Ahoj chtěla sem se zeptat začínám se kpoukat po kočárkách a mám dva favority první je Tako Ballila a druhý Raf Pol Margaret , který by jste volili vy popřípadě nějaké zkušenosti ?
@straznovska Co se designu týče, tak ten první na mne působí...mmm..."přečalouněně", zkrátka gaučově 😅 a druhý je neprakticky světlý. Toť můj postřeh 😉
@majkoz dobrá děkuji přemášlela jsem eventuelně a tom druhém ale v tmavší barvě ale to mi zase připadalo moc smutně mno nic budu hledat dál
@straznovska Máš čas 😉 Ale jinak tyhle "poloretro" kočáry se mi líbí
jj mě taky doma mám tako jumper ale už bych ho nechtěla
každopádně děkuji za názor
@straznovska a co tenhle? Ten se libi mě. 😀
@lumixii co je to prosim za znacku? Vypada moc hezky.
@ziraffkazuzka Junama Sunline
@lumixii vypada dobre 🙂
Ten košík dole je OK? Já jen, že třeba já jsem taková, že košík musí být objemný, už jen pleny, 2 termosky, náhradní oblečení zabere dost místa a kolikrát vídám maminky pak věci sbírat po zemi v buse 😕
@straznovska ahoj u prvniho ditete jsem mela tako. Sice ne ten co chces ty ale tuhle znacku bych spise nedoporucila. Tady u nas s tim jezdi kazda druha maminka a typu je hodne. A ze bych slychavala chvalu rict nemuzu. Pri koupi spis rozhoduje prizniva cena nez dobre recenze ☹
@yerry ahoj a děkuji za upozornění já měla na první mimčo taky tako ....tako jumper a ještě ho mám ale nelíbilo se mi tam že když jsem dala sporťák po směru jízdy a položila opěrku na spaní a dcerka mi v tom začala hrcat ...tak jak to mimča dělají tak se mi ten kočárek prostě převážil a kdybych ho nchytla tak se mi převrátí ☹ navíc jezdila sem hodně mhd ale vystoupit popředu bylo nemožné vždy sem musela couvat protože jinak se mi přední kolečka zašprajcly a nemohla sem dál jet
@straznovska já mám firkon vesta swing a spokojenost🙂) mrkni na něj🙂)) jinak mezi tako a firkon jsem se rozhodovala a pani me od taka odrazovala ze uz je nemají ani na skladě ze max na objednání. Ze mají šílených reklamaci.....
@straznovska přidávám ještě foto který přesně mam
@straznovska presne. Mela jsem tako varrior. Hluboka lorba byla dost uzka. Sportak v lehu mel tendenci se prevrhnout-musela jsem sundat tasku 😀navic kldyz jsem soechala tak predni kolecka zacala vibrovat. Jedno vi a drue mene takze jsem musela aretovat. Dalsi vec byla vaha kocaru. Slozeny sportak mel 17 kg a kdyz jsem sla s malou nekam do kopce tak to bylo sakra poznat. Ted jsem si koupila starsi jane a vaha 12 kg byla hlavni "pro"pro tento kocarek. A co se tyce skladani kocaru do auta... no proste velky tezky a neskladny. Tako nebrat 🙂 jedina priznibavje u nej cena jelikoz to jsou kocarky za lidovku ale take ta kvalita tomu odpovida ☹
@yerry mno tak to už je asi rozhodnuto ale je fakt že kamarádka měla to tako ballila a říkala teda že maximální spokojenost tak jsem váhala ale ta margaret je mi taková bližší mno tak se ještě podívám na jiné kořárky tohoto typu a uvidím
@andysek2512 ten taky vypadá moc pěkně tak juknu děkuji za rady já bych chtěla na 100% tento starý typ kočárku a tak si scháním které firmy ho dělají a pak budu vybírat mno
Teď mě tak napadá já mám 175 cm a manžel 180 takže bych chtěla aby ten kočárek byl ve starém stylu ale také pokud možno co nejvyšší protože představa že se budu sklánět až někam k zemi tak mě už teď bolej záda koukala sem na moderní kočárky a aretací kol a některé jsou extrémně nízké
@straznovska ahoj, ja mam Tako Ballila v modro-bile s velkymi koleckami a jsem moc spokojena. Ted uz jedeme sportovni korbicku, s hlubokou jsem byla moc spokojena, byla krasne hluboka a dala jsem tam hodne veci🙂 Jinak muzes mit miminko i v te sportovni, jde do uplneho lehu a je opravdu velika. Kocarek sam o sobe vydrzi mnoho, projel s nami i Krkonose a ruzne lesy a haje, je stabilni a porad vypada moc hezky.
Jako jedine minus ale hodnotim, ze zabere v aute opravdu hodne mista, takze pokud cestujete hodne autem, pouvazuj pak o nejakem sportaku a nebo rovnou skladnejsi trojkombinaci. Pokud by byl ten Tako skladnejsi, tak je aspon za mne, perfektni.
