Zravím všechny maminky 🙂
Máte některá zkušenost s tímto kočárkem? Já se do něj zamilovala, hlavně proto, že je lehký a vhodný do města i terénu. Trochu mě ale odrazuje velikost korbičky, dítě se do ní vejde údajně jen do 4 měsíce ☹ a pak i vyšší pořizovací cena - dvojkombinace 21.000,-
Uvítám i tipy na vhodné alternativy kočárku. Důležitá pro mě je váha, možnost nebát se s nim na tůru do hor, stejně tak na inliny. A přiznám se, že koukám trochu i na desing, aby byl jednoduchý, čistý bez ozdob atd. 😀
@evajs8 mají ho vystavený v Babiez v Praze v Letňanech 🙂 no je úžasný 🙂
Quinny freestyle, Jane slalom nebo baby joger, měla jsem všechny a dodnes běhám jedině s freestylem a manžel na bruslích nesahne po jiném
Holky, tak nakonec jste šli do jakého kočárku? chci taky něco sportovního, jednoduchého, lehkého od narození do nevím kdy 🙂 díky moc
@carbla Ja mam na 2.opet Mountain buggy, ale jiz bych brala s brzdou! Ta chybi urcite v terenu nebo kdyz je náledí z kopce a tak. Ja byla spokojena, ale jsou urcite obdobne kocary a neudelas chybu, prijde mi, ze pod 15.000 v plne cene nekoupis dobry kocar, ale to je ciste moje zjištění. 🙂)
@carbla - máme tento a opravdu 100% spokojenost - měli jsme i jiné kočárky - jané slalom, který také není k zahození, ale oproti tomuto hračička....zkoušeli jsme i Xlander run, ale to nebylo dobré.
@jirinka1989 to je mountain buggy urban? Kde jste prosim koupili? Ale ten nema rucni brzdu, nebo se pletu? Je nadherny jinak 😊
@berculka napíšu soukromou zprávu
Řešíme úplně stejný problém... Ani není moc kde si ho prohlídnout, nikde ho nemají skladem... Odkud je ta fotka? Ale asi ho nakonec objednáme jen tak.