Ahoj holky, máte někdo zkušenost s kočárkem Prampol Verona Eco? Uvažujeme s manželem o jeho koupi.
Mám ho. Kupovala jsem v roce 2015 (není to eco, jen prampol verona, ale je tam rozdíl pouze v materiálu potahu), už byl po jednom dítěti. Moje dvě děti v něm byly převážně jen v hluboké korbě, ta je skvělá, sporťák už využívám spíše jen na uspávání doma nebo na zahradě a na túry do terénu. Výhody - největší a nejprostornější korbička jakou jsem kdy viděla, je polohovatelná a dítě v ní vydrží klidně do 10m i dýl, ale děti už jsou pak dost pohyblivé, tak je lepší je připevnit ve sporťáku. Celkově je kočárek hodně robustní a projede vše - žádný jiný nebyl do terénu tak dobrý a to jsem jich zkusila hooodně (ani peg perego gt3 nebo hartan se mu v terénu nevyrovnaly), mám tedy ten s většími koly, je úžasně pohodlný a odpružený. Hodně jsem v létě využívala jen tu odvětrávanou bílou boudičku. Dá se do auta složit aniž bys musela sundávat korbu, to mi hodně vyhovovalo - to madlo je tak dlouhé, že se pohodlně přehodí přes korbičku, skládání je velice snadné. Skvěle se řídí, doslova jedním prstem, díky těm velkým kolům jede úplně sám. S mnohem lehčími kočárky jsem se nadřela daleko víc. Potah je opravdu kvalitní a i po 7 letech minimálně vyšisovaný, stále moc pěkný. Nevýhody - je těžký, v tom mém má korba dřevěnou desku a to je těžší než např. u Roan Marita (oproti Roanu je i ta korba větší a hlubší). Nánožník dostatečně nekryje prostor korby, není vysoký (nám to nevadilo, zakryla jsem fusakem). Více už mi chyběla prodloužitelná stříška, dá se to vyřešit sluneční clonou. Sporťák není moc prostorný, ale můj 85cm 13kg syn mi v něm právě spí a je mu pohodlný, pro tříleťáky to ale není. POZOR - musí se dát bacha na zacvaknutí korby, byla to moje chyba, korbičku jsem nedocvakla úplně a vyhákla se mi, ale to není v žádném případě vada kočáru. Může se to ovšem lehce stát, korba sedí na čtyřech šroubech a já zahákla pořádně jen tři. Středová tyč na kočárku kousek nad košíkem se nám začala uvolňovat, manžel tam navařil jinou a od té doby žádný jiný problém nebyl. Kdyby Tě cokoliv zajímalo, tak se ptej. Kočárek bych doporučila někomu kdo žije na vesnici, má rád procházky do terénu a nemusí kočárek často vynášet do schodů.
Dobrý den, prosím Vás, jak se vyměnuje boudička z korby na sporťák? Nemůžeme na to přijít. Děkuji, ZP
@kleris99 Omlouvám se, přečetla jsem si zprávu až teď. Už jste na to pravděpodobně přišli. Musí se zmáčknout přes boky korbičky na obou stranách takový černý plast, který je zasunutý z boudy do korbičky. Zkuste to nahmatat z vnější strany korbičky, je to cca 2 cm pod vrchním okrajem korby. Je to tam jen nacvaknuté. Jde to špatně, ale jde to.
ozivuji tema prosim o recenze na prampol verona eco, poruchovost a sportak diky