Ahojky má někdo s tímto kočárkem zkušenosti??? Chceme ho kupovat (hluboká korba, sporťák a sedačku maxi cosi) a tak nás zajímá jak je funkční jestli je spíše do terénu či do města apod. Díky za odpovědi.
ahojky womann děkuji za tvůj příspěvek 😉 , snad se ozve ještě někdo 😀
ja vubec nevim, ze existuje quinny 3X comfort..my budeme kupovat po novem roce Quinny buzz { hluboka, sportak, maxi cosi} 😅
ted jsem to zkousela najit na netu a vubec nic o quinny 3x comfort jsem nikde nenasla..jak to vypada?
ahojky Cairo tady je úplně přesný název zadej si to na seznamu do vyhledávače Quinny Freestyle 3XL Comfort
😉
omlouvám se všem za trochu zkrácený název 🙂
jj, tak freestyle ten znam taky, okukovali jsme ho s manzou taky na prodejne..je dobrej, ale me se nelibily ty dratky okolo atd, takze u nas to nakonec vyhral buzz, ale quinny je dobra volba 🙂
maminy, neviem ci sa sem este pripajate, ale mozem prispiet k teme. My mame tento kocik a sme absolutne spokojny, a samozrejme aj mala Dominicka 😉 . Tie postranne sietky na streche su uplne v pohode, bo pouzivame v tom sportovom kocary fusak, presne k tomu urceny, no a ten brani prefukovaniu. Tiez s ovladanim nie su absolutne problemy. Takze mozem len a len odporucit. 😀
Ahoj holky,
já mám quinny buzz a jsem s ním moc a moc spokojená. Je lehounký, což je pro mě velice důležité, pro každodenní cestování, jednoduše se nacvakne autosedačka maxi cosi a frčí se.
Co jsem vybírala mezi kočárky, tak tento byl nejlehčí a výborně se mi s ním manipuluje 🙂
Ahoj holky, nemáte někdo další zkušenosti s kočárkem Quinny Freestyle 3XL?
Pořád se nějak nemůžeme s manželem rozhodnout ... moc se nám líbí, jenom v obchodě nás odrazují od něho tím, že je hodně sporťák úzký ... 😕 Jenomže těžko říct, jak velké naše dítě bude, až budeme používat sporťák ...
Ahoj Moni, my tento kočárek máme a úzká sportovní sedačka mi rozhodně nepřipadá. Malá je teda prcek, ale v té sportovní se normálně ztratí, takže si myslím, že i pro větší dítko bude pořád pohodlná a prostorná. My jsme s ní teda max spokojení, Quiny nikdy není špatná volba 😉 🙂
Ahoj,ja nemam primo 3X comfort,ale quinny speedy sx.Mela jsem ho pro ditko ve sportaku,a byl uplne dokonalej.Zvladali jsme to po meste i treba v lese.Lehky,super ovladatelny,proste v poho.Ted jsme prikoupili korbu a maxi cosi.S Quinnym asi chybu neudelas 🙂