Ahojky, co myslíte, je lepší kočárek s otočnou nápravou nebo s otočnými kolečky? Jak se s nimi jezdí?
nejsi kopyto jde asi o 3 az 4 dny nez si zvyknes, pak uz to zvladnes jednou rukou, i couvani, ja mam napravu nataceci jezdi se mi s ni lip, kamaradka ma ty kolecka a docela casto se ji to sekne kazde jinam, prijde mi ze se dost nadre... zvlast ted ve snehu nebo pri nerovnostech... ale je to vse o zvyku..
Tak já naprosto preferuju trojkolky s otáčecím kolečkem, ze všeho, co jsem kdy vyzkoušela se tomu stejně nic nevyrovnalo...
Souhlasím s Monaskou, nafukovací kolečka, 3kolka a přední furt na volno 😀
Problém je u manžela, že trojkolku vůbec nechce ani vidět a u čtyřkolky se mu moc ty otočný kolečka nelíbí. Takže slevím z trojkolky, ale s těma čtyřkolkama si moc nevím rady. Kolečka napevno nechci zase já, tak hledám kompromis.
janik, prvně jsem měla otočná přední kolečka (Xlander XA), teď jdu do natáčecí nápravy (Mikrus) 😉 kočárek se mi vizuálně líbí víc a funkčnost bych řekla stejná, ale zatím jsem s ním jela jenom po pokojíčku 😅
do otočných kol bych šla určitě, já si už nedovedu představit mít kočár s pevnýma kolama. Jsem si na to otáčení zvykla hned a pro mně je to jedna z velkých vychytávek na současných kočárech, pro najíždění do obchodu a otáčení tam ani nemluvě.
Natáčecí nápravu jsem neměla nikdy v ruce, tak nemůžu posoudit, třeba je to lepší ještě než aretovací kola. Kámoška má Implast Bolder a je moc spokojená. Má hodně velkýho syna - 7měs a 9,5 kg a má ho furt v hlub. vejde se ve fusaku.
jojo Bolder mam taky a opravdu se vejde, jsem taky moc spokojena 😉
Ahoj,
já mám firkon vector, je to tříkolka s otočnými předními kolečky. Pořizovali jsme kočík do města, na to je super. V terénu však trochu vázne, ale s tím jsme počítali. 😉
My měli Cortinu a obstála i v nejhorším terénu. Firkon má takové to dvojité přední kolo? O těch to říkají, že pak v určitém terénu, nebo ve sněhu je to nevýhoda.
asi si to chce ozkoušet, já jezdila i s otočnou nápravou, ale mě vyhovují víc ty otáčecí kolečka.
No já bych si hlavně v tomhle nedala moc od manžela radit. Jsem to já, kdo s kočárem bude skoro tři roky denně jezdit, tahat se s ním naprosto všude, řešit denně milion různých situací, na který se ani nejde připravit, nebo který by do předu člověka ani nenapadly a zrovna tahle věc mi připadá u kočárků to nejdůležitější, je v tom strašný rozdíl, byla bych pak denně otrávená a naštvaná, asi bych mu to pak omlátila o hlavu 🙂
😀 😀 😀 monas presne muj nazor, taky jsem si par veci obhajila a pak vsechny uznal jako fajn, at resej veci na auto 😝 ono z dalky z prace se to keca 😀
do prvního kočáru jsem si taky nechala kecat, po 4 měs jsme ho měnili a teď jsem u stejné značky, ale jiného typu, max spokojenost 😉
takže: nenechte si do toho kecat, jak píše MOnas!!!
My to odedřeme stejně nejvíc, skládání do auta, když někam potřebujeme, cesty po doktorech atd....
Náš mladej spal jen v kočáru, takže já prvních 7 měs denodenně několikrát brouzdala městem a to jsem toho teda najezdila 😉
Já mám Firkon Quatro a naprostá spokojenost, kočár otočím jednou rukou a ani v náročném terénu nezklamal 😉 Jen babičky mají s otočnými kolečky problém, tak jim je musím vždy "zaaretovat" 😀 😀 😀
Zkoušela jsem oboje a jednoznačně se mi lépe "řídí" otočná kolečka. S tou otočnou nápravou jsem málem zbořila obchod, couvat jsem nezvládla už vůbec. Ale možná jsem jenom kopyto 😀