Kočárek s velkou korbou

annapol
2. říj 2019

Holky, prosím o radu. Hledám vhodný kočárek na březnové miminko. Mé požadavky jsou: 2 nebo 3 kombinace, velká korba, 4 nafukovací kola, vhodný do terénu. A také, aby byl spolehlivý a vypadal pěkně. Cena do 15 000,-.
Děkuji za názory! 🙂

lobella
2. říj 2019

@annapol takovych vlaken je tu uz nekolik, zkus pohledat, jinak my mame Roan Emmu, je to tank, projede vsechno, mala se do hluboke korby vesla v poho na 9 mesicich, pak si sedla a vytahli jsme sportak, ale pocitej, ze ti zabere cely kufr auta jako kazdy Polak tohoto typu, jinak krasne houpe, velka kola, krasny, jsme v okoli jediny, kdo ma styl retro

vaseli16
2. říj 2019

Ja mam take Roan emmu,bydlime na vesnici a za me TOP...!!!vse co se pise výše plati,je to opravdu tank,nebojim se s nim ani na cesty mezi pole...a i s cenou se vejdes a jeste ti zbyde 😉

blackhole
2. říj 2019

My mame Dorjan Danny Sport Baby Boat a jsem spokojena. Vozí se v něm už mladší syn, starší vydržel v korbě 9 měsíců (narodil se v červenci). Akorát sporťák je velký a trochu nepraktický, ale zas v něm má dítě spoustu místa. Auto nemáme, takže skládání neřeším.
Koukala jsem na tu Roan emmu, kamarád má podobný kočárek, možná je to právě tento a říkal, že potřebovali vyměnit jedno kolo a bohužel nesehnal náhradní. Já jsem u Dorjanu taky jednou měnila, protože bylo píchlé a manžel ho při výměně duše poškodil, takže už nešlo spravit. Sehnala jsem bez problémů, objednala jsem z eshopu (lze tam koupit i náhradní duše), mají v ČR prodejnu ve Valašském Meziřičí.

lsx
2. říj 2019

Roan Marita, nevím, jestli se nový ještě vyrábí. Já cíleně na třetí dítě sháněla právě tento, protože jsem s ním v minulosti byla nadmíru spokojená.

verunkanatalka
2. říj 2019

Roan Margita..❤️

popelka1984
2. říj 2019

Roan Marita, v hluboké korbě jsem prcka vozila minimalne do 9 mesicu a to byl docela vysoký, presně si už nepamatuji. Jiné matky už musely dávat prcky do sporťáku ani ne v půl roce, fakt jsem byla s Roanem spokojená, houpací, dobrý do terénu

verunkanatalka
2. říj 2019

Tvl Marita..ne Margita...

verunkanatalka
2. říj 2019

Budu prodávat... Mám tento, jen má černé kola a menší kola...

annapol
autor
2. říj 2019

@verunkanatalka Děkuji za nabídku, ale chtěla bych nový. 🙂

annapol
autor
2. říj 2019

Holky, díky za všechny typy na kočárky! 🙂

hejluc
2. říj 2019

Měla jsem Camarelo. Tank to nebyl, ale terén zvládal. Jen má zkušenost, tu sportovní verzi jsem moc nevyuzila, dost cestujume a to skládání mě nicilo. Sundat korbicku a pak slozit... Ale mám ho schovany a az napadne snih, zase ho vytáhnu.

verunkanatalka
2. říj 2019

Není zač, já tě chápu...

petaov
2. říj 2019

Tako Warrior, levný, nafukovací kola, i do náročnějšího terénu a korba hodně prostorná. Starší syn v ní ležel až do roka.

gabrlik
2. říj 2019

Máme Tako Dalga Lift a pro nás je to TOP. Projede všude a malá se mi do hluboké korby vejde i teď v 10m i ve fusaku,takže za nás super.

luca293
2. říj 2019

Já mám jedo tamel, docela neznámá značka, aspoň pro mě dřív byla 😀. Jezdím s ním každý den na dědině do kopce po polnackach a v pohodě zvládá, můžou se zvolit nafukovací nebo gelová kolečka. 🙂

kspp1
2. říj 2019

Nevim, co se skryva presne pod pojmem vhodny do terenu, ale jinak vsechno splnuje roan marita. Nevyhoda je vaha kocarku. U hlubokeho jsme neresili, ale sportak jsme pak stejne koupili jeste jiny. Jak dite pribyva na vaze, je pak lepsi lehci kocarek. Pro orientaci - sportak roan 15 kg, sportak valco snap 4 ma 6 kg.

makronka222
2. říj 2019

Nafukovaci kola jsou k nicemu, pokud kocar bude tezky a bude mit blbou konstrukci. 2x jsem pichla v lese. 4km od baraku, fakt pecka... korby jsou +- stejne 80-85cm to uz neni takovy rozdil. Koupila bych z druhe ruky dvojkombo Joolz, Bugaboo, Cybex priam (muzes i novy Cybex Balios) do niceho levnejsiho bych nesla. Stalo to za pytel. Vajicko koupit extra a nejlepe Cybex. U kombinaci ty vejce jsou pofiderni.

verionka
2. říj 2019

Lehčí varianta Roanu je ještě Inglesina Sofia s podvozkem Ergo bike. Konstrukčně v podstatě to samé, ale ta rozdílná váha kocarku je fakt znát 😉

ah1234
2. říj 2019

Mrkni na ABC design viper 🙂

ellias
2. říj 2019

Za mě je na tohle super Zopa evoque ❤️ Taky si ho teď na druhý objednśm 😍 do hluboký se vejde dcera ještě i teď v 20 měsících (mś 83cm na délku) a navíc je to česká značka ☺️ Mám od nich už po dceři autosedačku Zopa X1 isize (je kompatibilní přímo s tímhle kočárkem) a tu si nemůžu vynachválit skrz novorozeneckou vložku a testy 😊

katkapavlik
4. říj 2019

Ahoj já jsem také hledala kočárek s velkou korbou a rozhodla jsem se pro Jumana Impulse bydlíme na vesnici a s kočárkem jsem velice spokojená korba byla úžasná už vozím ve sportovní verzi a také super je lehký jezdíme i do lesa. Výběr je dnes opravdu velký

katerinasli
4. říj 2019

Ahoj, za mě inglesina sofia, skvělý kočár. Projede veškerým terénem.

balogis
5. říj 2019

Nafukovací kola bych nevolila 😰