Ahoj holky, prosím o vaše zkušenosti a případně rady. Vybíráme kočárek a jsem z toho tak trochu nešťastná. Nechápu, proč kočárky pro malé děti jsou většinou v tmavých barvách a minimum je ve světlých a veselých odstínech. Měla jsem předvybraný kočárek JUNAMA IMPULSE, ale po včerejší návštěvě obchodu s kočárky mi rozmluvili kola (ložiska), tak si nejsem jistá. Jaký byste poradily kočárek, aby měl velkou korbičku (rodím v červenci, ale mimi se určitě bude vozit alespoň částečně i v zimě s fusakem) a kvalitní kola, kterým se nevymlátí ložiska po 3 měsících? Děkuju moc a krásnou neděli všem 🙂 Lucka
Tady ty typy se líbí partnerovi (pevná kola). Mají i hezké designy, to bez debat 🙂 Jenže mě se na nich hrozně nelíbí sporťák a nechce se mi za půl roku vybírat kočárek znovu... Raději bych dvojkombinaci :-/ A mimochodem, krásné barvy 🙂
Jo ten sportak je na nic. Mam doma snapa a jde mi jen o hlubokou korbu. Spartak využívat nebudu.
Ahojky. Já mám termin v březnu a doma máme Firkon vesta swing🙂 má obrovskou korbu, velká kola, sportak je taky velký 🙂 když jsme kočárek zkoušeli tak se s ním i moc hezký jezdí, úplně lehce🙂
@luciedol mám Tako Laret trojkombinaci ve žluté barvě, a jsem nad míru spokojená. Terén je u nás teda co proto, kopali tu kanalizaci, jezdím blátem, lesem, polem, bez potíží jsem projela všude. A nemám nic rozbitého, dobře se pere, nešpiní se, lehký, skladný. Korba mi vydržela 7 měsíců, a vydržela by i dýl ale mrňousek z ní neviděl ven, tak šel do sporťáku, ten je taky supr. Na to, že to je levný kočárek, nemůžu říct jedinou výtku. Doporučuju 😀
O Firkonu jsem taky přemýšlela, vypadá hodně bytelně. Ale zase je tam problém s těmi plastovými ložisky. Budeme dost jezdit i po přírodních cestách a bojím se, aby se rychle nevyčvachtaly... Teď dost přemýšlím o X-Landeru - tam je prý sporťák super. Je to mazec vybrat krásný a funkční kočárek a ideálně za rozumnou cenu, co? 🙂
@luciedol Já mám Britax a spokojenost. Malé je devět a půl měsíce a stále se do korby ještě vejde i sberánkem fusakem 🙂
https://www.google.cz/search?q=britax+b+motion+...
Ne, nejdu jen po ceně... i proto koukám třeba po tom x-landeru. Na Roan se mi líbí vzory. Nicméně jak nám bylo včera potvrzeno, čím hezčí kočárek designově, tím spíš tam věci neladí ☹
@veroniquecz Ten vypadá hezky, ale na náš vkus má malinká přední kolečka. Jezdíš s ním i v terénu?
@luciedol Jezdím vesměs město, ale zvládl už i závěje v zimě, kdy se u nás neuklízel sníh a i návštěvy na Vysočině u našich, tudíž i vycházka v lese, po poli.... Hodně si myslím, že to dělají ty nafukovací kola. Jinak je tam i možnost aretace, že si ty kolečka v náročnějším terénu uzamčeš a ve městě je mám zase na volno.
@luciedol Za mně X lander ok, Peg perego PECKA!, TFK taky pecka, a Jane trochu bakelit, ale jde to 🙂. Jiný za mě nebrat 🙂. A mají i nádherné barvičky. Taky bych do černé nešla, je to nebezpečné a neskutečně nepraktické. Mockraát jsem si v létě zkusila, jak je v zelenkavém kvalitním kočárku po boudou (dobře) a v černém malinkém (o dobrejch 5-10 stupňů víc). Navíc černá není za šera vůbec vidět. Dost ty matky s černejma kočárama nechápu, nemaj rozum. Jdou asi jen po designu, ohled na dítě žádnej. Nebo mají v hlavě taky černo 😀.
Ja mam do terenu Concord wanderer, zatim nas zadny teren az na travu po kolena neprekvapil. Luxusne odpruzeny, korbicka mensi ale sportak je pan kral. Vylozene prostornejsi a luxusnejsi sportak neni. Je to muj milacek a ani barvy nejsou spatny.
Doporučuji Maxi Cosi Mura, je to tank, korbička je opravdu veliká, odvozila jsem v kočárku oba syny a spokojenost, jak s hlubokou korbou, tak se sporťákem.
Ahoj, my máme Navington Galeon a za mě super, je to teréňák. Bydlíme na vesnici a jezdili jsme fakt tankodromem, ani jsem si nemyslela, že bysme některé kotliny projeli a naprosto v pohodě. Navington má 3 typy podvozků ( právě Galeon a další...) a k tomu korbičku v několika nádherných barevných kombinacích. Teda nevím, jaké mají letos, máme ho 2 roky. Teď plánujeme druhýho prcka a už se strašně těším, až ho sneseme z půdy. Korbička je opravdu velká, malá se narodila v srpnu a ještě v květnu se tam v pohodě vydal i fusak, jenže pak jsme museli do sporťáku, protože už mi v hlubokým jen klečela a to se nedalo. Dá se k němu koupit i sportovní korbička, s tou ale nemám zkušenosti, ten jsme koupili Britak B-motion3, aby nám vajíčko pasovalo na podvozek. Prvně jsem to neřešila, ale je to docela zásadní věc, na kterou je dobré přihlížet. Super je kufr místo košíku, je zavíratelný na zip a celý ho odcvakneš a nákup v něm můžeš odnést. Navíc se ti do něj nepráší a nic z něj nevytratíš. Ale není nejlevnější. Je to boj kočárek vybrat, každé mamince vyhovuje něco jiného, jedna bude spokojená, druhá najde mouchy, tak hodně štěstí při výběru🙂
Mám veliké dítě, teď má 7 měsíců, v 6 m měla 71 cm a 10,5 kg , máme do města , na výlety , na parádu kočár I coo peak air, super, ale u něj korbička je teď už těsná, tak dávám do sporťáku, jde do lehu, boudičkou jde úžasně schovat, paráda, na doma ve vsi jsem si koupila Roana staršího za 3 000 Kč, vejde se tam úžasně , místa jak královna i s fusakem, hlavně je i široký, takže se fakt netísní. Jinak trochu vrže, ale jinak na něm nic šmejdskýho nevidim, je to držák, jezdím jen děsivé terény 🙂 , ovšem sporťák otřesný, ten se mi fakt nelíbí , takže možná taky tak na pole, ale jinak bych to řešila třeba mít fakt 2 kočárky jako my. Mít jen Roana bych nechtěla.
Roan maritu muzu doporucit. Je opravdu vhodna na hory. Byla jsem dvakrat na horach a vubec se nerozsypal.
Ahoj, rodím taky v červenci a budeme kupovat Roan Maritu. Ovšem o ložiskách nic nevím, v tom se nevyznám 🙂