Ahojte,
chtěla bych se zeptat jakou máte zkušenost s kočárkem pro dvojčátka. Jaký typ byste mohli doporučit a nevíte o někom, kdo by prodával kočárek. Nejlépe Zlínský nebo Jihomoravský kraj. Dík. Moc za radu. M.
Ahojky! Tak já hlasuji všemi 10-ti pro Bumbleride Indie Twin. Užasně lehký, ovladatelný jednou rukou, lehce skladný, vhodný do terénu, děti v něm mají hodně místa, ... Měli jsme pro naše slečny 4 kočárky - Deltim duo, Zekiwu jogger double a golfky od Chicca a bumbrlík vede na plné čáře.
Škoda, minulý týden jsme ho prodali, s kočárek už nejezdíme. Ale pořizovací cena nového je celkem únosná a teď se určitě už prodávají i jeté s nižší cenou. Kdyžtak mrkni na www.dvojcata.cz, v diskusi je i sekce vztahující se ke zkušenostem s kočárky. Tak ať dobře vyberete. Dáša.
Velice doporučuji Patron Bohemia se i s adaptérem na autosedačky,což je s dvojkama moc velký pomocník. Mají aretovací kolečka,takže lehce ovladatelný a opravud se s ním lehce vytočíš i v úzkých prostorech. Dětem je 7 měsíců a jsou nabalený v kombinézách a mají tam teplý fusak a stále se tam v pohodě vejdou.
omlouvam se, ze sem lezu, ale kdyby nekdo treba shanel golfky pro dvojky:
https://www.modrykonik.cz/bazar/kocarky/0ft7/si...
Maru ono záleží jaké máš priority,já mám třeba Bambino Lux Duo,je to 4kombinace,nafukovací kola,ale zrovna dnes mě přišli golfky Chipolino 😀 Na jaro už budeme stejně jezdit v nich,ale ten velký kočár ještě nechám na jednu zimu,abych s nima mohla ještě ven,s těma malýma kolečkama od golfáče to ve sněhu moc nepůjde 😉