Kočárek Tako Laret nebo Adamex Jogger?

soviicka
6. říj 2014

Ahoj maminky,
Chci se poradit.máme dva favority v kočárcích. Strašné se mi líbí tako laret, ale v pátek jsem potkala kamarádku s adamex jogger a je hodně podobný funkcemi akorát co mě velice zaujalo, že koš byl na zip, takže do něj neprší a nic nemůže vypadnout. Chci se zeptat jestli to náhodou nemá i laret, protože se mi pořád líbí o něco víc 😵

bambullkaa
6. říj 2014

@soviicka ahoj, mám Tako Laret a jsem maximálně spokojená. U Adamexu se mi nelíbí sporťák. No, a celkově zn. Adamex neznám. Na Lareta nedám dopustit. Je to srdcovka 🙂

soviicka
autor
7. říj 2014

@bambullkaa mi se taky strašně líbí-jak desing, tak i veškeré funkce. A tako laret eco len-tak ty mě dostaly úplně. Chci se zeptat - nákupní košík nejde zavřít - nevadí to při dešti? Nenaprší tam?
Protože ten adamex ho má na zavření, to jediné má navíc a přijde mi to jako hodě praktická věc.

bambullkaa
7. říj 2014

@soviicka prosim tě, je otevřenej a neprší do něj 😀 Věci z košíku nepadají a pod.... 🙂 Mrkej co jsem našla http://www.e-batole.cz/tako-laret-eco-len-07-sl... za super cenu na kluka i na holku 😉

soviicka
autor
7. říj 2014

@bambullkaa tak to mě uklidnilo, že do něj neprší . Takže asi mám vybráno 😀
Díky za odpověď

bambullkaa
7. říj 2014

@soviicka Nó, jako kočárek je úplně super 🙂 Kupovala sem ho na doporučení od kamarádky v obchodě (posílala jsem odkaz)...Prej "Mrkni se tam, maj tam hezký kočárky." 😀 Tak jsem vše omrkla a máme doma 2 roky tenhle viz. foto. V reálu je tyrkysovej, zářivej a nepřehlédnutelný 😉
No, a kámoška tam teď taky kupovala Laret. Dala zase na mé doporučení 🙂

soviicka
autor
7. říj 2014

@bambullkaa jo tenhle je boží, ale my budeme kupovat neutrál, kdyby pak jednou byla holčička 🙂
V otravě je mají a možná mrknem do Polska.máme to kousek

bambullkaa
7. říj 2014

@soviicka mě se moc líbí z Eco Lnu ten červenej 😉 Je neutrální a zároveň zářivej a to já ráda. Vždyť i ten náš tyrkysovej je neutrální 😉

letadlo13
7. říj 2014

@soviicka Mám Tako Laret, v té žluté 🙂 jednoznačná volba. Trojkombinace.

verushe20
7. říj 2014

Taky mám Tako Laret a neměnila bych.. za 10.000 trojkombinace si navíc myslím,že je slušná cena 🙂

verushe20
7. říj 2014

Máme tento

monunkaaa
7. říj 2014

Mohu se zeptat na ta otočná kolečka? není s tím problém? Trochu se bojím toho, jak to bude fungovat, když nebudu jezdit jen po zámkovce, ale spíš terénem..Uvažujeme o Tako warrior..

bambullkaa
7. říj 2014

@monunkaaa Tako Warrior nedoporučuju protože zrovna u tohoto modelu není žádný přístup do košíku ☹ Jinak kolečka jsou OK ale do terénu,do sněhu a při běhu je musíš zaaretovat. Jinak by se mohly zničit ložiska! Jakmile kolečka zaaretuješ tak kočárek drží stopu a chová se jako kočárek na klasickém podvozku.
Tako Laret je dobrá volba.

letadlo13
7. říj 2014

@monunkaaa kvůli terénu jsme ho koupili, budou nám kopat kanály v celé vesnici 🙂 chová se hezky, navíc kolečka se dají zabrzdit, aby se netočila. Zatím jsme jenom testovali, na svojeho obyvatele ještě čeká.

soviicka
autor
8. říj 2014

@verushe20 tenhle je můj číslo 1! Dneska se jdeme mrknout do ostavy, chceme si ho osahat 🙂
Máte ho přes net nebo z polska?

monunkaaa
8. říj 2014

bambullkaa@, letadlo13@ děkuji za reakci 🙂 Z koleček jsem měla trochu strach, protože budeme bydlet na vesnici, nejsou tam moc chodníky a já se těším na procházky přírodou a z toho sněhu jsem měla taky trochu strach.. Ale pokud jdou zaaretovat a má to výrdž, tak super 🙂

bambullkaa
8. říj 2014

@monunkaaa Jezdíme taky pole, lesy, louky, sníh...občas si s kočárkem zaběhám 😀 Všechno mi to řekli v obchodě kde jsme kupovali kočárek 😉

verushe20
8. říj 2014

@soviicka Byli jsme pro něho v prodejně v Šumperku. 🙂

bambullkaa
8. říj 2014

My v Ledči nad Sázavou. Ale výslednou objednávku jsem u nich dělali přes e-shop, kočárek jsme si nechali poslat kurýrem, ale ještě před tím jsme ho u nich měli uschovaný do TP 😉 Takže prostě pecka 🙂
Potom jsme tam kupovali druhý kočárek Peg-pérego Book Completo.

petavan
8. říj 2014

@verushe20 ten kočárek je nádherný mám také vybrany tako laret

soviicka
autor
8. říj 2014

Tak vyřépešeno - dneska jsme byli v Ostravě a máme objednaný tako laret eco len .ten hnědý s hnědou 😀
Děkuji za příspěvky-pomohly mi. Je fakt krásný a už se na něj těším