Dobrý den, dnes mi přišel kočárek Babylux alu way 2017 a nebyl k němu přiložen žádný návod. To co jsem našla na internetu je nesrozumitelné a nepřesné. Jsou tam i jiné obrázky. Nejde mi složit hluboká korbička, kde jsou pod matrací 2 takové ohromné dráty, které absolutně nejdou nikam zapřít, aby se korbička narovnala, držela a nebyla splácnutá. Máte s tím někdo zkušenosti? Můžete poradit? Jsem dost zoufalá ☹ Také mi nejde rozložit konstrukce kočárku. Prosím poraďte.
Tak jsem na to konečně přišla, hurá 🙂 Ale zatím pouze jen na korbičku. gwendolina měla pravdu, že se musel drát posunout do té prohlubně. Při použití větší síly se opravdu zadařilo. horší to bylo s druhou stranou, tam je ta zarážka pod tím černým, takže tyč provlíknout pod to, zachytit nahoře a pak jen poslepu hledat tu zdířku, jelikož tam není moc vidět. Opravdu nechápu proč k tomu kočárku nedávají návod 😠
@kvmatonka dle návodu z internetu by se mělo udělat něco s těmi černými co jsou v prostředku, ale s těmi už vůbec nejde hnout. Navíc v návodu je vyobrazena trochu odlišná konstrukce. (je to návod pro 4 typy kočárků). Mělo by se něco přizvednout, ale jak se snažím, tak u mě tím nejde ani hnout ☹
@kvmatonka Konečně se povedlo 👏 Jak je to nové, tak to bylo asi nějaké ztuhlé. Po pár zkoušení se nakonec vysunulo a sklopilo. Uff 😖 Je to tedy děs složit takový kočárek bez pořádného návodu 😅 Doufám, že nebude žádný problém se sportovní korbičkou, protože tu jsem raději nevybalovala a ani vybalovat nebudu, dokud na ní nepřijde čas.
Jak už jsem psala vedle, chytni ten drát a posuň ho nejvíc na kraj, do té zarážky. Jestli ti nejde rozložit konstrukce, tak má pravděpodobně někde pojistku, kterou musíš uvolnit.