Prosím o radu na kočárek. Nemůžeme se s manželem shodnout, jestli je lepší mít korby za sebou nebo vedle sebe. Líbí se mi Dorjan twin, Jedo duo, Bugaboo nebo Bebetto42. Pište klidně i jiné značky nebo cokoliv😀
děkuju.
Rozhodne bugaboo
TFK nebo Thule. 🙂 Jednoznačně. Ještě je fajn Mountain Buggy, ale ten se v ČR skoro nesežene.
Ahoj, urcite vedle sebe, meli jsme Dorjan twin a max spokojenost. Ted mame Valco duo, ale uz se na nej jen prasi a s nim jsme byli take moc spokojeni😊
Já chtěla korbičky vedle sebe, ať mám přehled. Po dlouhém zvažování (skládání, velikost apod.) jsme zvolili Bugaboo Donkey 3. Používáme ho necelé 4 měsíce, ale zatím jsem spokojená. Bála jsem se malých korbiček, ale přestože jsou holky celkem tlušťošky, tak se tam krásně vejdou a mají ještě dost místa 🙂 Vlezly se i s fusakem Leokid. Jo a terén taky zvládá, nešetříme ten kočárek zrovna 🙈
Sestra na dvojky mala bugaboo a fakt super kočik. Do všetkých dverí sa s ním vošla aj lahký bol. Len nevýhodou boli užšie vaničky a športové časti ale vaničku mala tuším do 5 mesiacov a potom využívala športovú časť najprv iba v ľahu a potom aj v sede do cca necelých 2 rokov. Inak tie nadsebou kočíky mi prídu dosť nepraktické napr môj malý v kočiari ma musel vidieť inak začal revat tak s nim si to neviem predstaviť keby som 2 deti také mala 😂 a aj celkovo keď potrebuješ nakŕmiť, prebaliť, zabaviť... tá jedna vanicka mi pride nepraktická.