Kočárek Petite&Mars GO - máte zkušenost?

zuppor
10. dub 2016

Ahoj,
nemáte,prosím, někdo zkušenost s tímto kočárkem? Kočárek GO od zn. Petite&Mars (dříve Monza).
http://www.babiez.cz/produkt/kocarek-go-2v1--bl...
Viděla jsem ho dnes na výstavě FOR KIDS v Letňanech a docela mě zaujal. Překvapila mě ale jeho poměrně nízká cena? Tak se trochu bojím kvality...recenze jsem na internetu moc žádné nenašla.
Děkuju předem za vaše reakce 😉

tejna
11. dub 2016

Ahoj, také jsem teď viděla kočárek v obchodě a opravdu moc se mi líbil. Ale recenze jsem také žádné nenašla, tak pokud někdo máte, budu moc ráda za názor.

vera123123
11. dub 2016

Ahoj, máme koupeno a vyzkoušeno. Můžu jenom doporučit. Je lehkej a drží stabilitu i na nerovném terénu. Jezdívala jsem s ním na procházky i do lesa a v pohodě. Měla jsem vcelku velké mimčo a ta korbička, ač to takhle na obrázku nevypadá, je velká a vydrželi jsme s tím dlouho. Můžeš z toho pak i udělat golfky - dokoupíš korbičku. Dobré je, že tu korbičku můžeš mít umístěnou ve směru i proti směru jízdy a dá se použít už od 6 měsíců. Dostali jsme k tomu i pláštěnku, přebalovací tašku a přebalovací podložku, držák na nápoj, nánožník a popruhy pro korbičku. Jo a adaptér na autosedačku. Takže fakt doporučuju 🙂.

janajajova
21. srp 2016

Zdravim, mam taktez tento kocarek. Kupovan na rychlo bez znalosti- v den navratu z porodnice jsem ho akorat v prodejne omrkla. Jsem s nim spokojena, jen obcas zlobi brzda. A take jsem nedostala ten drzak na piti a bohuzel ho neni kde sehnat :( Jinak jsem s nim spokojena. Pouzivam jiz 5 mesicu.

janajajova
15. zář 2016

Zdravím, vracím se k recenzi. Po užívání necelých 6 měsíců musím přehodnotit spokojenost. V prvé řadě brzda dál zlobí a to ještě více než dříve Dokonce se mi stalo, že na jezdícím pásu jsem kočárek zabrzdila a při odbrždění se kočárek neodbrzdil a jak jsem zatlačila, kočárek se převrhl (měla jsem nandanou autosedačku, takže dítě bylo upoutané a nic se mu nestalo). Další mínus jsou kolečka, zprvu to byla paráda, ale časem se začala vyfukovat a jakmile je dofouknu, udělají se boule a vypadnou z ráfků. Musím sundat celé kolečko, vyfouknout a nafouknout. Nicméně již nelze nafouknout do pevného stavu, takže jízdní vlastnosti jsou hrozné. Další věc je vajíčko, po vyndání novorozenecké vložky je vidět, že je to velice jednoduché zpracování a přijde mi, že i maličké dítě (68cm a 5.5 kg) se bez novorozenecké vložky hrozně mačká a hlavně mu padá hlavička dopředu. Co se týče koleček a brzdy, jedná se asi o vadný výrobek, takže reklamuji (bohužel v Kašpárku, kde jsem kočárek kupovala nepůjčují hluboké korby, takže to musím řešit půjčovnou). A vajíčko doporučuji koupit jiné, například Maxi Cosi, ke kterému dělají i adaptéry. Kočárek jinak je pěkný, dobré je, že lze většina vnitřních věcí vyprat, i košík dole je velký, ale prostě ta brzda a kolečka hodně kazí v mém případě dojem. A jinak komunikace s Petite and Mars je opravdu hrozná, nereagují na email a telefonicky se stejně nic nedovíte.

monicka1990s
23. říj 2016

zdravím, přidám i svojí recenzi.Kočárek mám už 10 měsíců a musím říct, že poměr cena kvalita je za mě super.Jízdní vlastnosti jsou fajn, kočárek se ovládá velmi dobře díky odpružení i velkým nafukovačkám.Jinak k té brzdě,Když se odbrzdí, kočárek se musí nejdříve přitáhnout k sobě a až potom dopředu,jinak je stále zabržděný. je to takhle u hodně kočárku,není to vada.
Jsem s ním velmi spokojená, jediné co, že příště už bych si nekoupila autosedačku a koupila bych kvalitnější. 🙂

janajajova
24. říj 2016

@monicka1990s kočárek jsme dali do servisu a tam nám řekli to samé. Nakonec jsem jej prodala a koupila kvalitnější Peg Perego. Asi mít jedno dítě, tak to neřeším, ale s dvěma člověk musí reagovat hned a myslet přitom i na to jak brzda funguje je trochu zátěž. S autosedačkou souhlasím, sice splňuje podmínky, ale rozdíl třeba právě s tím Peg Perego nebo i Maxi Cosi je znatelný. Jinak je kočárek v pohodě. V záplavě toho co je na trhu plus cena bych řekla, že je dobrý.

kelisova92
11. kvě 2017

Já s ním mám negativní zkušenosti. Byla jsem s ním jednou venku, když jsem chtěla jít podruhé, praskl ráfek u kola. Reklamovali jsme to, pak jsem si všimla, že je prasknutý i druhý ráfek. Zase reklamace. Všechno uznali, ale měsíc bez kočárku je nemožný. A po 4 měsících používání zase prasknul další ráfek. Takže si necháme vrátit peníze a koupíme jiný ☹

zzuuzaa
31. črc 2017

My mame od unora a jsme velmi spokojeni.