Rozhoduji se mezi těmito kočárky, poradíte Vaše zkušenosti?
Budu jezdit hodně v terénu a v přírodě, nakládat do auta a spíš méně MHD...chtěla bych trojkombinaci:
Teutonia Mistral P
GESSLEIN F10 Air
I´Coo Peak Air
nebo ještě nějaký jiný? Mimino se narodí v listopadu 🙂
@buxbaumia gesslein je slozeny strasne velky, nakladani do auta des a hlavne to chce velke auto s velkym kufrem. Ja bych si vybrala teutonia, za me spise typ Be you! s vymennou napravou na velka kola. Ja jezdim i bez teto napravy horske tereny otocenim rukojeti a zadnimi odpruzenymi koly napred a super, a s tou vymennou napravou to musi byt uplne nej, je to lepsi jak terenni trojkolky do terenu co jsem mela pred tim. I coo neznam.
Icoo za me byl super, ani po 2 detech na nem nebylo znat pouzivani, nerikam, ze neni tezsi, ale zase vyborne stabilni. Jen za me ne trojkombinaci, me se ta jejich sedacka nelibila.
Já mám odzkoušený Teutonia Mistral P v terénu, měla jsem nakonec dva podvozky trojkolka a čtyřkolka Mistral P, ten byl super do sněhu a do nejhoršího terénu (lesní cesta s kořeny), projela jsem tedy I trojkolkou, ale čtyřkolka byla víc komfortní.
do terénu můžu doporučit ještě Hartan Topline - máme S, s výměnnou pevnou nápravou a je fakt bezva. Přes kořeny, přes kameny, přes výmoly - luxusně pruží, jede sám. Bohužel na co už tak moc bezva není je právě nakládání do auta ☹
Skládá se snadno, ale složený je to velký obdélník, který se mi blbě zvedá a má s pevnou vložnou taškou k 17 kilům. jako dá se to (když vyndám tašku a naskládám to tam postupně), ale vážně zvažuju, že si pořídím ještě jeden lehký a skladný jetý kočár právě do svého auta (mám oktávku v hatchbacku a tam se to dává fakt blbě). Na velký terénní výlety jezdíme druhým autem - kombíkem, tam se to šoupnout dá celkem v pohodě.
I´coo co jsem zaznamenala z diskuzí je taky pořádně těžký. Gesslein F10 je hmotnostně, velikostně i tvarově totéž co ten Hartan, ale nevím jak vypadá složený - třeba to bude lepší tvar.
Teutonia na mě působila o dost gracilněji na živo, ale váhově je to psané podobně jako Hartan a Gesslein.
Do terénu by měl být fajn ještě Mutsy Urban Rider (má kámoška).