Maminky máte některá zkušenost s kočárky České výroby Patron?
Děkuji za info...
My jsme meli kocarek dvojkkmbinaci, podvozek Lambda 3 nebo tak nejak. A znovu bych do nej nesla a nikomu tuto znacku nedoporucim. Kocarek se krasne skladal a i jizdni vlastnosti mi vyhovovaly, ale prisla jedna reklamace, druha a velmi rychle treti. Pak ctvrta a tady nastal problem. Nakonec jsem vraceni penez vybojovala, ale jednani z jejich strany bylo strasne, jakmile se clovek branil v zakonnych moznostech, hned jsem byla arogantni a vyhrozovala jim. S penezi take nespechali, porusili zakonnou lhutu, ale uroky z prodleni odmitli platit, ze je to nedustojne a mam se o ne soudit. Takze za me nikdy vice.
@chlupin Hezký večer, řešili jsme problém s rámem a kolečky. Prvně kolečko divně šustilo přední kolečko, kmitalo, jednou praskl rám kočárku a nakonec se mi u přecházení silnice rám předního kolečka ohnul a zablokoval kolečko, že nebylo možné dále pokračovat v jízdě. Bohužel jednání s firmou bylo nakonec velmi nepříjemné, stálo to dost nervů a jsem ráda, že máme vše za sebou. Snad budete mít stěstí a nebude to pokračvat jako u nás. Každopádně se nedejte!!
@chlupin Dobrý večer. Píšu k mé reklamaci kočárku. Momentálně jsme ve fázi kdy tvrdí, že nikdy neviděli takové vady poškození u kočárku. Takže zatím jsem bez kočárku a čekám na jejich rozhodnutí. Mohu mít dotaz, prosbu? Máte nějaké foto či spis závad? Pokud ne, nic se neděje. Jen mě zajímaly Vaše vady. Já si vše raději nafotila. Děkuji moc a přeji hezký zbytek večera.
Ahoj, máme od známé kočárek Patron trojkombinaci ale jestli má delší název netuším. Prckovi je 15 měs, stále se vejde do kočárku, nemůžu si stěžovat. Na druhou stranu nějak nepruží, což je škoda na uspávání by se hodilo a není na kamenité terénní cesty, na ty používáme jiný kočárek s nafukovacími koly.