Prosím o Vaše názor na tento kočárek, popř. pouze ke značce Tako - jaké jsou výhody a nevýhody tohoto kočárku?
Zdravím, taky zvažuju koupi této trojkombinace. Jak jsi se nakonec rozhodla, můžeš mi poreferovat o tomto kočárku?
zdravim tako ballilu mám trojkombinaci a máme jí tedka skrem 9 měsíců a kočárek je úplně suprovej jen na brdy se musí dávat pozor🙂 🙂 projede všechno a ani neni širokej a kola držej takže můžu doporučit
@lucikpraha Ahojky, já uvažuju o tomhle kočárku. Není nevýhoda, že přední kola nejsou otočný? Jak se s tím jezdí dá se to?
Ahoj, někdo další s praktickými zkušenostmi s tímto kočárkem? Hodně o něm uvažujeme - @mmirunda jezdí se s ním skvěle (v porovnání s ostatními kočárky, které mají většinou otočná přední kolečka a vždycky mi to s nimi zatáčí k jedné straně 😅 ) a hlavně je úžasně houpací a má fajn výbavu. Jediné minus je ten sporťák, vůbec se mi nelíbí ☹ Tak přemýšlím, že k němu poté pořídím solo sportovní kočárek.
ahoj, přemýšlíme nad tímto kočárkem, pro chlapečka šedý, pro holčičku vínový, tak bych taky uvítala nějaké "uživatelské" recenze 🙂
mmirunda@ já ho používvala hlavně v terénu a tam se mi osvědčil. Tedka ho používám i ve městě a vůbec bych neřekla že by to byla nevýhoda jezdí se snim výborně a myslím že už je i výhoda to houpání a ten komfort co to miminko v tom kočárku má. Malá v něm měla a i tedka má dost místa🙂
Maximálně spokojená - jezdíme už rok a zatím bez problémů. Perfektní na údržbu - jde celý vyprat. Bohužel už jsme jednou píchli, ale v cykloservise pohotoví - během tří hodin jsme opět jezdili. Nevýhoda - špatně brzdí - musí se hodně dupnout, taška nemá dlouhé ucho - tudíž lze nosit pouze v ruce (ne přes rameno křížem), u sporťáku špatné řešení "pásů" (nevím, jak to řeší jiné sporťáky). Máme vínový - i na kluka a jsme ve městě jediní... šedivých tu jezdí hapakuk 🙂 A musím říct, že nám ho všichni chválí. Neměnila bych.
Potřebovala bych se zeptat, máme kočárek Tako acoustic a zjistila jsem jeden problém u kol :( je tady někdo takový kdo by zažil problémy s koly? Vypadá to, jakoby byla osmice u všech 4 :(
prosím je houpací???? 😵
Je houpaci. Je boží ❤❤❤
Ahoj, potřebovala bych poradit jaká autosedačka a adaptéry pasují na tako ballila acoustic?
Zdravím, koupila jsem si tento typ kočárku v šedé barvě v r. 2013 a nemohu si ho vynachválit. Teď v něm spinká i moje druhé dítko. Hledala jsem 4 pevná kola, velkou korbu a jako ženská samozřejmě neotřelý a mému oku lahodící design. Byla to láska na první pohled. Je to prostě krasavec a byl mi tento kočárek i mockrát pochválen. Co se týká poruchovosti, žádný problém nebyl až na polohování zad u sporťáku. Bohužel vnitřní mechanismus polohování je plastový, a tak se časem opotřeboval. Nechala jsem vyměnit za kovový, tak to už bude napořád. Jinak jízdní vlastnosti supr, pro mě plusy pevné čtyřkolky nahradily ten jeden mínus /zvedání kočárku při ostrém zatáčení/. Ale s tímto jsem počítala od začátku. Za mě opravdu povedená koupě.
ahoj, prosím o zkušenost - není těžký? Našla jsem , že váží celkem cca 17 kg, oproti jiným třeba o 7 kg těžší - pociťujete to nějak? Bydlíme v kopcovitém terénu, tak ybch nerada vláčela víc kilo, než je nutné... 😉
@handule
@lucikpraha
@lucikpraha
@rennnka
@jochmar
@konik_mischel my nakonec poridili jiny
@konik_mischel Za mne teda super... nepociťuji, že by byl nějak extra těžký...
@konik_mischel ahoj já jej mám už doma - stejný jako máte v profilu ve fotkách ten hnědý a nijak těžký mi nepříjde - v pohodě jej naložím do auta vleze se do kufru (Suzuki SX4) dobře se s ním manipuluje a je příjemně vysoký což si pochvaluje zejména manžel a tchýně 🙂 zatím nevyzkoušeno s prťavcem - ještě se nerozhodl na nás podívat 🙂 a dává si na čas 🙂 kupovali jsme jen tu dvoj kombinaci - hluboká/sporťák , vajíčko máme půjčené jiné 🙂
@barasabatova nám bylo řečeno, že se k taku kupuje adaptér asi za 500 - řešili jsme sedačku Maxi cosi nebo Cybex
@rennnka díky! Líbí se mi taco acoustic a bak adamex barletta, tak hledám pro a proti u obou, zatím nemám rozhodnuto 🙂
@babuna díky, přeji ať miminko vykoukne brzy v pořádku na svět a děkuji za informaci. Nemáme velký kufr, budu asi často jezdit sama, tak nechci tahat těžkou krávu, ale zase... je krááááááásný!
@konik_mischel prave ze my mame tez maly kufr ;) ale pripadne se vyuzije zahradka a hodi se to na strechu ;) podvozek jde paradne slozit on je o dost uzsi nez jine coz me prekvapilo ;) chce si to odzkouset nekde v obchode ja ho okukovala u mamin pul roku 😀 po meste ;)
Opravdu nemáte nikdo zkušenosti se značkou Tako?