Nemate nekdo prosim zkusenost s golfacema Recaro Easylife? Chtěli bychom ho pořídit na jaro. Je to novinka a nikde jsem žádné recenze nenašla, tak to zkusím i tady 🙂 děkuji
http://www.spuntik.cz/recaro-easylife-golfovy-k...
Tak už s kočárkem nějakou dobu jezdím a musím říci, že jsem spokojená. Ze začátku mi přišel oproti sporťáku nepohodlný, je to prostě jiný styl jízdy, ale zvykla jsem si a mám ho ráda.
Schody s ním sice po zadních kolečkách nesjedete, protože tam překáží brzda u kolečka, ale je zase natolik lehký, že není problém čapnout kočárek i s dítětem a snést ho.
Zkoušela jsem i menší terén (cesta z udusané hlíny občas s kamínky, tráva) a musím říci, že k mému překvapení byla jízda pohodlnější, než jsem očekávala.
Já jsem zatím naprosto spokojená.
Kočiar je super, čo sa týka ľahkosti skladania a prenášania. Bez problemov znesiem dolu schodmi dieťa v jednej ruke a zložený alebo rozložený kočiar v druhej. Ovládanie je jednoduché. Na kockách, ale dosť hrkoce, čo je vzhľadom k plastovým kolečkám asi normálne. Strieška mi príde trochu krátka, chýba nejaké predĺženie proti slnku. A tiež čo sa týka sedenia, mám pocit, akoby sa náš chlapček počas jazdy zosúval dolu, aj v tej najvyšše polohe opierky na sed to nie je úplne sed, ale mierny polosed. Napriek týmto nedostatkom oceňujem váhu, skladnosť a ľahkosť ovládania.
je polohovatelny?
ano, je, ale nejde do uplneho lahu
kočárek je super, moc doporučuji, na to jak je po složení skladný je hodně prostorný. Není to žádný hrkač i když vypadá křehce. vejde se pohodlně dítě 106cm
Také se mi líbí. Ještě jsem přemýšlela kvůli hmotnosti o Combi F2, ale Recaro vypada odolněji a je skladnější. Asi si udělám na jaře radost 🙂