅sháním dvojkombinaci, nejvíce se nám líbil cybex balios s lux, venicci tinum upline, anex e type nebo junama 5v1 basic. Máte některá zkušenost? 😊Jsem prvorodička a v kočárkách celkem tápu. U venicci se mi líbí, že se dá sehnat v setu se vším, což nabízí anex i junama, u cybex je nutné vše dokupovat. Využijeme spíše městský kočárek.

ellyem
11. kvě 2023

Mame Balios a lepsi kocarek jsme nemeli 🙂)

nikkigingerbread
11. kvě 2023

Ja sice nemam tu Junamu co tu zminujes, ale mam Junama Air v2 a nesla bych od Junamy uz ani do plastenky na kocar. naprosta katastrofa snad co se vseho tyce, od korby, pres brzdu, sportak, batuzek az po zakaznicky servis pri reklamaci. proste tragedie a ten kocar mam kazdy den chut zapalit :D

pinkninja
11. kvě 2023

@miskahyb Z Vašeho vyberu bych volila Cybex. Jako jediný to neni polsky kocar (u tech je problem, ze kvalita je velice proměnlivá). Některé mají nosnost pouze 15 kg (nemusi to stacit) a přitom samotná váha kocaru atakuje častokrát take 15 kg. Navic jsou to obycejne neskladne obludy. Ale zalezi, pokud jste nenáročná a nemate zadna velka očekávání, treba Vám postaci…

miskahyb
autor
11. kvě 2023

Holky, děkuju všem za rady a tipy. 😊 my nakonec objednali set cybex talos s lux, prodavačka doporučovala a recenze slušné. Nepotřebujeme žádný teréňák, budeme ho využívat především ve městě. Byl to set 7v1, už jen dokoupit fusak a tašku. Pokud máte nějaký tip ma fusak a tašku ke kočárku, budu ráda. To už klidně od jiné značky 😊

pinkninja
12. kvě 2023

@miskahyb Já mám rada přehledné, chytre řešené tasky. Měla jsem original Cybex (od Priama) Butterfly. Byla krasna, uvnitr kapsy, ale hlavní oddíl byl obrovsky “pytel” - cerna dira. Někdo preferuje batohy. Je to prakticke, pokud si do nej nebudete za chůze kopat.
No a fusaku jsou o rozpočtu, preferencí, prostredi, kde se budete vyskytovat… Ale za me se Uplny univerzal korba, sportak, 1 - 3 roky koupit neda…

pinkninja
12. kvě 2023
pinkninja
12. kvě 2023

@pinkninja Podruhe už to byl omyl🤭

jarmarca
12. kvě 2023

@miskahyb ahoj, mam Talos dva roky a je fakt super!!! Az je mi lito, ze uz nebude dalsi mimco a uz si ho neuziju😂 jinak ja vozila v kosi cesrnou tasku od Pinkie, byla presne na sirku kosiku a mela jsem tam vsechno + se jeste vesel do kose obri nakup. Na rukojeti uz jsem vozila spis jen kabelku. Super je taky batoh od Yourstar😊