Kočárek Tako baby heaven

hanulka91
5. črc 2016

Ahoj maminečky, prosím poraďte mi, máte některá kočárek od Takka z řady baby heaven? Prvně jsem měla vybraný kočárek Junama, ale ten je bez autosedačky (nedělají jí v mé vybrané barvě) a já chci trojkombinaci. 🙂
Na první mimčo jsem měla kočárek NO NAME z polska a byl úplně na prd, tak chci teďka udělat lépe a pořádně to promyslet 🙂

elianka87
5. črc 2016

Ahoj mam tento kocarek...a uprimne nic moc...uplne propadl v dtestu...kdyztak si precti...malemu uz je pul roku budu kupovat golfky takze jsem za nej dala 13tis a sportak ani nevyuziju...

hanulka91
autor
5. črc 2016

opravdu? Takže Takko je na nic ☹

cukricek123
5. črc 2016

Taky jsem koukala na nějaké video, kde v podstatě radili, že se nemáme koukat na velkou korbičku atd. že důležitější je jako sporťák. Že v korbičce je podstatně kratší dobu. Takže také uvažuji který vybrat :-/

elianka87
5. črc 2016

Ono je na kazdem neco...me zase korba prijde docela dobra ale ten sportak mi smrdi☹

hanulka91
autor
5. črc 2016

a v čem je sporták špatný?

hanulka91
autor
5. črc 2016

Jééé zapomněla jsem doplnit, že se jedná o Takko baby heaven premium ... 🙂

elianka87
5. črc 2016

Tak ja mam exclusive😉

astyna
6. črc 2016

Mě se taka také nelíbí, ale to je věc názoru. Já mám Baby design lupo a naprostá spokojenost - vypadá výborně a skvěle se s ním jezdí, za 8000 skvělá volba. A navíc máš sporták s nafukovacíma kolečkama 🙂