Joolz day byla a je moje kocarkova laska.Uz v tehotenstvi jsem po tomto kocarku touzila a proto jsem byla o neco smirenejsi s porodem,protoze jsem vedela,ze s miminkem konecne vyrazim ven. Bohuzel syn vydrzel v hluboke korbe 4,5 mesice a nyni v 11mesicich se uz temer nevejde ani do sportovni verze.. musela jsem resit novy jiny kocarek.Ale nemuzu se zbavit pocitu,ze na trhu s kocarky uz jsou jen same ,,Trabanty,,.Joolz byl dokonaly, vysoky,s obracenou korbou,super koly,houpaci... proste milacek.. Koupila jsem Valco snap 4,ale krome velkoryse korby obrovske zklamani.Nejde ridit tak lehce,drnca i na dlazebnich kostkach,.. 🙂
Moc dekuji za reakci, podivam se na net. prave vymyslim co budu delat s tim Valcem, v Malviku uz mi ho asi nevezmou zpet,kdyz jsem s nim jednou jela, tak ho asi budu ,muset se ztratou prodat ☹
@evaluk A co Mamas & Papas Armadillo? Je prostorný, lehký a skladný...Žádný Trabant 😀 https://www.detskydum.cz/detail/mamas-papas-arm...
Holky, děkuji za názory a tipy. Problém je jakž takž vyřešen. Koupila jsem joggster a nyní Valco prodávám. Je to pro mě holt ponaučení. Dvakrát měř, jednou řež. 🙂
U nas to same,unahlila jsem se a poridila golfky Mamas&Papas Urbo bug,super dizajn,nikde jsem ho nevidela,ale u nas je zamkovka+nektere ulice ulice v hroznym stavu a to fakt na ty golfky neni,na zamkovce to drnci i kdyz je odpruzeny,ale holt mensi kola no. Mame Joolz studio gris a super,takze jezdim jen s nim jak u nas tak ho bereme i kdyz nekam jedeme.Je fakt,ze golfky mam porad v aute a na nakupy a k babicce a kde vim,ze nebude teren super,jsou lehky skladny,joolz mi vadi to skladani kor do meho auta,ktery ma mensi kufr. A tak si taky rikam,co s golfkama,no necham si je,dala jsem za ne i s vnitrni vlozkou a hrackou primo ke kocarku 11500,- ,mam je asi od konce unora a prodavat se mi je nechce.Ale na dovolene rozhodne bereme Joolz.
@kanuni Joolz je prostě srdcovka. Kdo ho jednou vyzkouší, má problém najít alternativu. Dnes jsem ho dávala na bazar a trhalo mi to srdce. No ale, když bych ho měla schovávat pro další mimčo, strašně by spadl na ceně, tak si řikám, že si pak třeba koupím ten, co je tenhle rok nový a má lepší skládání a velký košík.
Zkuste Sportak stokke xplory - super design a vejde se do nej i hodne velke dite ...😊
Já jsem tedy s Valco Snap 4 naprosto spokojená.. ale chápu, že ve srovnání s tím, co jste měla předtím, jste asi zklamaná 😀
@pomykalovak ono nejde o to,ze by to byl spatny kocarek.. jn neni vhodny pro me.Bohuzel az na prochazce s nim jsem pochopila,ze musi byt muj kocar odpruzeny a musim s nim i trosku do terenu a hlavne se musi nechat ridit jednou rukou,kdyz v druhe vede psa,. Vlastne mi Valco otevrel oci 🙂
@evaluk tak my jezdíme vesměs po městě, ale v sobotu zvládl i Hukvaldy 😉 ale hlavně je luxusní na cestování - MHD, vlakem i v autě zabere málo místa .. my jsme opravdu spokojení, protože přesně vyhovuje našim potřebám 🙂
@evaluk Tak to mas neco podobneho jako ja. Mame wanderera. Neuveritelne prostorny sportak,vetsi jsem opravdu nevidela,krasne houpe,je luxusne odpruzeny a projede temer cokoliv. Ale kvuli castemu dojizdeni do mesta jsem potrebovala neco lehciho. Vzhledem k tomu ze nase mesto je z 80% z kostek a zbytek jsou vecne rozbite nebo rozkopane cesty,tak jsem vyradila cokoliv s plastovymi kolecky a poridila britax b motion 4. No oproti wandererovi je to takove male hrkatko. Tvrdy a absolutne neodpruzeny ale ma super strisku.
Tak ma rada pokud chces vylozene sportak koukni na britax b motion 3, je pry daleko lepsi nez 4kolka,nebo na emerari mezi temito sportaky baby jogger city mini GT. Pokud chces neco jako klasicke golfky koukni na bugaboo bee 3 pry za to stoji 🙂 ale tam musis proste pocitat s tim ze to vzdy bude takove tvrde hrkatko