Ahoj, máte prosím někdo tento kočárek? Zajímaly by mne jakékoli zkušenosti ....
Mám a jsem za něj ráda. Vše jak se píše výše a ještě k tomu je vysoký,což je super 👍
Děkuji, to máte asi spíš verzi SP? Hádám dle té integrované síťky, protože ve verzi II už není integrovaná... Ale i tak děkuji a jsem ráda, že jste s touto značkou spokojené 🙂
Aha 🙂 tak my máme tu starší verzi, máte pravdu. Ale i za mě je to kvalitní kočár (vyzkoušela jsem díky sestře hodně jiných i dražších a nevyrovnají se mu). A ještě souhlasím s tím, že je super vysoký - člověk se nemusí do korbičky tolik ohýbat 🙂
Pořádně nehoupe žádný kočár co jsem tak zkoušela, snad jen Roan Marita. Pruží na terénu, dá se s tím nějak kvedlat, ale úplně to klasické houpání to ne...
Já tento kočárek mám a jsem s ním nadmíru spokojená.. Mám novější model a to z roku 22 a jsou na něm vychytané všechny vady a měl by být bez problémů 🙂 Byl to můj favorit od začátku toho co jsem si kočárek vybírala,,a opravdu jsem s ním moc spokojená
@luciousek415 Vybírám kočárek nejen do města ale i do terénu a uvažuju právě nad novým modelem Noordi fjordi, koukala jsem tady na hodnocení, kde vyšel hodně dobře https://www.vseumel.cz/kocarky-recenze/ tak jsem ráda že jsi se ozvala, že jsi s ním spokojená
Mně se podle popisu taky moc líbí tak jsem ráda že s ním máte dobrou zkušenost
Já mám tento kočárek ale novější verzi z roku 2022, a je bezvadnej, všechny možné vychytávky a super velká kolečka na horší terén.. Fakt super.. Pak jsem i koukala že je i vítěz testu pro nejlepší 2v1 🙂 viz tady https://www.vseumel.cz/kocarky-recenze/#test-ne...
Já mám taky Noordi fjordi 2022, taky jsem vybírala kočárek se kterým můžu i jinam než po městě a je suprovej. Má kvalitní konstrukci a větší kola takže s ním zvládnu každý terén, ale zároveň je lehký takže se s ním dobře manipuluje a líbí se mi i kvalitní materiály a termokorbička.
Tak to zní moc dobře, já na něj teď čtu hodně dobrých recenzí, prý je mnohem vychytanější než předchozí model takže ho jdu objednat. Děkuju za reakci 🙂
Máme ho přes rok a půl a za nás super. Kvalitní materiály, dobře rozebíratelný, projede každý terén. Bonusy jako integrovaná síť proti mouchám, držák na kelímek, prostorná přebalovací taška 🙂 Spodní koš uveze velký nákup, popř. i blbnoucí dítko 😀