Kočárek terén/snadné rozložení. Poradíte, prosím?

hannast
27. říj 2021

Zdravím chtěla bych poprosit o radu. Jakou máte prosím zkušenost s kočárky. 🙂 Sháním nějaký s většími koly aby zvládl i polní cestičky ale snadno rozložitelný abych ho zvládá sama naložit do auta. Děkuji 🙂

petralafatova
27. říj 2021

Za me Thule! Mam konkretne Thule glide. Slozim jednou rukou a v pohode dam do auta. Vazi necelych 10 kg.

merope
28. říj 2021

Já mám Maxi Cosi tenhle https://www.darujizaodvoz.cz/4-detske-zbozi/936... (tzn. trojkolka s velkými koly) a je to i jako trojkombinace. Do auta jsem ho nakládala bez problémů a v pohodě, jen problém sporťáku je, že složený zabere šíleně místa (u nás v podstatě celý kufr). Korba hlubočáku se dá odcvaknout a pak je ta konstrukce v pohodě. Vyložit z kufru, nacvaknout korbu a dát do toho dítě z autosedačky jsem zvládla určitě pod minutu, když jsem musela (jel mi autobus a už skoro přijížděl, když jsem zaparkovala).

leniczka23
28. říj 2021

Thule je do terénu prostě jednička. Takže za mě taky thule, například Urban glide 2

janina228
28. říj 2021

@hannast nevím jestli jde o sporťák nebo s hlubokou korbou. Za mě top sporťák do terénu Baby Jogger summit.. a je super skladný.. ale Thule byla druhá možnost kterou jsem zvažovala, jen summit se mi líbil víc vzhledově 🙂

hannast
autor
28. říj 2021

Děkuji moc za odpovědi🙂

bessinka
28. říj 2021

@hannast
baby jogger summit x3.topka.to co s nami projel.neskutecny.hodne tezko se mi s nim loucilo

purplerain
30. říj 2021

Pokud myslíš terénem jen nějaké nezpevněné cesty, doporučuji Baby Jogger City Elite. Pokud opravdu nějaký terén, tak Baby Jogger summit. Oba kočárky se skládají jedním pohybem na placku. A lze jim snadno vycvaknout i kolečka ( jestli máš malý kufr v autě). Sama mám Elite na vsi a neměnila bych. Summit mi přišel na moje ježdění už zbytečný.