Kočárek Riko Nesa 3v1. Zkušenosti? Postřehy?

pommpomm1
8. říj 2020

Dobrý večer, holky máte zkušenosti s kočárkem Riko Nesa? Termín mám v únoru tak zatím pokukuji a do tohohle jsem se naprosto zamilovala. Prosím o jakékoliv zkušenosti a postřehy. Krásný večer. https://www.imrnous.cz/kocarek-riko-nesa-2020-t...

kallball
8. říj 2020

@pommpomm1 mam fialovy ☺️ barva je skvela, akorat ta "kuze" na korbicce moc nevydrzi. Je hodne mekka a uz je ji mame poskrabanou. Je pravda, ze ten kocarek hodne casto rozkladame do auta a uz na to davam bacha, ale znamky uzivani uz tam jsou. Jeste jeden minus vidim na tom krytu korbicky. Je treba opatrne manupulace pri nasazovani na ten zip. Nam se utrhl zacatek zipu, takze jsme to tam prisili a muzeme to uz jen odklapet. K plusum patri rozhodne kosik dole, dost se toho tam vejde (a hodne unese 😁), celkova manipulace s kocarkem je snadna a prijemna, prebalovaci taska je dostatecne velika. Super je i sitka na zip a take moznost korbicku celou uzavrit tim deklikem, takze tam ma mimco teplo a zaroven je na nej videt pres okenko. A naopak, kdyz je teplo, tak lze strisku trochu odklopit a je tam extra vetraci pruh se sitkou (mezi korbou a striskou). Ve vysledku jsme zatim spokojeni 🙂 Sportak jsme jeste v praxi nezkouseli, to asi az na jare 🙂 Snad to nejak pomuze pri rozhodovani 🙃

pommpomm1
autor
9. říj 2020

@kallball Tenhle jako jeden z mála mě zaujal. Potřebuji kočárek co zvládne i větší terén a zatím jako jeden z mála splňuje mé podmínky. Chtěla jsem Marita kočárek, ale ten se nelíbí příteli a je špatně skládací a tenhle má právě velká kola, odpružení i velkou korbičku. Plánujeme časem i druhé tak bych chtěla kočárek co vydrží dvě děti

tynulaa
9. říj 2020

Na Riko jsem také koukala, ale asi nebude moc kvalitní...
Nasla jsem Junama 2020 a zaujal mě o dost víc, ale je teda dražší.

pommpomm1
autor
11. říj 2020

@tynulaa Junama 2020 je už na moje momentální možnosti. Vypadá moc hezky, ale bohužel ho asi neseženu ani na bazaru, je to letošní model

tynulaa
11. říj 2020

@pommpomm1 a odkud jste? U nás paní ho bude prodávat okolo 7 tis.

martikbertik
14. únor 2021

Za mě rozhodně ne a ne. Již po 2x reklamovana korba kvuli zipu, který se diky gume zadrhava a rozjizdi. Dále je prezentován, že se s ním da jezdit do terenu. Po pár procházkach v terenu mi vrze rukojet a kočárek se celý stal totálně nestabilnim. Popravdě jsem velmi zklamana. Když to shrnu mám 4mes miminko. Kočárek 2x reklamovan. Nejezdila jsem s ním ani dva měsíce 😶😶😶. Sice vypadá moc hezky ale stojí za 💩.

pommpomm1
autor
14. únor 2021

@martikbertik Díky, kočárek už máme. Nakonec jsme připlatili a koupili Noordi Luno, byla to láska na první pohled a jediný, který padl mě i muži do oka i do ruky ☺️

milito18
28. črc 2023

@kallball prosím jak jste spokojeni tedy s kočárkem celkově? Líbí se mi právě taky fialový a mám v plánu ho koupit v té trojkombinaci.Bylo by možné foto jak vypadá za provozu kočárek?bohužel nemám jak a kam si ho jet omrknout,a fotce na internetu se někdy nedá věřit.Dekuji mooc

milito18
28. črc 2023

@kallball prosím bylo by možné foto jak vypadá za běžného používání?na internetu sice foto jsou,ale znáte to..dneska nelze fotkám věřit.Dale mě zajímá jak jezdí ve sněhu,jestli to kolečka zvládnou.Dekuji moc za informaci.

kallball
28. črc 2023

@milito18 ahoj, během zítřka zkusím dohledat nějaké fotky. Kolečka měl skvělá, projela jsem s ním snad všude, i terénu si poradil, na sněhu také. Co mě ale naučil je, že sportovní kočárek nic nenahradí a když jsem z tohoto kombinovaného sporťáku přešla na Valco, tak to bylo jako nebe a dudy (a litovala jsem, že jsem do toho nešla dříve😆).
Celkově jsem spokojená byla, ale nějaké kosmetické vady se našly (u přebalovací tašky se mi vyrval popruh, koženka na korbě utrpěla škrábance od častého skládání do auta atp.). Korba byla dostatečně veliká.

milito18
28. črc 2023

@kallball děkuji za odpověď 🙏.Takže do něj mám jít?ono moc fialových kočárku na výběr není.Za foto budu vděčná.Dekuji moooc

kallball
1. srp 2023

@milito18 záleží co očekáváš, jestli jde hlavně o tu barvu, tak krásnej je. Kvalita může být trošku horší, ale v dnešní době člověk nikdy neví na co narazí 🤷‍♀️

milito18
2. srp 2023

@kallball moc děkuji 🙏♥️
Nakonec jsme koupili jiný a s retro koly a fialovo červený 🤣