Kočárek s gelovými koly, doporučíte?

smoulinkam
31. led 2017

Dobrý den Den maminky 🙂
ráda bych se zeptala na nějaké doporučení kočárku s gelovými koly ? Vím jen o 2 značkách a to o Tudore a Junama máte s nimi zkušenosti?
A popřípadně víte ještě i o jiných značkách ?
Děkuji za odpověď 🙂

eliskaxox
31. led 2017

Concord, Hartan zalezi za jakou cenu kocar hledate a co od nej chcete?

soyevita
31. led 2017

@smoulinkam Má už je i Jané a Maxi cosi.
Vždy máš na výběr.Zkušenost nemám.Chtěla jsem vždy nafukovací,nikdy jsem kolo nepíchla.
Až teď a to 2x za sebou.Maxi cosi má asi blbé pneumatiky:-/

smoulinkam
autor
31. led 2017

Má představa je velká korbička, dobré opružení a gelová kola a cenová relace 2 kombinace do 15 000 kč což se bojím že to budenemožné :O

eliskaxox
31. led 2017

Je to mozne u kvalitnich kocarku je to cena bazarovych v top stavu, u polskych 3kombinaci je to cena novych.

eliskaxox
31. led 2017

Treba tady je muj kocarek, korba ma 75x33 coz je plne dostacujici, sportak ma 104x38 coz je az az a vystaci az do 4 let. Muj 2,5 lety tom kocare porad plave :D autosedacka je velmi kvalitni a navic nema ani 3 kg. Kocar je velmi dobre odpruzeny- vsechna 4 kola a dokonce houpe https://deti.bazos.cz/inzerat/70137439/Concord-...

eliskaxox
31. led 2017

Jo a vyhoda oproti jinym 3kombinacim je ze sportak jde slozit v 1 kuse . To ocenite az budete mit 18m vrestici dite :D

lucajda17
31. led 2017

@smoulinkam Gelové kolečka nemá,má velkou korbu-myslím 88 cm,jistá si ale nejsem.Jsem s ním spokojená,výborně péruje,kolečka mají aretaci,dá se i zablokovat.Značka firkon vesta,cena za dvojkombinaci a nový 8900 kč.

eliskaxox
31. led 2017

@lucajda17 nechapu vas prispevek :D pani shani kocarek s koly plnene gelem a ty ji doporucite uplne neco jineho. Co to je za logiku veci?

elisak2008
31. led 2017

Mám doma krátce Junamu speed (sporťák), mě přijdou gelová kola super. Vždy jsem měla nafukovací a jiná bych ani nechtěla, nikdy jsem nepíchla, ale vzhledem k místům, kde používáme se mi ta gelová kola fakt líbí (jistota, že nepíchnu je fajn). Jen máme Junamu speed chrom a já teď lituji, že jsem nevzala color (levnější a sportovnější, chrom je hodně elegantní a my využíváme spíše v terénu). Zvažuji, jestli jej neposlat dál, pokud by byl zájem.

smoulinkam
autor
2. únor 2017

Já jsem ráda za každý názor a i když jsem psala , že bych chtěla kočárek s gelovými koly tak po včerejšku co mi kolega říkal že už by do nich nešel jsem na pochybách. Jaké máte zkušenosti s gelovými kord v zimě nepřijde Vám kočárek tužší , jak kolečka spolupracují s mrazem či sněhem?

gepe
2. únor 2017

@smoulinkam mame "gelova" na jednom kocarku uz ctvrtou zimu a nemame zadny problem ve snehu ani na ledu, predni kolecka jdou zaaretovat, kdyz je snehu vic (stokke crusi). Druhy kocar mame nafukovaci kola a i vetsi, trikolka a uzamk aretace na prednim (allterrain kocarek) a jizdnost stejna jako u prvniho (bob revolution se). Pisu o meste, mimo mesto v terenu lepsi terenni, avsak na snehu idealne sane a boby 🙂) obrovska nevyhoda nafukovacich, muzou uchazet ci prasknout oproti penovym (gelovym).

smoulinkam
autor
12. únor 2017

Ahoj Maminky ,
tak už jsem si vybrala značky kočárků a ráda bych se zeptala na Vaše zkušenosti nemohu najít recenze . První kočárek je Adamex Vicco druhý je Tudore trapper a třetí Camarelo

Děkuji za Vaše názory

elisak2008
1. bře 2017

Tudore se mi na živo moc líbil - pokud bych kupovala teď, šla bych do něj. Camarelo jsem měla, hluboká korba super, skládání pohoda, sporťák - za nás katastrofa, moc úzká záda, malý nebyl schopen se vyspat. Museli jsme měnit. (syn byl velký a silnější, záda u kočárku cca 23 - 24 cm + pevné bočnice - nemohl rozhodit ruce do boudičky).