@straznovska Tako urcite vysoky je, ja jsem drobnejsi, ale manzel ma 186. Vyhoda je, ze muzes upravit madlo do ruzne vysky, takze vyhovuje vyskou jak mne, tak i jemu. Jo, ale nejde prohodit cele madlo do protismeru, musis otocit korbicku (to je vyhoda, ze to take jde), ale nejak moc mi to nevadilo. Pokud hodne svitilo slunko, tak jsem hodila na korbicku plenku a nebo na tu chvili tahala misto tlacila.
@straznovska jo a jinak se mi uz nekolikrat stalo, ze mne nekdo zastavil a rika, ze konecne normalni kocarek s poradnyma kolama a jeste k tomu hezky. Tak to moc potesi🙂
Pokud by ses pro nej rozhodla, nekupuj si bile gumy, doporucuji cerne, na bile by bylo hned vse videt.
@linee moc děkuji jinak auto mám ford focus c-max a ten má dost velký kuft já měla tako jumper u dcerky a ten sem tam dala u nesloženej akorád sem složila kolečka ale korbu sem nechala přidělanou na podvozku takže s místem problém nebude ale pár lidí mi už říkalo že tyhle retro kočárky jsou prej na prd že jak to má křížovou konstrukci tak že to v tom kříži prej praská tomu se mi moc nechce věřit ale máš nebo i někdo jiný nějakou zkušenost s tímto problémem u nějakého retro kočárku ?
Ahoj, mám objednaný Tako acoustic, nejlepší, koukali jsme na všechny možné značky, typy atd.. a tenhle byl jasný vítěz, je krásně ovladatelný, v mém okolí ho mají 2 maminky a obě nadšené. Navíc má krásně velký a protorný sporťák - cca o více jak 10 cm delší než např. Adamex, ke kočárku byla pěkná výbava, objednala jsem k němu i fusak v barvě kočárku, ten je dvouvelikostní ...jsme opravdu nadšení
@konik_mischel děkuji moc za rady a doporučení těm recenzím na stránkách výrobců moc nevěřím radši se zeptam žen které s tím mají zkušenosti navíc u dcerky mi stačilo kdyřž se mi líbila barva kočárku :D ....teď už mám také jiné požadavky a tak bude výběr náročnější měla jsem tako jumper a mohu říct že dát pod korbu nebo nedej bože pod spor´ták do košíku igelitku s nákupem tak to je nadlidský ba i nemožný úkol
sem dycky musela sundat korbu dát to tak a dát ji zpátky
@straznovska ten tako je muj prvni kocarek. My mame ford mondeo hatchback, takze mensi kufr. Jinak s kocarkem jezdim od ledna a opravdu ho nesetrim - jezdim za kazdeho pocasi, snih, dezd, po lesich, po blate a zatim bez problemu. Nakupy s nim take delam, je to chce dat pozor a nepretezit spodni kos kvuli geometrii, myslim, ze se uvadi hmotnost 3kg, ja se snazim vejit do 5. Najezdeno ma asi 450km (vim to, protoze mam na nem tachometr🙂) Zatim nic neprasklo.
Jinak jsem ho kupovala uz po 1 diteti, byl pouzivany tehdy asi 4 mesice.
Ja jsem z nej nadsena, je opravdu bytelny.
@andie90 asi zavisi na tom, kudy s nim chces jezdit. My jsme hodne akcni a myslim, ze bila kola v lese by uz dlouho bila nebyla 😀
@straznovska ju určitě mrkni, my uz jezdíme sportákem a naprostá spokojenost🙂)) kamaradka má s těmi velkými koly kajtex a pak ještě inglesina dělá nádherné retro kočárky🙂))))
Tak pak nápis jaký si vybrala🙂)))) mě taky hodně říkají jak mám uzasny kočárek ze konečně normální poradna kola:-d
@straznovska jo a kajtex ma taky ten typ kočárku jako máš ten rafpol 🙂)) řekla bych ze snad úplně stejný. Ten jsem původně chtěla v šedé barvě🙂))
@straznovska jojo, já jsem asi spíš chlap než ženská, hledala jsem taky spíš praktičnost kočárku než to, jestli je s kytičkami nebo proužky... Tako se mi líbí, protože má velká kolečka, krásně se veze a i když výrobce uvádí, že je těžší než např. zmíněný Adamex, měli jsme možnost si oba kočárky v prodejně půjčit na projížďku a pocitově je opravdu lehčí. Má dole jak tašku, která se dá oddělat, tak takový ten klasický koš, takže i na větší nákup atd... prošli jsme x obchodů, zkusili x značek a nakonec se rozhodovali u již zmíněného Adamex barletta a to tako, řešila jsem, že tako nemá otáčivá kolečka, ale když jsme jeli na tu zkušební jízdu tak právě po kostkách, kterých máme ve městě požehnaně a na nerovném terénu ta zaaretovaná kolečka adamexu v rámci vůle kmitala a hůř se ovládal, než to tako, které má ta kola pevná, u otáčení jsem nadzvedla, jednou rukou otočila a úplně v pohodě. Já se na něj hrozně těším, teď jsem s ním jela u kamarádky a prostě je príma.
první foto margaret druhé ballila