Kočárek Stokke Trailz vs. Bugaboo Buffalo

chanellka
2. říj 2016

Ahojky holky, najde se nejaka dobra duse, ktera by mela odzkousene oba kocarky? Nebo alespon jede z nich a dala jsem nejakou recenzi... ja byla rozhodnuta pro Trailz ale v patek jsme se byli mrknout a docela me prekvapil buffalo a ted mam totalni dilema a nevim, pro ktery se rozhodnout 😭😳😫

brookmichaela
2. říj 2016

Nemám sice vyzkoušený ani jeden ale byla jsem je také omrknout. Mě osobně se hodně líbí Stokke - ve světě je hodně oblíbený ale příjde mi, že je strašně prťavý pro dítě. Co jsem vždycky koukala do kočárků tak dětem koukali nohy ven (ze sporťáků), pokud to tedy nebyli číňánci, Ty jsou celkově malého vzrůstu, takže se tam vejdou 🙂 Bugaboo mi přijde praktičtější ale jezdí s ním půl Prahy. Asi záleží co od kočárku očekáváš Ty. Jak desingově tak prakticky. Já jsem se rozhodovala mezi Mima x Joolz x Egg. A vyhrál u mě Egg. Jak desingem tak obsahuje vše co jsem od kočárku očekávala 🙂

lajla
2. říj 2016

Co byste chtěla vědět, mám zmaknute oba

lajla
2. říj 2016

@brookmichaela stokke má jednu z největších a nejlepších sedaček vůbec, vydrží déle než buff

chanellka
autor
3. říj 2016

Dobre ranko, dekuji za nazory... kdyz jsme sli do obchodu byla pro mne jasna volba stokke taky jsem tu navstevu brala jeb jako formalitu 😫😉 ale pan nas prave rtosku zvyklal na to buffalo, ktere se teda vic libi manzelovi u me vzhledem vede spise stokke ale co me prekvapilo bylo to, ze pribzatezi cca 7mi mesicnim ditetem se stal stokke hure onladatelnym taky jsem cetla nekde na netu ze to skladani u stokke take neni nic moc a v podstate jsem nenasla zadna negativa ani na jeden z kocarku ☺️ U toho bgb mu snad vadi jen ze korbickanje celkem nizko... prozoze se manzelovi i me libinpouze ta limitka od bgb Diesel a buhuzelmuz je skladem pouze 100 ks pro cely svet, musime se rozhodnout rychle ale ja neviiim pro ktery 😩😩😩😩😂

chanellka
autor
3. říj 2016

Omlouvam se za ty chyby 😂

chanellka
autor
3. říj 2016

Taky se mi zdal ten bugaboo vic pevnejši nez ten stokk ale to mohlo byt tim ze u trailze nebyly plne dofouknute kola...

lajla
3. říj 2016

Trailz jede lip, má nafukovací kola...buff je nemá není vůbec odpružený, ale na donkey kolech byl super
Co mi.hodne vadilo...byl plytký sed u buffa, když se dá sedačka do přímého sedu, dítě co nedosáhne nohama na podperku noh, jakoby visí...ve směru jízdy když chcete dát sedačku do lehu, musíte sundat přebalovací tašku, jinak závaží
Oba jsou ale super, ve směru i po směru jízdy, trailz úžasná velká korba, vysoko!, Můžete měnit potahy, stokke Winter kit nemá chybu
No každopádně je to na Vás,zasla bych znovu vyzkoušet, diesel ještě je skladem