Kočárek Noordi Fjordi II. Zkušenosti?

4. únor 2020

Ahoj, máte prosím někdo tento kočárek? Zajímaly by mne jakékoli zkušenosti ....

loupgarou
4. únor 2020

Máme ho přes rok a půl a za nás super. Kvalitní materiály, dobře rozebíratelný, projede každý terén. Bonusy jako integrovaná síť proti mouchám, držák na kelímek, prostorná přebalovací taška 🙂 Spodní koš uveze velký nákup, popř. i blbnoucí dítko 😀

petulejan
4. únor 2020

Mám a jsem za něj ráda. Vše jak se píše výše a ještě k tomu je vysoký,což je super 👍

autor
5. únor 2020

Děkuji, to máte asi spíš verzi SP? Hádám dle té integrované síťky, protože ve verzi II už není integrovaná... Ale i tak děkuji a jsem ráda, že jste s touto značkou spokojené 🙂

loupgarou
5. únor 2020

Aha 🙂 tak my máme tu starší verzi, máte pravdu. Ale i za mě je to kvalitní kočár (vyzkoušela jsem díky sestře hodně jiných i dražších a nevyrovnají se mu). A ještě souhlasím s tím, že je super vysoký - člověk se nemusí do korbičky tolik ohýbat 🙂

aksil_e
4. bře 2020

@loupgarou
@petulejan
mohu se zeptat, jestli kočárek houpe?

petulejan
4. bře 2020

@aksil_e no s větším úsilím ano,ale spíš ne.

loupgarou
4. bře 2020

Pořádně nehoupe žádný kočár co jsem tak zkoušela, snad jen Roan Marita. Pruží na terénu, dá se s tím nějak kvedlat, ale úplně to klasické houpání to ne...

abdejl
Autor odpověď smazal
Zobraz
luciousek415
26. led 2023

Já tento kočárek mám a jsem s ním nadmíru spokojená.. Mám novější model a to z roku 22 a jsou na něm vychytané všechny vady a měl by být bez problémů 🙂 Byl to můj favorit od začátku toho co jsem si kočárek vybírala,,a opravdu jsem s ním moc spokojená

zuzinazuza22
27. led 2023
Uživatel zuzinazuza22 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od zuzinazuza22.

@luciousek415 Vybírám kočárek nejen do města ale i do terénu a uvažuju právě nad novým modelem Noordi fjordi, koukala jsem tady na hodnocení, kde vyšel hodně dobře https://www.vseumel.cz/kocarky-recenze/ tak jsem ráda že jsi se ozvala, že jsi s ním spokojená

lenanna
28. led 2023
Uživatel lenanna je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lenanna.

Mně se podle popisu taky moc líbí tak jsem ráda že s ním máte dobrou zkušenost

sannykolarova
28. led 2023

Já mám tento kočárek ale novější verzi z roku 2022, a je bezvadnej, všechny možné vychytávky a super velká kolečka na horší terén.. Fakt super.. Pak jsem i koukala že je i vítěz testu pro nejlepší 2v1 🙂 viz tady https://www.vseumel.cz/kocarky-recenze/#test-ne...

hadektana
1. únor 2023

Já mám taky Noordi fjordi 2022, taky jsem vybírala kočárek se kterým můžu i jinam než po městě a je suprovej. Má kvalitní konstrukci a větší kola takže s ním zvládnu každý terén, ale zároveň je lehký takže se s ním dobře manipuluje a líbí se mi i kvalitní materiály a termokorbička.

lenanna
1. únor 2023
Uživatel lenanna je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lenanna.

Tak to zní moc dobře, já na něj teď čtu hodně dobrých recenzí, prý je mnohem vychytanější než předchozí model takže ho jdu objednat. Děkuju za reakci 🙂