Kočárek Tako v-road, máte zkušenost?

martinka92
1. kvě 2016

Ahoj, mate nekdo zkusenost s timto kocarkem? Jak je kvalitni a jestli se tam vejde i vetsi dite? Diky za odpovedi 🙂

toninkova
16. zář 2016

Prosím, to ho tu vážně nikdo nekupoval? Chystám se na něj teď o víkendu a nikde o něm nic moc není... ☹ ☹

jerminka
18. říj 2016

@toninkova Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli jste pořídila tento kočárek? Děkuji

toninkova
19. říj 2016

Ano, pořídila. U nás na maloměstě jezdí skoro každá mamina s Valco nebo Britaxem, tyto dva typy jsem tedy nechtěla. Hlubokou a následný sporťák máme Tako Mille (nádherný hnědý kožený, taky dělal rozruch 🙂, tak přesedlání na Tako V road nebyl problém. Vše funguje na podobném principu. Kola "drifting" jsou perfektní, lepší než nafukovací, odpružení paráda, mimčo jde dát do úplného sedu i lehu, stříšku si nemůžu vynachválit, protože je taaaak dlouhá, že sluníčko může svítit odkudkoliv a není třeba žádné doplňkové clony ani ničeho podobného. Jediné, co mi trochu kazí dojem z jinak krásného a neokoukaného kočárku je ta ohebná část pro nožky, protože naše malá zjistila, že když se nožkama zapře, tak tu část sklopí. Ten kloub by tam mohl být "tužší". Ale to je problém jen teď na zimu, protože ta část nožková neudrží nožky i s fusakem a za další Nat. nám ještě nechodí. Až bude chodit, tak ji posazovat už tak nebudu s tou částí nahoře.
Tak snad jsem vše popsala, kdyžtak se ptejte. Jinak mám krásnou růžovou verzi i s nánožníkem a i když investice nebyla zrovna malá, neměnila bych. Teď jsem dokonce na některých stránkách viděla výprodeje za 5tis. a něco... I tak je to spousta peněz, ale já nelituji.
😀 😀

martiss89
12. pro 2016

@toninkova muzu se zeptat na skládání? Je jednoduché? Sháním nějaký co se fakt klidně jednou rukou složí a přesně jak říkáte ... britax atd má každý 🙂

toninkova
13. pro 2016

Skládání je velice jednoduché, ale kdyby šlo jednou rukou tak to zvládne i naše malá, na vteřinu potřebujete sklopit páčky po obou stranách, což mně osobně ale nevadí, protože malá postojí vedle mě, než kočárek složím a dám do auta. Jinak složení... no vlastně vůbec netrvá, sklopí se tak, jako ostatní 🙂

martiss89
13. pro 2016

To bylo jen přirovnání to složení jednou rukou 🙂 ale jsem ráda, že to jde lehce. Děkuji moc 🙂