Kočárek pro miminko na podzim. Co je potřeba dokoupit?

yanabella
20. říj 2024

Koupila jsem kocarek pro miminko ktere se narodilo v Rijnu takze ho budu ted vyuzivat. A jako prvorodicka mam otazku, co je potrebne dokoupit abych ho uz mohla zacit vyuzivat ted v Rijnu? Mam jen podvozek a hlubokou vanicku. Ale nevim co dal abych na neco nezapomnela -
Podlozka ? Kocarek ma matrac.
Fusak se pouziva uz ted? A zimni fusak nebo podzimi?
Taska nejaka specialni je nutna?
Neco jineho?
Dekuji moc za jakykoliv napad

lencaa11
20. říj 2024

@yanabella dvě děti v říjnu a měla jsem podzimní fusak ,zimní fusak ,deku ,https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa... tašku jsem měla https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa... záleží na vás jaká vám padne do oka ,pláštěnku ,

elesse
20. říj 2024

Dala jsem prosteradlo, syn mel na sobe overal podle teploty a deku, dcera vic jezdila ve fusaku a oblecena jako na doma. Neni jedna spravna varianta🙂 praktictejsi mi prislo dite vic oblecene, pak se da i venku vyndat, ale zas kdyz potrebujes rychle vypadnout, teply fusak taky dobry. Zadnou specialni tasku nutne nepotrebujes, nakonec jsem ji mela, ale vic jsem vyuzivala organizer na kocarek

numda11
21. říj 2024

Přechodný fusak nebo nějaké deky. Zimní fusak samozřejmě. Pláštěnku, když bude sychravě. Tašku na kočárek. To je takový základ, ostatní dokouíš i za chodu.

linusha
21. říj 2024

@yanabella my v hluboké korbě měli na matraci prostěradlo. Pořídila bych zimní fusak pro miminko lze použít už teď a využijete několik měsíců (doporučuji rostoucí) ať nemusíte řešit fusak zanedlouho znovu. My máme cottonmoose a je skvělý k němu mám na zimu i rukavice na madlo. Pak určitě pláštěnku my měli obyč z DM. Pak jsem na korbičce hodně využívala síťku proti hmyzu když mi spala na zahradě. A nějakou hebkou deku když nebude počasí na fusak. Jinak já místo tašky mám batoh co jde připnout na rukověť, přijde mi praktičtější než taška.

novacek21
24. říj 2024

@yanabella za mě ideál termoregulační fusak s outlastem, zahřeje dle potřeby a nemusíš jich mít víc a mimino tam může jít oblečené jen jak je doma, to se pak hodí, když máš třeba přebalovat nebo chodíš hodně dovnitř -ven. Značky klasika český little angel, je jich i plný bazar, pak n jaká polska a ještě gesslein je termoregulační...
Pak možna stínítko, pokud má korba krátkou stříšku?