ahojky maminky, chtěla jsem se zeptat jestli máte zkušenosti s tímto kočárkem. Nebo jestli jste o něm něco slyšeli. Na netu jsem nic nenašla - je to asi novinka. Já už si ho kupuji, protože jsem už dala zálohu, ale teď mám pochybnosti jestli jsem se neunáhlila... prodavačka byla tak přesvědčivá, že jsem úplně zapomněla na to, že by mohl být nějak závadný ☹ Jako ty požadavky co jsem jí řekla splňuje (hluboká korbička, i do terénu, lehký, trojkombinace, a vzhledově moc pěkný) Budu ráda za jakoukoliv reakci. Přeji hezký den 🙂
Zdravím vás. Můžete se prosím podělit o své zkušenosti s tímto kočárkem? My zatím máme vybíráme a protože nikde žádné recenze nejsou, bude pro mě vaše zkušenost důležitá 🙂. Děkuji.
Zdravíčko-tak kocarek uz uzivam 3 mesice 😊
A dalo byse rict, ze jsem spokojena...
Vajicko teda nic moc, ale funkci plni. Kdyz vezu malou v zadu hlavicka ji lece ze strany na stranu, to jsem tedy vyresila polstarkem specialnim do vajicka. Ve predu je to ok. A Nejak tam nesedi ta striska 😐
Hluboka korbicka dobre, jen trochu problem - kde ted zavesit hracky...
Musite tedy vybrat hracky aby jste si je tam mohli upevnit.
Sportak zatim nevyzkousen.
A kdyby jste se rozhodli pro bilou barvu, tak okamzite cistit napr. Od much atd... a kdyz ho budete skladat do auta, tak si mezi kola a ulozny prostor dejte napr. Plenku, ze zacatku jsem to nedela a mam to spinave a nejde to vycistit..
Snad jsem pomohla s rozhodovanim 😉
Děkuji za Vaši odpověď. Ještě by mi pomohlo, jestli máte zkušenost s jízdou v terénu jako např. po polních cestách atd., jestli je kočár dobře odpružený nebo to s tím miminkem hází ze strany na stranu 🙂. Přemýšlím i o variantě v látce, bojím se že ekokůže zešedne nebo se nějak poškrábe a my bysme rádi kočárek nakoupili rovnou i pro další dítě. Děkuji.
Zdravicko, no jen sem tam jsem prejizela. Podle me do terenu to neni nic moc...
Zezloutnout by prej nemel.. zatim je krasne bily, ale taky mam z toho strach- protoze ho budu mit i pro druhe dite. ☺
A opravdu si musim davat na neho pozor - ohledne skrabnuti a odreni.
Zdravím Vás, tak jsme si ho dnes objednali, ukázali nám nové barvy a tak jsme se rozhodli pro smetanovou barvu 🙂. Funkčnost uvidíme, ale jinak splňuje všechno, co od kočárku očekávám... Ještě jednou děkuji za Vaše reakce. Mějte se krásně.
Tak snad budete spokojena, tak jako ja 😊
Kdyby někdo vyhledával, tak napíšu i svojí zkušenost. Tento kočárek bych si už asi nevybrala. Za 13 tisíc jsme očekávali trochu lepší kvalitu. Nevím, zda je to případ jen mého kočárku, nebo zda tu zkušenost budou mít i ostatní. Už jsme jej měli i na reklamaci, kde nám bylo řečeno, že je vše v pořádku, jen nám promazali nějaké závity a pružinky, šel totiž špatně skládat. Vzhledově je kočárek krásný, výhodou je možnost vybrat si z několika barevných vzorů. Plus je, že je nízký (já mám 155 cm), což bylo i to, co rozhodlo o koupi kočárku a že není nijak těžký. Ale... pokud se vám stane, že budete mít větší miminko do půl roka (syn v 6M 71 cm a 10 kg), tak se vám do korbičky už nevejde. Pružinky jsou dělané na menší nosnost, cca od 5M je kočárek mírně nakloněný. Co se týče sporťáku, dá se nasadit oběma směry. Ovšem, zase zde hrají velkou roli pružinky, pokud dáte po směru jízdy, čelem ven, pak má dítě nožičky rovně, pokud si miminko obrátíte čelem k sobě, pak je sporťák mírně nakloněn a dítě jakoby klouže. Co se týče polohování, zádíčka mi přijdou takové chatrné, nejsou pořádně zpevněné. Sedací plocha by také mohla být malinko větší, neboť mám stále pocit, že syn klouže dolů. Super je polohovatelné madlo, kde se může dítě přidržovat. Co se týče autosedačky, tak tam nemám co vytknout. Syn v ní byl vždy spokojený. Super je, že jde nasadit na konstrukci pomocí adaptérů. Ke kočárku byla ještě pláštěnka a síťka proti hmyzu. Co se týče přebalovací tašky, tak za mě je jen na to nejnutnější, moc věcí se do ní nevejde, ale je krásná 🙂 Koš pod kočárkem je prostorný, ale příště bych raději volný koš bez zipu, zapínání se mi zdá nepraktické, ale zase je to takové bezpečnější 🙂 Kolečka se dají pro lepší manipulaci povolit a nebo zastavit, což je tak výhoda. Tak tolik ode mě ke kočárku, snad se přidá někdo další se svou zkušeností 🙂
Také doplním svoji zkušenost. My jsme měli kočár 9 měsíců...Do 7-mi měsíců v hluboké korbě, naše dcera je dlouhá, tak už tam ke konci nenatáhla nožky, proto jsme přešli na sporťák...Po dvou měsících mi došla trpělivost a kočár jsme prodali. Sporťák se viklal, celkově nestabilní, polohování byl problém, pořád padalo a nebo se zaseklo a nešlo s ním pohnout jen silou. Pozice do úplného lehu se využívat nedala, protože se kočár nakláněl dozadu tak, že malá ležela hlavičkou mírně dolů...Hluboká korba nám udělala dobrou službu hlavně přes zimu, koženka neprofoukla, nepromokla a nánožník se dal upevnit tak, že dovnitř nefoukalo a miminko bylo v teple. Autosedačka také bez problémů. Koupili jsme samostatně sporťák jiné značky a příště, pokud budeme vybírat kočárek, tak jedině samostatně hlubokou korbu s autosedačkou.
Nestabilní,viklající,u sporťáku špatné polohování.... Hliníková konstrukce nám po cca 11měsících ve svárech popraskala,a následně upadla jedna tyč......
No já na něho mám spadeno, jdu se na něj podívat dnes,ale recenze jsem nikde žádné nenašla .... Ale moc se mi líbí 🙂