Ahoj holky, máte některá zkušenosti s kočárkem Oyster Zero? Chceme druhej kočár na cestování atd. a postupně pak asi u něj zůstaneme. Díky
My jsme si ted oyster zero koupili. Chtela jsem Valco, ale Oyster se mi nakonec libil vic. Ma odpruzenou zadni napravu, coz je ok. Brzda je mala, ale kazdej kocarek ma neco blbe. Oproti Valco se da slozit do mensiho a neprekazi tam madlo, takze ve slozenem stavu je mensi. Sklada se ven, coz ma nevyhodu, ze se uspini vnitrek, Valco se sklada vnitrkem dovnitr. Rozhodl nakonec design a skladnost a taky je sirsi nez Valco. Jezdi se s nim ok. Drnca jak vsechny🙂)) Po tydnu jsem s nim spokojena a budu i dal, protoze se mi libi🙂 a pro krasu vydrzime vsechno🙂)))
@janablaza U nas to nakonec dopadlo uplne stejne.. design vyhral a taky ze ho nema kazdej.. jezdime s nim uz mesic a zatim super.. to skladani ven je trochu nedomysleny, ale ted v zime tam davame stejne fusak, tak to neresime.. na brzdu jsem si musela taky zvyknout, ale to je malickost, ktera me nijak netrapi.. jen jedna vec: Taky vam klepou ty predni kolecka? Nevim jestli i u Valca to tak dela.. ale nam po nerovnym povrchu teda dost.. to je jediny, co mne nejvic asi stve.. ale jinak paradni kocar 👍
Já ho dnes objednala, tak jsem zvědavá. 😉
Maminky date sem prosim nekdo foto kocarku, kdo nemame moznost videt v realu?
Moc prosím, kdo ho máte, mohl byste mi někdo napsat skutečné rozměry složeného kočáru vč. koleček? Najít si je na webu umím, ale trochu se to různí a jde mi o každý centimetr. Ideálně vyfotit jak vypadá složený (a položený) a napsat rozměry. Uvidím, jestli podle toho dokážu odhadnout, zda se mi vejde do kufru 🙂 Mám trochu problém dojet to zkusit do obchodu.
Ahoj holky, taky o koupi Oyster Zero uvažuju, ale zajímalo by mě jak zvládá terén, jako je např. polní cesta? Jestli není moc vykloktanej na takovéhle cestě. A pak jestli jde do úplného lehu. Děkuju za případné odpovědi. 🙂
Mame Zero od prosince, byli jsme s nim na horach, vsechny cesty necesty zvladl uplne v pohode.. ted i u more a naprosta spokojenost.. mame jen sportak, hluboka korba je dost mala, ale nekde holky psaly, ze to vyjde do toho sestyho mesice a pak stejne sportak.. navic nas prcek spaval porad se skrcenyma nohama 😀
@elodii jsem spokojena stale. Trochu blby je to skladani vnitrkem ven, ale myslim ze bych nevolila jinak. Je super ze je prostorny. Mam rocni holku a celekm si v nem zablbne. Velikost ve slozenem stavu je super. Kdy oddelas kolecka a madlo tak se vejde za zadni sedacku auta. Holku sem v nem vozilaasi od 7 mesicu, pred tim jsem mela Mutsy Evo s hlubkou korbou( to jsem volila taky kvuli skladnosti kocarku).
Ted budu resit jak to vyprat🙂)))))
@janablaza děkuji za odpověď, já se pořád nedokážu rozhodnout, volím mezi Moon, Oyster/nakonec teda asi mezi modelem Oyster 2 a max/ a Neonato puro.... Každý kočárek má nějaké pro a proti a tak se snažím vybrat co nejobjektivneji.... Ale je to fuška😀
@elodii Taky jsem chtěla Neonato puro, teda pořád chci, ale ještě jsem narazila právě na Oyster, tak teď váhám...
Máme Oyster Zero asi 2 měsíce a paráda, je skvělý a ve složeném stavu opravdu malý/placatý - vejde se i o mého minikufru (Citroen C1), kam jsem jinak nacpala jen golfky. Je široký a velký, dcera skoro 2 roky tam má bohatě místa, jde až do lehu, je lehký, zvládne i terén.... Brala bych ho znova!
Neonato Puro Urban jsme meli pred Zero, kocar dobrej, ale nemaji domyslenk predni kolecka a obcas se proste zaseknou o sebe jak jsou velky..a pripadl mi hodne tvrdej..
:( tak já fakt nevím. Ale zatím se mi designově líbí jen tyto dva Oyster a Neonato Puro Urban. Žádný jsem ale neviděla naživo. Chystám se na Neonato, ale Oyster tady asi neseženu ...
My mame oyster lite a za nas super