Kočárek Petite&Mars Fly - máte někdo?

krikri27
17. črc 2016

Asi jde o novinku 2016, ale třeba už někdo jezdí 🙂 Jaké jsou Vaše zkušenosti? Je extrémně lehký, jako cestovní golfky se zdá být ideální... Značka Petite Mars je bývalá Monza (od r. 2015)...
Děkuji za reakce 🙂

krikri27
autor
17. črc 2016
fidorka89
24. srp 2016

Dobrý den,poridila jste si ho? Uvažuji nad koupí a také jsem žádné recenze nenasla

makymj
21. zář 2016

Dnes jsem ho objednala, tak pak můžu dát vědět.

fidorka89
21. zář 2016

ja už ho mam taky doma, jsem spokojená 🙂

makymj
21. zář 2016

@fidorka89 Jee, to slysim moc rada!

krikri27
autor
9. říj 2016

Díky 🙂 už ho máme také, zatím jsme jeli jen párkrát - na cesty autem, v úplném lehu,malý je maličký, použili jsme vlastně na novorozeně, využijeme víc, až bude větší - mám teď ještě jiný , ale i tak skvělé - lehoučký, krásně ovladatelný, skladný, výborná bouda, při prodloužení zakryje téměř celý kočárek... Kolik toho vydrží, teprve zjistíme...

xkaka
19. lis 2016

Dobrý den, mohu se zeptat na zkušenosti s užíváním kočárku po nějaké době? Děkuji předem!

makymj
19. lis 2016

@xkaka Uz bych nekoupila. Na dovolenou dobre, ale na bezne uzivani hruza. Porozovali jsme prakticky pouze kvuli letadlu, pak jsem jej chtela vozit v aute jako kocarek na cestovani a nakupy, ale jak rikam, kvalita odpovida cene, ted uz bych si priplatila radsi par tisic a koupila kvalitnejsi.

xkaka
20. lis 2016

@makymj moc děkuji za zkušenost. I já sháním lehké golfky do auta/ na nákupy. Máme jinak Baby Jogger Summit, který je super , ale je to přeci jen trochu tank 😉 moc děkuji za zkušenost

makymj
20. lis 2016

@xkaka Neni zac. Ja radeji zase taham GT3 nez se nervovat s timto 😀 Navic v zime je to uplne na nic, fusak nemozne tam dostat a je strasne maly, a to mame prcka. Tak preji spravny vyber 🙂

espada
22. led 2017

@makymj Ahoj, můžu se zeptat, co ti na něm tak hrozně vadilo?
A mohla bych poprosit o změření zádové opěrky (délka, šířka).
Jde o to, že potřebuji kočárek na dovolenou a ten se mi hmotností a skladností zamlouval. Potřebuji ho jen, když malá (3 roky) bude hotová a nebude moct dojít.
Děkuji moc.

makymj
22. led 2017

@espada To celkove zpracovani. Puvodni zamer byl pouziti jen na dovolenou do letadla. Tohle to splnoval, ale pak jsem od nej asi chtela vic, ze bych ho mela jako druhy kocarek na nakupy, ale nerealne. Operku zmerim, ale mam ho u nasich ted v garazi, tak jedine az se tam dostanu. Ale je maly dost - nas mel 14m, kdyz jsme jeli na dovolenou a mel ho tak akorat. Ma celkem kratkou i tu sedaci cast mi prijde. Jako v nejakem teplem obleceni a se zimnim bundou si to nedovedu popravde predstavit, takze fakt jen na leto jako nouzovka. Jinak neustale jsem kopala do brzdy a kdyz jsem mela prejet i sebemensi patnik, tak katastrofa. Mela jsem co delat, abych ta predni kola nadzvedla a navic jak se maly predklonil, tak cela ta zadova operka letela s nim dopredu. Uz bych ho nekoupila, fakt ne. I na ty dovolene bych si proplatila neco a vybrala kocar jiny.

makymj
22. led 2017

@espada Tady jeste jedna fotka. Jo a jinak ta zadova operka i to sedatko mi prijde, ze je snad z nejakeho jen tvrdsiho kartonu 😀 Oni tam myslim i pisou, ze je to pro dite do 13kg, to by tak souhlasilo.

makymj
22. led 2017

A jeste dodam, ze na 1.fotce mel nas maly 78 cm a hlavu tak akorat na konec operky. Za me opravdu nebrat a pro 3lete dite uz vubec ne.

espada
22. led 2017

Ok. Děkuji. Měřit teda nemusíš 🙂

adelinkamo
14. dub 2017

@makymj A neprodavate ho náhodou?

marciv87
25. pro 2017

Já jsem ho méla na dovolenou pro 3 letou a naprostá spokojenost. I krásně se v tom vyspala apod. Měla sem ho jen na dovču tak nevim jak by dopadl po delším používání ale do letadla a na občasné povezení ideál.