Máte někdo tento kočárek?
Pokud ano,prosím o zkušenosti.
Je vhodný na vesnici do terénu?
Dají se aretovací kolečka odaretovat?
Je korbička dostatečně velká,a jaké jsou zkušenosti se sportovní verzí.Zkrátka co vás napadne Díky
Opět krátká opěrka zad u sporťáku a je těžký. 😉
@kubinkov Díky. Že je těžší mi nevadí,tam kam ho budu používat je to spíš výhoda.
A myslíš, že ta sportovní část je tedy malá?
@ilonkaseda Já ho neznám, jen jsem ho zběžně okoukla na netu. Rozměry sportovní části jsem neviděla popsané, ale z fotek je jasné, že opěrka zad je krátká. U trojkombinací z Polska je to častý nešvar. Rodiče mají pocit, že je výhodné koupit trojkombinaci do deseti tisíc, když má vydržet do tří let, ale v patnácti měsících dítěte zjistí, že sporťák je malý a manipulovat s třicetikilovým monstrem ( 18 kg kočár + 12 kg dítě) není žádná legrace ani na hladké podlaze obchodních center. A musí pak koupit nový sporťák nebo golfky. Výdaj naroste o další tisíce a už jsi na ceně značkových kočárků. ke kterým není potřeba kupovat ani golfky.
@kubinkov Je poznat,že už máš o kočárcích něco nastudováno..Jak se ti zdá od pohledu tento kočárek. Je mi jasné, že to musím vidět v realu..Ale chci znát názor
@ilonkaseda A ještě tato
@ilonkaseda Díky za uznání, ale jen mám s polským kočárkem osobní zkušenost. Podle mě je nejlepší si na nákup kočárku vzít s sebou tříleté dítě a dát ho do sporťáku, abys viděla o čem je řeč. Velká hluboká korba je fajn, ale v podstatě devět měsíců se dá jezdit s lecčím. Ve sporťáku dítě jezdí mnohem mnohem déle. Když se pak pod sporťák nedostaneš do košíku, tak to pěkně štve ( Což je podle mě případ toho SOJANu z obrázku.). Od Patronu mě se víc líbí S4, o kterém jsem uvažovala jako o sporťáku. Nakonec jsem skončila u Mutsy Transporter, ve kterém se syn vozil i v pěti leltech a vešel se.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=65515890&tab=4
( Není to můj inzerát, jen pro představu ceny)
Kdybych si dneska chtěla koupit nový kočárek, asi bych si vybrala tenhle:
http://www.detskyruzek.cz/prodej/produkt/2094-i...
@kubinkov díky,kouknu na to
@ilonkaseda Kočárek Tako Monodi budeme mít v nabídce koncem května, cena bude do 6900,- více pak na našich stránkách.
Máte ho někdo? nebo viděli jste ho v obchodě? zajímá mě hlavně, jestli houpe
Nikdo nemá tento tip?