Ahoj, prosim majitelky varianty Black on Black,jake mate zkusenosti s cernou konstrukci?Opravdu se pouzivanim neposkrabe?Nemate tip,kde je v Praze k videni?Vsude maji jine barevne varianty a uz mi dochazi napady,kam jeste volat 🤔 Kdyby nekdo mel realne fotky po case pouzivani,byla bych vdecna 😊
Mám černou variantu. Bohužel se poškrábe, ale vypadá o parník lip než ta šedivá. Příplatku určitě nelituju.
K vidění je podle mě na Spořilově https://www.obchodth.cz/
Nepoškrábalo se to až na podklad, ale zblízka to vidět je. Je to právě v místě, jak se dávají ty držáky na korbu/madlo. Není to nic fatálního, ale nebudu kecat, jak je to super. Jinde si myslím výrazné rýhy nejsou, to bych se musela podívat.
@pepinav ne fakt se toho neboj, bezne to nemas jak poskrabat... Jen fakt hrubou silou😁 budes ten kocar milovat😍navic je krasnej...elegantni, projede vsechno, jen jak jsem psala, na zacatku je hodne tvrdej, jak je novej, ale cca mesic a kocar je ok... Na behani se mi ani nehne, az je mala nevrla, bo ma drncani rada🙂
Měla bych OT dotaz na ty, co už kočárek mají. Měnili jsme teď korbu za sportovní variantu a nějak se mi nezdá jak nedoléhá boudička. Už si nepamatuju, jak to vypadalo než jsme sporťák sundali a tak nevím, jestli jsme něco nepřidělali špatně (instruktážní video úplně neodpovídá, máme např více šroubků) . Máte také takové mezery?
Po stranách tam ta škvira je, zeshora ji tam nemam. Je to tam pod tou tyčí připevněno ještě patentkami, tak na to mrkni.
@teguezka Ještě jednou jsem koukla na tu poslední fotku a když tam strčím prst, vlastně to mám podobně. Možná ti to odstává víc, jak tam máš úchytky na ten stoleček. Já tam mám držák na flašku s jednou tou pacičkou. Při dešti bych toto moc neřešila, když bude pršet hodně, stejně to bude chtít pláštěnku.
@speku Děkuju. Sucháč mám, ale škvíra je nad ním. Zkusím to nějak lépe vypnout, když vy to tam nemáte. Organizér je stejný jako na chariot https://www.obchodth.cz/6009-drzak-thule-consol...
@pepinav my ho máme pouze krátce, takže poškrabání nemůžu hodnotit. A k vidění je na prodejně Malviku 😊