Ahoj, holky. Mám vyhlédnutý jeden krásný kočárek. Bohužel ho nemohu sehnat nikde na prodejně, včera jsme byli v Praze, kde psali, že ho mají skladem, ale na prodejně bohužel nebyl ☹ skladem mysleli jako že je k dostání u prodejce. Nemáte někdo tuhle značku, že byste mi podal reference? Děkuji strašně moc všem, jedná se o kočárek Tako sunline premium 🙂
Já si také myslím, že tako jsou hodně oblíbené. jen zvaž ten košík dole - pleny, lahev, oblečení zaberou hodně místa. Budeš tam mít náhradní tašku?
@misina01 ahoj, my máme objednaný Tako acoustic - a je boží! Vybírali jsme velmi dlouho, protože můj muž potřebuje milion srovnání, nakonec jsme rozhodovali mezi Adamex Barletta a Tako acoustic a tako vyhrálo na celé čáře. Nevím odkud jsi, ale v Jihlavě je kousek od náměstí bezvadný obchod s dětským zbožím a mají tam mimo jiné i to tako vystavené a byli velmi ochotní. Dokonce nám oba kočárky půjčili ven na projížďku, což byl ten nejlepší test, během pár minut rozhodnuto- jasně tako. Má velká kola, byť je dle výrobce těžší než Barletta, je daleko snazší na ovládání. Dole má ten koš a odepínací tašku, pro mě super, protože když bude opravdu hnusně, tašku odepnu ať ji celou nezašpiním, dolů hodím nákup a cokoli dalšího v igelitce, vejde se tam toho opravdu hodně. V ceně máme i bohaté příslušenství, Korba je prostorná, kočárek je krásně vysoký jak pro mě, tak pro manžela ( já 168, manžel 180) a polohovacím madlem jsme spokojeni oba, sportovní verze je oproti např. adamexu o 10 cm delší, což je dost, My se na něj moc těšíme, vozila jsem v něm děti obou zmíněných kamarádek a byl to můj favorit od začátku. Doporučuji.
Mám starší typ: Tako worrior. Jízdní vlastnosti perfektní: stabilita v terénu super, krásně se s ním manipuluje (narodíl o tohohle typu má teda volně otočná přední kolečka). Jsme relativně vysoká, takže je fajn i to, že má vysoký podvozek a relativně nízko "boudičku", takže se neohybám k madlu a přitom relatině vidím před kočár. S čím trochu bojujeme je zasekávající se brzda - ale to může být konkrétním kusem, fakt, že když nacpu tašku, tak se mi v autobuse kočárek převažuje k ní (což bude tenhle podle poheldu taky dělat) a špatný přístup do dolního košíku (který má tenhle dělaný zjevně jinak, ale zdá se že spodní koše Tako prostě neumí).
JInak nutno dodat, že s kočárkem jezdím rok - denně "skáču" schody, tahám ho po polňačkách a jiném terénu a za celou dobu jsem jednou měnila duši a jednou dotahovala jeden šroubek. Jinak zatím vše drží.
Máme Tako Acoustic a je super, zvládne všechny terény, krásně pruží a je dost velký. 😉
Děkuji holky, manžel je z něho nadšenej a mně se právě taky děsně líbí. I v té šedé barvě, aby byl pro miminko takový neutrální, doplňky si pak doladím do modré nebo růžové a přeci jen ho pak budu chtít asi i na druhé dítě 🙂 včera jsme se byli podívat v Praze, celkem se nám tam líbil i Baby Merc a Junama, ale ta měla otočná plastová kolečka, což nechceme.. Baby merc taky pěknej, ale víc mě zaujalo to Tako sunline, tak bych ho někde chtěla vidět a nemůžu ho nikde sehnat skladem. Ani po celé Praze ne ☹ Ještě jsem psala do dvou obchodů, tak snad někde bude. Jinak jsme kousek od Prahy, tak Jihlava je z ruky, ale kdyby nebylo zbytí 🙂 děkuji za rady!
@misina01 http://www.kocarkyjany.cz/ - nemáš zač, ať dobře vyberete
@konik_mischel V Jihlavě kousek od náměstí jsme před 2 lety taky kupovali Tako Acoustic a naprosto super! Doporučuji 🙂
Ahoj mame bezovy a jsem maximalne spokojena! 🙂
Ahoj, chci se zeptat také na tento kočárek: Tako sunline premium. Jak je prostorná korbička? Do kdy jste v něm vozili mimčo? Rozhoduju se mezi Roan Emma a tímto právě. Chci velká kola a prostornou korbu, ať nemusíme hned do sporťáku jak je to u těch nových kočárků. U té Emmy někdo psal, že tam vozil mimčo až do 10 měsíce, ale k tomu sunline premium nemůžu nic najít. A používá někdo už sporťák, je fajn? A jaká je ta taška dole. Je praktická? Díky za odpověď 🙂
Půjdeme do podobného typu jako tento, jen jiná barva a menší kola. Co jsem mluvila se známou a má Tako, velmi ho chválila - snadná manipulace, prostornost, rovnováha...jen mne varovala, ať si hned nastříkáme podvozek nějakou antikorozivní barvičkou. Rád prý rezne, ale jinak velká spokojenost a jdeme do něj také ;)