Ahoj maminky,
chtěla bych se zeptat, zda některá nevlastníte kočárek Nuna Pepp v barvě bisque?? Je to taková světloučká barva a já nad ní přemýšlím, ale samozřejmě si uvědomuji, že na údržbu to asi nebude úplně praktický.. Nebo je tu někdo, kdo s ní má dobrou zkušenost? Díky moc, M.
Už není vyhnutí, je objednaná, zítra bude doma 😅 .. Budu to muset zvládnout, nebo budem jako čuníci 😀
@bellinka já mám tedy taky v černé a když vidim jak vypadá, tak světlá je fakt odvaha 🙂 na druhou stranu mi přijde, že jde dobře umýt, ale zase to může být jen tím, že na té černé pak už není vidět ta zažraná špína 😅 jediné s čím jsem měla problém, vylila se mi v autě malířská barva a dostala se na kočár. Mimo jiné protekla cvočky do strisky mezi ty dvě látky a z tama to fakt nešlo dostat. Ale zase vylevat si v kufru auta barvu, to nebudeš dělat každý den 😀
Opravdu bych zvazila takovou barvu, i kdyz je krasna. Ja jsem si Nunu koupila v cerne a jsem maximalne spokojena 🙂 Takto svetly kocarek bych nechtela, nejen ze to uspini ditko ale kdekoliv pri skladani nebo tak se to muze uspinit a na to abych to kazdy den cistila nemam nervy 😀