Ahoj čekáme miminko chtěla bych znát váš názor na tento kočárek.Chtěli by jsme ho pro miminko pořídit tak bych ráda věděla jestli už s ním má někdo z vás zkušenosti.Je to kombinovaný kočárek myslím ve 4 barvách vypadá moc pěkně i docela prostornej.Poradíte?Moc děkuji za odpovědi
Ahojky,já tento typ kočárku mám a jsem maximálně spokojená,taky jsem četla,že je vanička menší,mě se ani tam nezdá, vzhledem k tomu,že naše Victorka měla 4,5 kg při narození a 62cm,se do něho v pohodě vejde! 😉 Máme černo-žlutozelenou kombinaci a všichni nám jej chválí,takže hodně štěstí a radosti!
Ahojky, měla jsem ho na prcka v modré barvě. Korbička se mi malá nezdála. Má skvělé barvy, hlavně se mě i prckovi líbily barevné proužky v korbičce. Jako sporťák jsem ho moc nevyužila. Vadilo mi, že na malého nevidím. Jinak za tu cenu asi dobrý, pokud ti nebude u sporťáku vadit, že na mimíse neuvidíš.
Ahoj,dneska jsem se byla dívat na kočárky,rozhodovala jsem se mezi X landrem a espiro atlantic a byla jsem na vážkách.Spíš jsem byla rozhodlá pro espiro,jen mi u něj vadilo,že je šedo modrý,s tou šedou mi přišel dost smutný.Ale zrovna dnes dostali na prodejnu TOLEDO P.C. a hned jsem byla rozhodlá,je skoro stejný jako Espiro,možná má nějaké klady dokonce navíc ale ty barvy mě nadchly,jsou stejné jako u X Landeru.Ale cena je poloviční.Teď jsem někde četla,že se holkám na Toledu zdá malá ta korba než u toho X Landru ,ale opravdu jen o malinko..Jsem pro Toledo rozhodlá,jen ještě váhám,kterou barvu,ale asi půjdu do té tyrkisové.OPravdu mě nadchl i prodavačka mi ho schválila,má všechny tyhle 3 tipy.Když by jsi mi chtěla napsat tak adresu mám strouhalova.monika@seznam.cz.Sice nevím,když ho nemám ještě zajetý,jestli Ti nějak prospěla má odpověď,ale aspoň něco málo.Měj se