Ahoj děvčata (a chlapci) 😀 ráda bych se zeptala na zkušenosti se značkou jako takovou pég perego - uplne od narozeneho mimuneska po sportak... koukala jsem na GT3 - jsou to 3 kolečka, da se k tomu dokopit korbička jako na hluboký kočár - máte nekdo zkušenost s tímto kočárekm, nebo s kočárem se třemi koly? jedná sem hlavně o to, abychom s prckem mohli chodit i do lesa a ne jen brouzdat po ulicích atd.
Zdravim a dovolim si prispet se svym nazorem. Kocarek ma svagrova a za me nebrat. Kocarek je tezky, opravdu mohutny, nemoznost otoceni sportovni sedacky. Pouziva ho na druhe dite a uz ma diru v nakupnim kosiku, nezataci predni kolecko, sedacka celkove dost osoupana a to kocarek porizovala novy a porizovaci cena pres 20 000 Kc. Takze za me doporucuji Teutonii Spirit s nafukovacimi koly nebo klasickou ctyrkolku Hartan topline, tyto kocarky klidne z druhe ruky, jsou podle meho nazoru opravdu kvalitni. Kdyz Vas bude jeste neco zajimat, klidne pisnete, uz jsem jich par vyzkousela.
Tak já mám GT3, který vozí už třetí mimčo a absolutně bez problémů. Je to fakt držák, kvalitní kočár. Má spoustu vychytávek. Je veliký, ale vzhledem k tomu, že já ho nepřevážím, přijde mi to jako plus - je pohodlný i pro starší a větší dítě 🙂
Jinak co se týče výběru tříkolka/čtyřkolka - měla jsem obojí a čtyřkolka je obecně prostě stabilnější, z logiky věci. Babičky mi tříkolku na začátku nechtěly moc vozit a dodnes mají problémy se sjížděním a najížděním na obrubníky.
@vec01 do spirita se mi nevešla 16 měsíční dcera na výšku ☹, sporťák je malý ☹
My jsme s GT3 jezdili s jedním dítětem a příliš spokojená jsem nebyla.
Jak píšou holky, byl strašně velký, těžký, robustní. Měla jsem problém vejít se do menších výtahů a i po složení byl prostě hrozně velký.
Samozřejmě přednosti-prostorná korba, obrovský koš, ruční brzda, příslušenství a to malé "sedátko" na předním kolečku. Starší dcera opravdu využívala jako sedátko, takže to bylo fajn 🙂
Ale s autosedačkou velká nespokojenost. Dítě tam bylo hrozně přizvednuté, hodně v sedu. Sedačka je strašně těžká a úplně strašné bylo, když jsem chtěla vyrazit třeba na nákup z auta jen s autosedačkou na podvozku ☹
No a sporťák jsem používala minimálně, protože jsem pak kočárek raději prodala a koupila si extra sportovní kočárek jiný, který mi vyhovoval.
Co se týče pohodlí pro dítě, tak byl dostatečně prostorný, o tom žádná, ale tím, jak byl strašně velký a těžký a měl ještě většinu váhy na zadní části kočárku, tak se mi občas stalo, že když jsem dala do košíku nákup, kočárek mě tendenci se mi převažovat do zadu. A při rychlejší chůzi nebo běhu se mi klepalo přední kolečko, jak nebylo zatížené, což bylo hodně protivné.
Za sebe bych asi doporučila ABC Design Viper 4s. Podle mě jeden z nejlepších kočárků v poměru cena/výkon 🙂
Já měla sporťák tříkolku a za mě naprostá spokojenost a šla bych do něj znovu.Je možná mohutnější,těžší než jiné kočárky,to nemohu posoudit,ale jezdily jsme s ním pravidelně na procházky po poli i do lesa a super.A je i celkem prostorný a vydržel nám dlouho. 🙂
vinamuska Ahoj, ja jsem pred mesicem resila uplne stejny problem jako ty. Vybrala jsem si Peg Perego book plus trio, vyzkousela v obchode a byla z nej nadsena a na100% rozhodnuta ho vzit. Kvalitni material proti slunci i desti, krasny design, pohodlny na vozeni, 4! nenafukovaci kola (3 kola jsou pro me nestabilni a obtizne se mi s kocarem manipulovalo). Rukojet potazena penovym pouzdrem...plus veskere funkce viz. net. Tato verze mi vubec neprijde robusni, ba naopak! Jenze! Pak jsme narazili jiny den v obchode na pana majitele a ten nam polozil nekolik dulezitych otazek. Mj.my bydlime mimo mesto, takze vetsinu casu travime na cestach v aute (nakupy, lekar, vikendy mimo domov...) a pak take hodne cestujeme letadlem. Jak spolu tak i ja sama. Ja jsem drobna a moc sily nemam. Takze ve vysledku: rozhodli jsme se pro Inglesina (cena stejna, zda se mi tento kocar malinko lehci, do velikosti ale stejny, manipulace - co se tyka slozeni, rozlozeni kocarku - jen jednou rukou zatahnes ( a v druhe drzis dite) a kocar se ti slozi ci rozlozi bez sebemensi namahy, slozena konstrukce ti zustane stat ve svisle poloze na podlaze, samotna konstrukce lehounka hlavne co do slozenych rozmeru temer o polovinu mensi nez Peg Perego! Cena i kvalita materialu se mi zda uplne stejna, jen! co me mrzi, maji nove barvy pro rok 2014 jine, nez jsem mela predstavu a potah na rukojet chybi 🙂 Ale to pro prakticnost klidne ozelim 🙂 Drzim palce, ze spravnym vyberem. Ja doufam, ze mi se rozhodli (hlavne z praktickych duvodu) spravne 🙂
Kočárek má sestřenice,vozí v něm 3 dítko a bez problémů. Myslím,že to je kvalitní kočár,ale chce to počítat s tím,že je to opravdu kočár - je tezkej,mohutnej...pro mě není,ale myslím,že kvalitou je to dobrá volba. A jestli chcete pevný,pohodlný kočár a nevadí vám vyšší váha 🙂
Ahoj, tento kočárek máme rok, do lesa apod. je super, projede všude. Kvalita je podle mě výborná, na delší výlety je super opravdu velký nákupní košík - vešly se nám tam např. inline brusle, helmy a ještě pití 🙂 Ruční brzda je taky k nezaplacení. Ale je opravdu hodně těžký a robustní, zabere nám téměř celý kufr auta. A vzhledem k tomu, že já hodně často, téměř každý den, jezdím s malým sama autem a musím tedy kočár denně do auta nakládat, koupili jsme ještě Peg pérego book, jinak bych si asi odrovnala záda 😉 Takže Book používám na menší nákupy a pochůzky po městě a GT3 máme na výlety do přírody.
Zde máš celou obsáhlou diskuzi...na otázku se mj.dost špatně pak více odpovídá. Jinak já ho měla, na mě přišel moc obří a robustní, zabral nám kompletně celý kufr a rozbila se mi zanedlouho hned brzda a absence brzdy nožní (má jen tu jednu ovládanou z rukojeti) i další věci mne donutili kočár zase vyměnit, ale každý kočár má něco...pročti tu diskuzi 😉 https://www.modrykonik.cz/forum/na-kocarkovani/kocarek-peg-perego-gt3-completo-2009-jaky-je/