Ahoj, chtela bych poprosit o radu a doporuceni. Je nejaky kocarek pro 2 lete dite, aby se i na zimu veslo s dekou nebo tensim fusakem ?
Nechci uplne moc investovat, mam jinak dvojkocar. Ale potrebuju i neco solo pro starsiho. Co jsem se divala na levnejsi sportaky, tak jsou vsechny asi male. Obcas vidam v ulicich Britaxy nebo Kindercraft, ktery se zdaj veliky, ale nevyznam se. Syn ma ted 90 cm, cahoun nebude, v zime jsou mu 2 roky. Dlouhou trasu neujde (stavkuje, chce nosit, jde si svoji trasou) a obavam se, ze i v zime budem muset popojizdet. Diky.
Doporučuji Britax B Motion 4 Plus, v bazaru se dá sehnat za slušné peníze. Už v něm vozím druhé dítě a je pořád jako nový. Syn se do něj vešel ještě ve 4 letech, kdy měl cca 115 cm 😂
A výplati se ti ta investice? moje obě děti přestaly ve dvou letech jezdit v kočárku... Ale jiná doporučuju bazarové Valco, oproti britaxu lehké, skládá se sedem dovnitř...
Mě se líbí, jak se autorka ptá na konkrétní dotaz a dostane tady odpověď stylu,, vyplatí se ta investice ještě? 🤔 Moje děti přestaly ve 2 letech využívat kočárek apod... 🙄 🙄 🙄 🙄
Koukni na bazarek. Valco a Britax 4 Plus.
@dejvitka my ve 2letech koupili joie litetrax 4.a jsme spokojení.na to popojíždění,když jdeme někam daleko,nebo po městě ho tam prsknu.a syn má ve 2l a 3m skoro 100cm a místo tam má.i fusak se tam dle mě vejde.i když jsem nezkoušela.
@megi89 co máš za problém? bylo to myšleno v dobrém, píšu že zkušenosti, jednak vlastní, kdy jsem si koupila nový kočárek na druhé dítě, které ve dvou letech do něj prostě nechtelo. Takze mi doma ležel minimálně ježdění dráhy kočárek, který teď budu prodávat. Záleží taky jaká jsou jako rodina chodci a hlavně jaký je dítě chodec a jestli vůbec vydrží v sourozeneckem.
Navíc tam autorce doporučuju kočár, takže si příště odpusť své komentáře 😉
@alubif syn je skvely chodec, pred par dny na dovolene usel ve 2,5 letech 5 km uplne v pohode. Myslim, ze rodina jsme hodne chodici a hodne jezdici po vyletech. Takze ano, kocar jsem kupovala po druhem roce taky. Pouzivame dokonce dva. Do terenu a na vylety chariot, do mesta Joolz aer, protoze si po Praze zasadne s nasim trestiprdlem netroufam bez kocaru. Pri prochazkach na frekventovanych mistech jsem vic nez rada ze sedi a nikam nezdrha.
Takze to vubec nemusi byt o tom jak dite chodi a jaka je rodina
Tak pak se nemůžeš povyšovat nad ostatní se svými komentáři 😚
@dejvitka já bych se mrkla na bazarku po Valcu nebo po Britaxu...
@alubif mám asi líné deti co si vozili zadek do 3let v kočárku 🤣 oni by dost ušli, ale co s 15kg protivným dítětem které neunesu, dál od domova...
Cokoliv od babyjogger, tam se ti vleze dlouho. Kamoska s hodně vysokou 2 letou (jsou na 90.%) koupila starší bugaboo bee 3 a vejde se krasne. Britax 4 je taky hodně velký, ale už jsem slyšela několikrát, ze ta jízda s nim už nejde úplně hladce.
Holky, mockrat dekuji za konkretni tipy a zkusenosti, pomohlo mi to. Vse si projdu a mrknu na ne, co by se nam siklo. Jinak odpoved, zda se vyplati, vyplati 😁. Bydlime ve meste, sem tam i kopec, tahnout dite a nakup je tezky, jeste kdyz to dite ma svoji hlavu a smer kudy pujde 😁. Ja vetsinou jezdim s obema, ale babi nebo manzel berou solo starsiho, takze tahat zbytecne sourozenecky se jim nechce. Mladsi je zvykla i na satek, tak by jizda se solo kocarkem usnadnila. A kdyby slouzil chvili, tak ho zanovni prodam. Mam deti dost rychle po sobe, takze kazdy zjednoduseni se vyplati 😁.
Velky je tfk. Mame a vejde se do nej i dítě se 130 cm. Je ale drazsi. Kazdopadne se da sehnat za slusne penize z druhe ruky - napr. na skupine na fb.
Opravdu velký je taky Babymonsters Alaska, zkus mrknout.
Kinderkraft nebrat, to jsou šunty, ale určo se ti vejde do Britax b motion 4 plus, to je vůbec největší kočárek na trhu a pak je fajnovy také Baby jogger city mini gt či novější gt2, jsou to trojkolky, ale skvěle ovladatelné, mám ji pro dceru dva a půl roku a má pod nožkama ještě místo.
@dejvitka mám britax go big a neměnila bych. Syn má ve 14m přes 80cm a víc jak 12kg a místa tam ma pořád dost. Fusak se tam taky vejde v pohode. Navíc je to fakt bytelny kocar a projede vsude a jde uplne do lehu a sedačka se dá dát po i proti směru jízdy.