Chci se zeptat, jestli některá už máte ozkoušený tenhle kočárek, zda jste ho viděla nebo tak. Jaký máte názor?
Taky o nem uvazujem ;) jak tam neni ta prazvastni tyc jako madlo, tak se mi libi hrozne moc!
Ahoj,
my sme si ho objednali. Cakame dievcatko... 🙂 , velmi priestranny vanicka, babatko sa tam moze pohodlne rozvalovat...a tiez je vysoky, co mne vyhovuje, kedze som vysoka, nemusim sa zohynat k babatku.
@harley26 my prave budeme mit bud xplory, nebo bgb donkey (muz se jeste zakoukal do buffala) - i kdyz donk. zatim jen na jedno, rozhodnuto je uz pres rok. Holt kdyz tata doveze, tak bych byla hloupa se branit 😅 a prave Crusi mi prijde taky pekny, ne uz tak futuristicky jako xplory, jen i po shlednuti dema stale vaham, jestli ta tyc na vedeni kocarku neni moc blizko korby, ze mi prijde ze to tolik vysuvny uz neni 😕
@ivusik27 tak to je fajn zprava 🙂 jak je to pri chuzi apod., vzdaleny k boudicce? je to v pohode?
Ahoj, byla jsem se na něj kouknout s manželem v Letňanech v Babyparku a strašně se nám líbil. Jak vzhledově, tak funkčně a hlavně velikostně. Paní prodavačka říkala, že je to novinka pro rok 2013 a ještě mnoho maminek ho nemá, proto žádné nebo minimální reference/recenze. Korbička je krásně hluboká, skládá se fakt velice snadno a konstrukce je lehká. Takže je to náš velký favorit! Přemýšlíme ještě o značce CAM (konkrétně série/řada: Xtris cortina evolution), ale to jen kvůli ceně... Hodně štěstí při výběru
Chodi sa uplne v pohode, lahko ovladatelny. Pre mna bolo rozhodujuce, ze dieta ma v nom vela miesta, ze ja sa nemusim zohnut az k zemi aby som bola pri babatku a tiez moznost kombinovat si farby ako chcem. Autosedacka bude black melange, vanicka black melange a sportova cast fialova....este ho nemame doma, lebo sme ho objednali 2 tyzdne dozadu...
My stokke crusi máme . Za mě suuuuper! Kdo potřebuje ráda zodpovím dotazy.
Ahoj holky, taky jsem se zamilovala do Stokke Crusi, dnes jsme se na něj byli podívat v Modřicích ve Funbaby. Je úžasný, chtěla bych black melange, prodavačka říkala, že si není jistá, jak v této barvě vypadá kočárek uvnitř, jestli jsou tam ty puntíky. Nevíte náhodou? 😉
A kdo už jej má doma, můžete prosím poslat fotečky? 🙂
@luciekar Ahoj mohla bych poádat taky o názor, jak jsi spokojená? A kdyby byly nějaké fotečky bylo by to taky super. Já sním o Stokke Xplory, ale nechtěla bych miminku nějak ubližovat tím, že bude mít málo místa a Crusi se mi zdá jako super alternativa🙂
Tak ozivuju 🙂 mame komplet cely co vse jde v BM od kvetna
@kopretina29 je to bez bodiek, taká biela káva.
@vjaja díky za fotku, už jej máme doma. Byla jsem trošku zklamaná, že tam nejsou puntíky, ale už jsem si zvykla, přeci jen je to detail 🙂
A jak jste holky spokojené? První jízda mě teprve čeká 😉
@kopretina29 ja zasa opačne, bola som rada, že tam nie sú 😀
Tak u nas naprosta spokojenost. Fotky mam kdyztak v albu realii.
Jinak my vse stokke mame dovozem z us, korba taky bez puntiku 🙂 a prijde nam, ze mame vetsi kolecka o trochu nez co jsme videli v CR obchode 😕
@gepe je krásný 🙂 A máš pěknou postýlku. Kolečka jsou pořád v pohodě? Někde jsem četla, že se rychle opotřebují... Jinak já jsem zkoušela jezdit zatím jen po prodejně, ale přišlo mi, že jezdí skoro sám 😎
@vjaja Dnes už mi přijde, že by se tam ani moc nehodily 🙂
@kopretina29 dekujeme 🙂 kolecka stale dobre drzi, nemluve o tom, ze je opravdu krasne ovladatelny 😅 Postylku musim taky doporucit, je to Roba 4v1 - kolibka, k posteli prirazit, na kolecka, pro vetsi dite jako lavicka. Je tak komplet s kosiky, matraci, perinkou I polstarkem vcetne povleceni atd. Koupili jsme ji v Nemecku viz. odkaz, kdy vysla cca o 3,5tis. levneji nez se prodava v Cechach, postovne 200kc 😅 http://babybutt-com.erwinmueller.com/shop/start...
To je presne ona,bila a bezovo-bily ctverecky 😅 http://postylky.heureka.cz/roba-babysitter-4v1-...
díky za tip, bohužel jsme před 14 dny postýlku koupili, ale byl to boj, nic moc se mi nelíbilo. Ta možnost přiražení k posteli může být dobrá věc 🙂 Teď jsem to přečetla pořádně, že je to komplet se vším všudy, tak to je mazec. Sakra, kde jsi byla před 14 dny 😉 Teď budu muset počkat na druhé mimi 😀
@kopretina29 tak pro druhe 😉 😀
@ljonas Ahoj, ano vse v Black Melange. Photo u vas v diskusi je vecer pri umelem osvetleni. U sebe v albu je i par fotek pri dennim svetle.
Ještě žádná?