Jqk na tom jste??My máme momentálně trojk. herqules a jsem spokojená..dříve jsme měli quinny ale jěště ten starší typ(na internetu neumím najít fotku)...prosím o příspěvky a děkuji
Já mám Casualplay S4 - vepředu má dvojkolečku. Jakékoliv nestability jsem si teda opravdu nevšimla.... Nemámproblémy ani s najížděním na obrubník... Fakt bez výhrad
Ahoj , já mám Bébé confort Hightrek a taky spokojenost! Zatím se mi nestalo, že bych se mi někde převrátila, něco sem nevyjela,.. a je to taky dobrej teréňák. Když je sníh, tak se jí držím, aby mi nepodjely nohy
ahoj, my mámá trojkolku ABC desing, stabilita v pohodě, jen jak píše pirlenka, z počátku si člověk musí zvyknout na to najíždění na obrubníky Jsem ráda, že jsme se nenechali odradit řečmi o nestabilitě trojkolek, myslím, že maminka která se jednou s trojkolkou projede už nikdy nechce jinak
Mám trojkolku a super neměnila bych, záleží na konstrukci kočárku, kde má těžiště Nemám otočné kolečko, ale zvykla jsem si. Fakt jde o zvyk navíc mi připadá trojkolka skladnější, zatím se nám nestalo, že bychom se někam nevešli
Mac, otočné kolečko, to je věc
http://www.medvidekshop.cz/15-Kocarky/70-Kocare...
My máme tenhle a je super,ze začátku jsem s tím sice bojovala,neboť jsme měli takový ten pořádně těžký a bytelný 4-kolový kočár,ale teď už bych jiný ani nechtěla,jsem spokojená.
Pir neštvi, kolo se neotáčí, ale jedem Ještě podotýkám, že v zimě jezdila snad líp, než když slezl sníh skoro sama!!
Ahoj, my máme Peg-Perego GT3 a je prostě super! Zvládne všechny terény, dá se perfektně ovládat jednou rukou, je pevný - oproti jiným, co jsem zkoušela. Brzdičku má na zadní kolečka, což si myslím je lepší než na to přední kolečko, to se dá navíc i "zamknout" takže uspávání "sem-tam" v pohodě a perfektně se dá houpat. Korbička je celkem lehká, snadno se dá sundat a použít jakou houpačka nebo postavit na nožičky. Taky má slída stojáček, takže v zimě i při velkém větru do kočárku nefouká, to je dobrá věc, většina kočárků to už dnes nemá. Jsem s ním maximálně spokojená a musím teda říct, že se mě každou chvíli někdo ptá, kde jsme ho koupili a chválí jak je krásný. Navíc jsem zatím nepotkala nikoho se stejným.
Jééé to ráda čtu. Hledáme teď (nebo už jsme asi našli) vhodnou teréní trojkolku Tak jsem se lekla že se tu dočtu, že i ty nové... vymakané budou nestabilní... uf...
Já taky váhala nad trojkolkou, kvůli terénu jezdíme ke tchánopvcům a řekla bych, že kamení, svah atd... měla i zátěžák v podobě výšlapu do polí a lesa se skálama a ustála to holka.Jinak i ve městě na kostkách dobrý
macanet a co máš za kočár? Patrona...ten mě jediněj napadá že nemá otočný kolo
betule ten vypadá krásně!!! Opradu spokojenost? Zkusím najít nějaké diskuze o něm. Vzhledově mi připomíná nahoře zmiňovaný Casualplay S4 který je taky můj favorit ale je kurevsky drahej..
P anther Junior nová řada už otočné kolo má
Peg-Perego GT3 to je taky sen... na něj jsem četla jen samou chválu ) ale zase ta cena..prostě holt Peg-Perégo
My máme zatím vybraný dle vlastností, ještě ho musíme kouknout v reálu Kočárek Quinny Freestyle 3XL 2007 nebo 2008 snad mě nezklame v reálu...
jo na Panthery jsem tehdá koukala jako hlubokáče
My máme sadu hlubokej i sporťák, s tím vyjedem na jaře
Perada:fakt spokojenost a navíc ho má hodně málo lidí,u nás ve městě jsme asi 2,víc aňi ťuk.Přiznávám se,že jsem ho koupila na mmb za ani ne 1/2 ceny co stojí nový. Prodávala ho nějaká kočena co ho koupila v Améru a jezdila s ním jen když byla v ČR.
Petular-jsem si ten kočár musela najít ve vyhledávači,je božský.
svagrova ma graco trekko, kdyz sem pro ne jela na letiste z dovolene mela jsem tu cest jet s kocarkem k autu pres parkoviste po zatoceni kocarku mirne doleva k autu ke kufru se kocarek prevratil tak nevim
perada: ta cena je sice drsná, ale my ho koupili v obchodě, který funguje i jako bazar a tak ho tam zase dáme nazpátek a jelikož jsou na tuhle značku v bazárku pořadníky, tak to snad nebude problém i za slušnou cenu. Nejsme žádní pracháči, ale spočítali jsme si, že na něm proděláme tak 5 - 6 tisíc a za to je "normální" kočár, který pak ani neprodáš... A navíc - těch peněz opravdu nelitujem
betule007: no mě taky hned padl do oka. Ale když jsem ho viděla v reálu tak jsem se prostě zamilovala a jak už jsem psala perade tak opravdu nelituju ani koruny!
aponchie: tak to se u některých bohužel stává, taky jsem zkoušela třeba Chicco a musím říct, že se "třásl jak osika" Ovšem je taky pravda, že prázdný kočár je vždycky míň stabilní než s dítětem My řežem zatáčky v pohodě a hodně často, protože všude spěcháme
petrular to prodáte určitě!!! my ho chceme nechat pak na druhý a proto hledám varianty, kdy pak dokoupíme už jen korbu
no ja jsem v tom prave vezla jejich malou
Quiny speedy je totalni parada, zvladame s nim i repny pole
Taky jezdíme se tříkolkou Xlander XT a neměnila bych Stabilita, skladnost, odlehčená konstrukce - no prostě jsem po půl roce ježdění nenašla jediný minus
My máme taky Casualplay S4 a spokojenost maximální. I když musím jednou rukou zvládat svého pomateného tlusťocha-nemyslím MP, ale svou Dalmatinku , a jezdím v lesoparku po šutrech, výmolech a podobně, tak i přesto se mi ještě nepovedlou malou vyklopit
Ahojky, já mám Moona S3, ještě jsem ho neměla možnost prozkoumat v terénu, ale postavila jsem si vedle sebe čtyřkolku a trojkolku než jsme ho koupili a kejvali jsme s nima na všechny strany a dobrý
aponchie: áha tak to chce asi pořádného obříka jako máme my
no to ne ta jejich je takova mala zaskvara fakt prdolka malicka a sedela ani se nehla celkem sem cumela ale david se ani nepodivoval prej jim to dela
perada: tak jsem to taky chtěla. Myslím, že ty kombinace jsou lepší než pevné kočáry. My na druhé uvažujem taky o tom samém, ale za rok - dva budou na trhu určitě ještě vymakanější, takže zatím uvažujem o prodeji, jenže možná ho nebudu chtít pustit
Ahoj, mám Cortinu X3 a jsem spokojená. Je ok, zvládne i terény (kolikrát se až divím, kde s ní manžel drandil). Akorát je třeba myslet na to, že je vepředu jedno kolečko - např. při najíždění na obrubník Ale jde o zvyk.