Zdravím chtěla bych poprosit o radu. Jakou máte prosím zkušenost s kočárky. 🙂 Sháním nějaký s většími koly aby zvládl i polní cestičky ale snadno rozložitelný abych ho zvládá sama naložit do auta. Děkuji 🙂
Já mám Maxi Cosi tenhle https://www.darujizaodvoz.cz/4-detske-zbozi/936... (tzn. trojkolka s velkými koly) a je to i jako trojkombinace. Do auta jsem ho nakládala bez problémů a v pohodě, jen problém sporťáku je, že složený zabere šíleně místa (u nás v podstatě celý kufr). Korba hlubočáku se dá odcvaknout a pak je ta konstrukce v pohodě. Vyložit z kufru, nacvaknout korbu a dát do toho dítě z autosedačky jsem zvládla určitě pod minutu, když jsem musela (jel mi autobus a už skoro přijížděl, když jsem zaparkovala).
Thule je do terénu prostě jednička. Takže za mě taky thule, například Urban glide 2
Děkuji moc za odpovědi🙂
@hannast
baby jogger summit x3.topka.to co s nami projel.neskutecny.hodne tezko se mi s nim loucilo
Pokud myslíš terénem jen nějaké nezpevněné cesty, doporučuji Baby Jogger City Elite. Pokud opravdu nějaký terén, tak Baby Jogger summit. Oba kočárky se skládají jedním pohybem na placku. A lze jim snadno vycvaknout i kolečka ( jestli máš malý kufr v autě). Sama mám Elite na vsi a neměnila bych. Summit mi přišel na moje ježdění už zbytečný.
Za me Thule! Mam konkretne Thule glide. Slozim jednou rukou a v pohode dam do auta. Vazi necelych 10 kg.