Ahoj holky, chci se poptat na vaše zkušenosti. Ke konci ledna čekáme miminko, ale tápu s výběrem kočárku. Žijeme v horách. Dcerka byla rozená konec dubna, tedy nemusela jsem tolik řešit jízdní vlastnosti. Mám Joolz Day a měli jsme do terénu takový obyč polský kočár Adamex, který projel vše, ale poslala jsem ho dál.
A teď nevim. Malý se narodí koncem ledna, v šestinedělí tolik v mrazu trajdat nebudeme, ale přece jen je u nás sníh klidně do března a starší venčit musím taky, leckdy na sjezdovku. Hodně počítám, že budu nosit, přesto pro jistotu zjišťuji - jaký je podle vás nej kočárek do opravdového terénu, případně i do sněhu? Jak moc jste byly venku s novorozencem narozeným v zimě?
Thule vím, ale ještě se mi nechce investovat zatím tolik, uvidíme, jsou teď v prodeji akční sety levnější než bazar. Jaké další tipy? Moc moc díky ❤️
Baby Jogger summit x3, klidne bazar. Jsou to vyborne kocary
@carmenz asi neporadím ale adamex mám taky a nedám na něj dopustit. Bydlíme na horách. A korbička velika. Uz se chystá na druhou dceru
Volila bych tak, aby měl přední/zadní hlavně kolečka za sebou, abys nemusela vytlačovat víc než dvě stopy
@carmenz mám jasmine s velkými koly a je to naprosto parádní kočár. Projede všechno. Navíc je i podle mě fakt pěknej oproti Polákům
@dominikasn Že jo? Já si to právě z podstaty věci taky říkám, ale kupodivu mi většina maminek nejen tady, radí dle zkušeností tříkolky. Tak jsem stále nerozhodná 😀
..já mám zkušenost v hlubokém sněhu jak s čtyřkolkou, tak tříkolkou a pokud bych čekala další mimčo, tak jedině kočárek tři kola (ono samozřejmě není tříkolka jako tříkolka, znám jen s BJ😊).. no a k tomu ještě jedno malé nepatrné plus - kočárek klasický (dvojkombinaci) jsem kupovala nový, a po dětech mi zůstal na půdě.. a to i když jsem ho dala na bazar téměř zadarmo. BJ jsem prodala do týdne a z pořizovací ceny jsem zas tolik neubrala..
@janina228 Ja jsem na prvni mela funglovku ctyrkolku a prodavala jsem po roce hodne pod cenou. Koupila jsem si misto toho jetyho BJ Summit,kde mi pani k tomu dala i hlubokou korbu. Tu jsem si nechala na druhe dite. Sportak jsem casem prodala na dojezdeni a koupila si novy BJ, takze na druhe jsem mela tu hlubokou korbu na trikolku. Velky rozdil. Nechapu,jak jsem mohla jezdit s tim prvnim kocarkem. Kdybych mela dite na zimu, tak ta hluboka korba BJ idealni. Do podzimu uz pujde do sportaku a korba akorat vystaci, je preci jen trochu mensi.
@maargit měla jsem to hodně podobně, akorát bez té hluboké korby.. každopádně sporťák byl úplně bezkonkurenční.. k tomu byl ok na procházky i do města, což mi například Thule úplně nepřijde 😄🙈..
@carmenz taky jsem na chalupu nechala tu původní čtyřkolku.. a nakonec jsem stejně všude vozila BJ😄.. to je prostě úplně jiná liga, obzvlášť jestli máš jedno starší.. BJ se dá naprosto v pohodě ovládat jednou rukou, což bývá dost často málo doceněná výhoda 😄
@janina228 thule asi do mesta taky nebude mit problem. Navic ma jako bonus to pohyblivy madlo. Ale velky problem vidim v tom, jak maly je pak prostor pro dite. Uz jsem to psala i jinde, ale prijde mi, ze pokud je vetsi dite,tak v thule nema moc prostor. Ale to je asi jen ma zkusenost a to, ze mam proste vetsi deti.
@maargit no já myslela s tím Thule čistě povrchně jen design 😄.. BJ mi přijde jako sportovní/městský kočárek.. Thule na mě působí jako takový ten vozík za kolo🙈.. jinak žádnou zkušenost nemám, protože co jsme pořídili BJ, tak jsem neměla potřebu řešit jakýkoliv jiný kočár.. vlastně ani golfky co mě tak napadá
Na thule se vyprdni, mrkni na jetý TFK