Ahoj, prochazela jsem ruzne diskuse, ale vsechny jsou starsiho data a kocarky v nich zminene uz vetsinou nejsou v prodeji. Uvazuju o koupi sportaku, do ktereho by se pro male dite dala poridit vlozna taska, idealne s pevnym dnem a popruhy na prenaseni do druheho patra. Nemate prosim nekdo zkusenost, ktery model by se dal takto poridit? Aby se bud dal aktualne koupit v obchode nebo bazaru. Predem dekuju😊
Taky jsem měla Gesslein. Sice to není výkřik poslední módy, ale je to do detailů vychytaný kočárek.
@radkachuk Měla jsem v merku výše zmíněný Gesslein, nakonec jsme pořídili Moon Lusso City (v roce 2017). Teď se mi teda nepodařilo najít obchod, který by ho nabízel 🙈. Ale my jsme byli v obchodě, kde nám ho doporučili, ukázali v katalogu a pak se objednával z Německa od výrobce a přišel za cca 4 týdny. Ta vložná taška byla docela pevná (taková jakoby vanička), s matrací a používala jsem pro novorozence i na spaní doma.
@radkachuk Ahoj, mam Cybex Balios s vloznou taskou a muzu doporucit. Ma popruhy na prenaseni, je to fajn vec, za me lepsi jen kocar s korbickou, je skladnejsi a ta taska je pro nas praktictejsi.
Mám Gesslein s vložkou taškou a je to skvělý kočárek 😊
Ja mela Valco snap a dokoupenou novor. kabelu.
@radkachuk Mám Britax go big 2, je to skvělý kočárek. Jde k němu dokoupit i vložná taška 🙂
Mám takový Hartan Topline S, a ráda ti ho prodám. Je to už starší kočárek po třech dětech, takže za pár korun 🙂
Mam sportak britax b motion 4 plus a pro druhorozenou dceru jsem prikoupila vloznou tasku. Mela jsem ji na cesty, abych nemusela do auta skladat nas tezky houpaci kocar. Taska je docela v pohode, takova spis uzsi a delsi. V porovnani s korbou tam je na sirku min mista. Blbe je, ze v tom sportaku jde vozit jen celem od sebe, takze na mimi nevidis a taky mi prijde dost malo odpruzeny.
Kdyby náhodou, tak hartan budu prodavat...
@radkachuk nevím, jak ostatní výrobci, ale my měli Hartan racer GT a ještě výhodou vložené tašky je, že se pomocí zipu dá ložná část prodloužit a po vyndání pevné podložky i polohovat do sedu. Takže roste s dítětem. A nemusela jsem řešit, že je malá korbička, když bylo dítě větší.Zrovna ho prodávám a mám ho i zde na bazaru, pokud byste měla zájem.
@radkachuk já jsem měla Gesslein. Tašku jsem nosila s mimčem do patra. Nebo si ho doma zabalila a jen dala do kočáru. Od Gesslein se dají pořídit moc pěkné bazarové, většinou s celou výbavou (na fb sk. Gesslein bazar). Tašku jsem taky využívala na denní spaní na návštěvách. Celkově jsem byla spokojená.