Prosím všechny zkušené o reference na tento kočárek. Nevím přesně o jaký typ jde, ale je to trojkombinace s rozdělenou rukojetí a zdvojenýma malýma kolečky. Potřebovala bych vědět jestli je vhodný na zimu, jak se s těma malýma kolečky jezdí, když je sníh a tak... Děkuji za všechny postřehy. 😉
ma12 • 22tt • 13. červen 2008 v 16:33
Chci se zeptat, jestli nemate nekdo zkusenost s kocarkem Neonato, konkretne Neonato zeta 8 tris anebo, s novejsim modelem Syncho Sport? Diky moc, hledam vsude mozne po diskuzich, bohuzel marne
hanab • 1d • 15. červen 2008 ve 12:51
Já mám Neonato reverso sport tris z loňské kolekce - je to trojkolka s předním zdvojeným kolečkem. Jsem s ním moc spokojená. Je lehký, výborně se ovládá. Jen občas mezi plasty zavrže, ale stačí to jen namazat.
ma12 • 22tt • 15. červen 2008 ve 20:32
Hani, moc diky za nazor, ono najit na to nejakou diskuzi, to je nad my sily... Jeste se chci zeptat jaky mas kola, a jestli plastovy, tak jestli je to v poho.
hanab • 1d • 15. červen 2008 ve 20:57
Taky jsem o něm dřív hledala diskuse a nic. Kola jsou plastový, ale je to v pohodě. Samozdřejmě že to někdy docela drncá, ale malé se to líbí a hezky ji to uspává. I když jedem po kostkách. Nemáme s tím žádný problém. Mně strašně vyhovuje jak je kočárek lehkej a jak se krásně ovládá.
ma12 • 22tt • 16. červen 2008 v 10:02
Aha, no tak to asi risknu, mam jeste jeden dotaz - je u kocarku polohovatelna rukojet?
dita22 • 32tt • 16. červen 2008 v 11:56
ahoj holky a co tento? http://www.i-kram.cz/index.php?action=detail
denousek • 1d • 16. červen 2008 v 16:44
chtela jsem se mrknout na odkaz ale pise to tohle
File: /var/www/web2/i-kram.cz/i-kram.cz/detail.php
Line: 10
Trace: #0 /var/www/web2/i-kram.cz/i-kram.cz/index.php(277): include()
#1 {main}
hanab • 1d • 16. červen 2008 ve 20:28
Rukojeť je polohovatelná, není vysunovací, ale taková ta ohýbací - měřím 160 cm a hodně kočárků na mě bylo vysokých. Tento mi vyhovoval. Zkus se na něj ještě podívat někde v obchodě, ať si ho vyzkoušíš. To je nejlepší.
ma12 • 22tt • 17. červen 2008 v 11:58
Hani, to mam v planu 🙂, tak uvidim, jak mi bude vyhovovat.
sisstin • 1d • 17. červen 2008 ve 13:37
já mám sporták Neonato Piuma..na starší dítko v poho..ale tak do roka ani náhodou, prodávám 😔
hanab • 1d • 17. červen 2008 ve 20:53
Dívám se, že čekáte mimi v lednu. Malá se narodila v říjnu, a v zimě to bylo v pohodě - po sněhu se mi jezdilo dobře i s plastovými kolečky.
sisstin • 1d • 17. červen 2008 ve 20:54
jo...a ty plastový kolečka mi taky vadí 😒
hanab • 1d • 17. červen 2008 ve 20:58
Já jsem z nich měla taky strach, ale i když to občas drncá, malé se to líbí. Nafukovací jsou do terénu asi lepší, ale s plastovými to taky jde.
sisstin • 1d • 18. červen 2008 v 08:40
hanab: mně teda vadí ty plastovky i ve městě 😖 jako pokud máš tříkolku Neonato, tak ty plastovky jsou větší..ale zrovna u tý naší Piumy jsou fakt mini pidi 😒
ma12 • 22tt • 18. červen 2008 v 18:52
Vcera jsem videla v obchode Cam Cortinu, trojkolku. Stejny vyrobce jako Neonato a jsem z ni nadsena, doufam, ze stejne skvele ovladatelna bude i "ctyrkolka". Jen manza me zchladil, jestli pry to neni moc forovy.
hanab • 1d • 18. červen 2008 ve 20:19
U té Piumy jsou ty kolečka malý skoro jako u golfáčů. U Reversa jsou větší, ale taky o dost menší než u Cortiny.
Sousedka má trojkolku Cortinu, a taky je moc spokojená. Je o něco těžší než Neonato, ale ovládá se taky dobře. Jen má to přední kolečko víc dopředu. Nevím teda, jestli se čtyřkolka ovládá taky tak dobře - to jsem nezkoušela.
veruska198 • 13. červenec 2008 ve 00:02
ahojte
ja sa tiež rozhodujem medzi kočíkmi neo sport tris a cam evolution x3
Ktorý je lepší viete mi poradiť?
hanab • 1d • 13. červenec 2008 ve 14:47
veruska198, já mám Neonato, sousedka Cortinu. Myslím, že obojí mají něco. Neonato má menší kolečka - i když mě to vůbec nevadí, ale někumu jo, je lehčí. Cortina je těžší, má to přední kolo hodně vepředu - to mě tam zase zavazelo, když jsem s ním zkoušela jezdit. Sousedka ho bude dávat na reklamaci, protože se jí loupe to průhledný okýnko na stříšce. Jinak jsou kočárky hodně podobný, nebo spíš stejný.
Na kočárky Neonato jsem moc referencí nečetla - vlastně asi žádnou. Taky by mě zajímalo, jak jste s ním spokojení. Nejdříve jsem byla rozhodnutá, že si koupíme Herqules raptor 3 spin, ale když jsem v obchodě zkoušela jezdit s Herqulesem a pak s Neonatem reverso sport tris (taky má zdvojené přední kolečko), byl to docela rozdíl. Neonato se mi daleko líp ovládal, a taky je asi o 5 kg lehčí. Bydlíme v kopci, takže je pro mě váha kočárku docela důležitá.
Jaké máte s Neonatem zkušenosti?