Kočárek Tako Captiva Mohican, máte zkušenost?

marketkatonicek
1. dub 2017

Dobrý den, má někdo zkušenosti s tímto kočárkem? 🙂

yerry
1. dub 2017

Mám zkusenost a nedoporučuji
Těžký a nestabilní ... sporťák otočený po směru jízdy mel tendenci se preklopit když byl v úplném lehu. .. Měla jsem ho ja a i má kamarádka a obě jsme měly stejný problém. Navíc přední kolečka při rychlejší chůzi vibrovala a nedalo se s tim jet. Takže když jsem potřebovala rychle přes cestu, paradoxne to nešlo pokud nebyly zaaretovane. ... korbička je dost uzka a boudička málo větra a tudíž se mi dite dost potilo a musela jsem dát dříve do sporťáku a ten je mimochodem blbe skladny do auta (teď mam lepsi).... když nad tim tak uvažuji nenapadá mne nic co bych na kočárku vyzdvihl a jako pozitivum. ....
Kupovala jsem ho nový ze ho budu mít i pro druhe dite.... zbavila jsem se ho a teď jsem si koupila starší kvalitni znacku po jednom diteti a je to fakt rozdíl. .....

marketkatonicek
autor
1. dub 2017

@yerry Já jej právě mám a teď bojují se sporťákem, hlavně teda s pásy. Syn sedí, ale zatím se ještě trochu předklání a věčně sesunuty do leva. Jak píšete korbička krátká, ale dala jsem zpět, zatím tam vleze, horší bude, pokud vyroste rychleji..

yerry
1. dub 2017

@marketkatonicek ja jsem pásy ani nepoužívala. Malou jsem musela nějaký čas vozit v leze než začala sedět ..... me nejvíc vadilo to ze je nestabilní a taky ta váha. ... složeny sporťák vazit 17 kg, když jsem tančila 9 kg dite a ještě nějakou zátěž v koši do kopce tak jsem na kopci byla splavena jako by mne někdo osprchoval.... Teď mam kočár kde sporťák vazi "jen" 12 kg a navíc se nemusí sportovní nádstavec sundala při skládání do auta, ale skládá se rovnou s kolama. ... kvůli te spatne skladnost jsem tenkrát musela koupit ještě jeden kočár a ten jsme používali když už byla mala větší něco jako golfky. ... Teď přemýšlím ze ten druhy kočár už asi nebudu ani potřebovat 😂

yerry
1. dub 2017

@marketkatonicek hele ja jsem do sporťáku koupila bavlněnou vložku protoze ta originální se mi zdála z hnusnýho materiálu a na Te vložce mi neklouzala, ale nevím jestli to bylo tim nebo ne..... spis myslím že je to tom ze dite ještě neumí poradne sedět a tak se začne automaticky bortit na stranu

marketkatonicek
autor
2. dub 2017

Je pravda, že malý sedí ken s oporu, tak doufám, že je to jen tím. Ke korbě mám taky šraky, aby mohl sedět, ale za boha jsme nepřišli nato jak je upevnit

yerry
2. dub 2017

@marketkatonicek hm tak s tim ti neporadím. ... myslím že bys ho mela nechat ještě ležet. ... sed s oporou není zdravy. ....až bude sedět sám tak se i nebude bortit na stranu. .. kolik má malý?

marketkatonicek
autor
2. dub 2017

V pondělí měl 7M. Nenutím ho sedět, rve se do sedu sám 😀
V korbě se pořád otáčí na břicho a chce vyskakovat, takže pořád hlídám

yerry
3. dub 2017

@marketkatonicek no to je takový blby věk. .. sedět by to chtělo ale udržet se to neumí. ... 🙈

yerry
3. dub 2017

@marketkatonicek ja jsem dávala starší dceru do sporťáku taky v 7 měs. .. ale to proto ze se potoka v korbě ( byl červenec ) a pak si teda začala taky sedat a protahovat se rukama 🙌

marketkatonicek
autor
3. dub 2017

Je to blbý věk, do toho všeho začaly zuby..