Ahojky holky rada bych vás poprosla o zkušenosti s tímto poměrne novým kočárkem zdá se mi moc hezký ale až podezřele levný ... tak by mě zajímalo jestli cena není na úkor kvality..
Ahoj.Kočárek mám jezdím s ním asi měsíc a jsem zatím moooooc spokojená.Je perfektní a krásný.Kdyby jsi se chtěla na něco zeptat písni.Dana 🙂
ahojky dneska jsem se koukla zase na internetové stránky a mají nejakou inovovanou kolekci...a ta se mi uz tolik nelíbí chtela jsem kočárek v černé a tu ted vubec nemaji muzu se zeptat kde si ho koupila a za kolik?
kjajule, taky jsem původně chtěla tento kočárek, ale neslyšela jsem na něj nic dobrého. Dokonce jsem našla spoustu inzerátů, jak ho maminy prodávají po 14 dnech používání. Proč asi? Hele a není brzo na vybírání kočárku, když jsi 5tt? Já jsem se o kočárek začala zajímat až tak v 24tt, protože to už jsem věděla, že se snad nic nestane.
já spíš zatím koukám a informuju se abych pak vedela co chci..a hlavne me to bavi a zajímá..tak proto..
kjajule: kupovala jsem ho na www.klokanek-online.cz a mám černý.Stál mě 5990+120 poštovné.Přišel do 2 dnů. 🙂
Hm tak to je blbý všude už mají jenom tu novou kolekci a tu starou pry co mi psaly nemají ani na skladě a ani nejde objednat...mě se proste ta nová kolekce nelíbí nemužu si pomoct... 😠
Tak potom nejvíce podobný TOLEDU je X-LANDER XA včera jsem se na něj dívala má ho sestřenka,ale je trošku dražší no. 😅 http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=11319769&tab=1
jo taky jsem na nej koukala je sice dražší ale zase to není tak hrozný..jeste se mi líbí implast bolder z nové kolekce...tak uvidíme pro co se rozhodneme mela sem vybrano a ted zas nevim no casu jeste dost...
Ten implast bolder je taky hezký.mě se líbí ten s těma kytkama. 😉
me se líbil s tema kytkama cernej ale drahá polovička pravila že s takouvou nikam nebude jezdit tak 😒 takže sme se shodly na tom cernem s bilyma takovejma klikihakama... 🙂
Ten jsem nikde nenašla,tak dej tady odkaz já se podívám.Ale ten černý s kytkama je super,ale chlapi tomu nerozumí co? 😀
tak tady je.. http://kocarkov.mimishop.cz/detail.php?zbozi=36... 🙂 no chlapi tomu fakt nerozumej ale s kytkama proste jezdit nebude to nehrozí i kdyby byly ze zlata... 😠
Aha no,tak ten je taky krásný.Já jsem taky dlouho hledala na internetu a nejvíc se mi líbil ten co mám,ale za půl roku bude zase tolik nových kočárků,že se už radši nebudu ani dívat,aby se mi nějaký nezalíbil.Další už by u nás neprošel máme druhý kočárek a už jsem musela poslouchat plno řečí. 😅
oni chlapy si mysli ze na tom vubec nezalezi kdyz to teda nebude ruzova nebo kyticky... 😠 Ale normálně bych to vyhlasila jako umění dobre si vybrat...je toho tolik a hlavne taky tolik kočárků co je na prt...
Ahojky.No to je pravda.Pro mě bylo důležité,aby se otáčely přední kola a jsem ráda,že mám nafukovací,protože není tak tvrdý,když se s ním jezdí -jezdí prostě sám. 🙂 No a potom jsem chtěla,aby měl dost velký košík na nákupy a taky, aby se dala přehazovat sportovní sedačka,ale to bohužel nejde,ale nevadí stejně ty dětičky se chtějí dívat na svět. 😵Jde to BABYPOINTU V3,ale je tam celkem úzká sportovní sedačka a nedá se klasicky polohovat jen se celá nakloní a to je na prd 😅 Tak potom napiš jaký jste si vybrali.Ahoj Dana 😉
Dobrý večer prosím máme možnost koupit kočárek Pierre Crdin Toledo chci se zeptat bude se nám tam vejít fusak? 😒
Přidávám odkaz na tento kočárek.. http://www.klokanek-online.cz/index.php?l=cz&p=...