Kočárek po stodvacáté. Máte tip?

muhehehe
16. lis 2019

Já se omlouvám že to tu zasekávám třistapadesátou diskuzí na téma kočárek, ale už jsem z toho úplně vedle. Náš kočárek zahynul a potřebuji něco koupit... je mi vlastně jedno jestli za pětikilo po pěti dětech nebo něco dražšího, pokud bych našla ,,kočár snů", tak mi ta investice nevadí. Ráda bych ještě dalšího potomka takže mi ani nevadí koupit ještě i s hlubokou korbou, i když syn má už 7 měsíců. V hluboké korbě byl doteď rád, jen se do ní už prakticky nevešel (měla jsem Casualplay S4)… tak ideálka by byla dvojkombinace, ale klíďo se mrknu i rovnou na samostatné sporťáky.

Takže co chci-
Měkká kola (nafukovací nebo jiná podobných vlastností)
Komfortní odpružení
Prostorná hluboká korba, sportovní sezení i proti směru jízdy
Rozumné skládání
NECHCI kolébkové sezení (říká se tomu tak? snad jo..)
tři kola klidně mohou být

...tohle splňuje strašně moc kočárků, ale když už se mi nějaký zalíbí, je strašlivě těžký... vyšší hmotnost mi nevadí u hluboké korby, ale opravdu nechci patnáctikilový nebo i těžší sporťák.

Chápu, že odpružený kočár nemůže mít 10 kilo... ale často nakládám do auta a 15 je prostě moc...

Nějaké tipy? Klidně pište i své zkušenosti se staršími kočárky, co už se nevyrábí, ráda koupím bazarový....

Díky díky díky!!!

amazonkajanik
16. lis 2019

Po segre jsem zdědila 8letý mutsy urban rider. Jako, lehčí zrovna není, ale drží. Odvozil dvě děti, teď třetí a jelikož je v plánu i druhé, rozhodně si ho nechám. Kola jsou nafukovací, projedu s ním všude (na vsi máme k procházce akorát polní a lesní cesty),v autě zabere docela dost místa, takže si psi musí pockat, až malý doroste do golfovek ...

hermia
Autor odpověď smazal
Zobraz
zelenaesmolda
16. lis 2019

@muhehehe
pokud ma syn 7m tak bych uz hlubokou korbu nekupovala.
az na to odpruzeni splnuje pozadavky muj kocar,Peg perego book S,ma cca 10kg a dobre se sklada,casto s nim litam a je vyhoda,ze se sklada jako jeden kus a je to fakt snadne.

martt
17. lis 2019

@muhehehe My jsme měli kočár Roan Marita a za mne je to výborný kočár. Má jednu z nejprostornejsich hlubokých koreb. Malý v ní vydržel cca do 15mesiců a to nebyl žádný drobek. Jednu nevýhodu má v tom, že má jen jednu boudu, která se prehazuje z korby na sporťák.Pro někoho může být nevýhoda, že nemá aretovací kola. Což mne vůbec nevadilo skrz terén, kde projede snad úplně všude.

winkpink
Autor odpověď smazal
Zobraz
purplerain
18. lis 2019

Baby Jogger City Elite nebo Summit. Klidně bych koupila bazarové. Super skládání, kvalitní kočárky.